Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

CristianuLSefuu

Member
  • Posts

    870
  • Joined

  • Last visited

About CristianuLSefuu

  • Birthday 04/29/1989

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    cristian

CristianuLSefuu's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • 1 Reaction Received
  • 50 Reactions Received Rare
  • 1 Reaction Given
  • 10 Reactions Given

Recent Badges

5

Reputation

  1. Iti propun sa mai cumperi 4gb ram, iar cu procesorul poti sa il lasi asa daca nu ai buget.altfel dami pm Te intereseaza compania unei placi video anume ATi sau nVidia ? Apropo sigur ai 200 de lei bugetul? eu sincer ti-as recomanda:http://www.cel.ro/placi-video/placa-video-palit-geforce-gt-630-1gb-ddr5-128_bit-l/ Stiu e mai scumpa, dar daca vrei sa te incadrezi in buget dami pm si se rezolva!
  2. Salut, avand in vedere ca toate laptopu-rile au iGPU-integrated e normal ca un procent de rami sa fie folositi in i-gpu ps: daca iti iei orice windows vrei tu x64 o sa vezi acelasi rezultat(Am w7,x64) Bafta!
  3. Salut, Mai intai de toate dami un specs cu toate informatiile despre placa de Baza si sockets,ameprage,psu. daca nu sti dami pm sa te ajut ca sa iti cumperi ceva calumea, nu cum ti-a recomandat cineva mai sus placa video de laptop la dekstop ps: n-ai specificat HDD-ul in ss.
  4. Salut. Ai windows x32,x64 bits? Ai cooler la laptop?Se incinge tare laptop-ul? Gta 4 nu e optimizat pt i7, sry dar asta e realitatea.(decat cu enhancere de fps sau patch-uri sa mai maresti fps-ul atat ce poti face) on: Sterge uniblue speedupmypc, sau toate softwar-urile astea care spun ca iti scaneaza tot systemul si iti gasesc n. sute de erori in pc iar apoi iti spun ceva gen:"Upgrade your account for 10,20$ to speedup your pc" Sunt tzepe mari care au si virusi si iti fura datele de pe card cand le introduci.Decat sa refragmentezi hard-ul e cel mai bine. Bafta
  5. Zesty cel mai bine ar fi sa ceri ajutor specializat de la un depozit de calculatoare sau asistenta de la site-uri specializate fiindca ps-ul tau (sursa de electricitate are doar 220W) cea ce nu e bine avand in vedere ca o placa video low profile medie cere 60W. M-am documentat mai mult si nu iti va rezista Amperage-ul(curentul distribuit socketuui de video card)la o placa video PCI express 2.0 16x mai mare de un ati radeon 5570 sau un gt 210.(ps:sa nu faci upgrade la placa video pana nu iti iei o sursa mai puternica, dar cel mai bine ceri ajutor specializat ca altfel risti sa iti prajesti pc-ul) on:sq silver, am laptop acer.
  6. Cred ca bz are host de la Nea Fanica SRL la cum navighez forumull

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.