Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

OsuletzBOMBARDIERU

Member
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by OsuletzBOMBARDIERU

  1. Quote Nume în joc: OSUIETZz Numele celui reclamat: pishky Descrierea situatiei: Pai, am intrat pe server, si era un player cu grad-ul de Youtuber, dar era nou si nu l-am mai vazut. Am dat tp la el sa il ajut si m-a omorat. I-am zis lui pishky asta, nu ma intereseaza ca e owner, sa-mi dea ala itm inapoi si mi-a scos grad-ul de Helper+Sponsor. Poate, adica da, erau prieteni sau dq erau. Martori: - Poze/Video-uri: Am dat q. Alte precizari: N-am.
  2. Ti-am spus ce mi-a spus el, nu l-am jignit pe el sau pe tine.
  3. Nume în joc: OSULETZz Numele celui reclamat: Kcin si craft. Descrierea situatiei: Pai, am omorat un Pig-Man si player-ul pe nume craft, a inceput sa ma injure. (Kcin fiind langa el). Nu l-a sanctionat pe craft pentru limbaj-ul sau, si a spus : "Nu este limbaj grav". Martori: - Poze/Video-uri: http://postimg.org/image/nymgsc06p/ http://postimg.org/image/u9ro8r1f5/ - http://postimg.org/image/jj93k6u41/ http://postimg.org/image/gnw0dbq41/ http://postimg.org/image/jj93k6u41/ Alte precizari: Nu imi mergea sa le pun pe imgur.com.
  4. Am spus ca il voi citi, trebuia sa plec la scoala si eram grabit.
  5. Viata Reala: - Nume: Alexandru Cristian. - Varsta: 14 ani. - Clasa: Clasa a 7-a. - Profilul la care studiati(daca sunteti la liceu): Nu sunt la liceu, inca. - Autocaracterizare (Minim 50 de cuvinte): Sunt un tip de treaba, cu capul pe umeri. Cand este nevoie sunt serios, dar in general imi place sa fac caterinca si sa ma simt bine. Oricine vine la mine si imi cere ajutorul, il ajut cu cea mai mare placere, daca este ceva ce pot face pentru el. Sunt un tip de treaba pana la o limita, daca s-a trecut de acea limita, ma enervez si devin agresiv. Viata virtuala: - IGN (In game nick): OSULETZz - Cat timp acorzi serverului B-Zone Minecraft pe zi?: Am stat o vreme foarte, foarte mult. Oricum, depinde cand ies de la scoala. - Cu ce crezi ca se ocupa un Helper?: Helper-ul se ocupa cu ajutarea playerilor inepatori, cu ajutarea problemelor lor si cu "pedepsirea" (mute, kick) playerilor care au un limbaj vulgar. - De ce vrei aceasta functie?: Doresc aceasta functie, deoarece vreau sa ajut playeri noi, sa populez server-ul cu cati playeri pot. - De cat timp joci Minecraft?: Probabil de 1 an si. - Sanctiuni primite de la helperi / moderatori / admin (minciunile vor fi sanctionate cu interdictia permanenta la functii pe server): Am primit ban pentru "Neraportare bug", am primit niste itm de la Creepy, m-a rugat sa nu spun adminilor de acest bug, kick, mute. (nu am injurat cu p..., piz..) :]] - Ai mai detinut functii pe Minecraft B-Zone, chiar si in alta generatie (alti owneri, ex: Katzuno, Vennom, KaZep, Snifel, etc.)?: Nu. - Ai citit regulamentul serverului si poti aplica sanctiunile "ca la carte"?: Inca nu, dar il voi citi imediat ce aplic. - Timp petrecut pe server ( apare cand intrii pe server sau comanda /ontime la lifetime played): 5D - 15h - 56 min. - Alte precizari: Baftal0s.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.