Jump to content

Consideri că ai contribuit suficient față de comunitate pentru a fi VIP? Atunci citește aici

TosaCezar

Member
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About TosaCezar

 • Rank
  Newbie

Previous Fields

 • Real name
  Tosa Cezar
 1. Nick: Tosa_CezarRank: 3Data sedinţei/activității: 30.03.2019Motivul absenţei: Sunt plecat toata ziua din localitate.Alte precizări:Mulțumesc liderului pentru timpul acordat, sper sa îmi fie acceptata!
 2. Nick: Tosa_Cezar Data: 26.03.2019 Rank: 3 Am fost sanctionat de (Nickname sau bara rpg): Hebelea Am fost sanctionat pentru: Condus neregulamentar. Dovada cu [/fdeposit]: https://imgur.com/a/FYZLHuN Alte precizari: A fost o zi foarte proasta pentru mine ...
 3. Nick: Tosa_CezarRank: 2Data sedinţei/activității: 23.03.2019Motivul absenţei: Este ziua tatalui meu, si trebuie sa ajung la restaurant pe la ora 6.Alte precizări:Mulțumesc liderului pentru timpul acordat, sper sa îmi fie acceptata!
 4. Nick: Tosa_Cezar Data: 19.03.2019 Rank: 2 Am fost sanctionat de (Nickname sau bara rpg): twins. Am fost sanctionat pentru: Condus neregulamentar. Dovada cu [/fdeposit]: https://imgur.com/a/yEIpRkC Alte precizari: Nu se va mai intampla!
 5. TosaCezar

  Nume: Tosa_Cezar Rank: 2 Dovada: https://imgur.com/a/47UG9q6 Alte informatii: Prima a fost cu noroc(Sper sa fie bune pozele, am facut cu un huntley ca imi place mai mult masina =]]).
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.