Jump to content

Forumul a fost actualizat. Informații probleme moderatori aici

Kyoichi

Member
 • Content Count

  339
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

95 Impressive

About Kyoichi

 • Rank
  Wannabe admin

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  C:\Program Files\

Recent Profile Visitors

1090 profile views
 1. Kyoichi

  N-are nimic prieteni. Zilele astea imi cumpar alt pc (laptopul asta e praf) si revenim, dar cu alt cont & cu IP schimbat BomBardier, mai bine iesi singur ca esti prost bata. Iti dau 3/3 cand ai tec pentru ca nu stii sa te misti cu el ba boule. Nu aveam nimic, mi-a gasit renko-ul folosit in trecut. Nu stiu cum ai intrat in gang.
 2. Kyoichi

  Se pare ca am primit ban. Nu am formatat partitiile sau nu stiu ce dracu nu am facut ca mi-a gasit renko de pe windows-ul vechi. Nu imi dau seama cum dracu, dar asta este. Mergem mai departe. BomBardier, cum p*la mea ai intrat ma copile in gang? Sa dai report si in secunda 2 sa ma ia la teste. Eu iti zic sincer ca nu am jucat cu renko cand am dat duele cu tine, nici nu-l aveam in calculator. Nu am formatat bine partitiile sau ceva ca mi-a gasit un renko vechi de cand anii.
 3. Nick: Shadoz[Legend] Rank: 3 Ma învoiesc la: War Data in care se tine activitatea: 29.08.2016 Motiv: Are treaba si nu stie daca ajunge la timp pentru war-uri. Numarul de invoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari: In caz ca ajunge imi zice si retrag eu. El mi-a zis ca nu stie.
 4. Kyoichi

  "postez acest gta3.img modificat foarte mult de către mine." - te mai si lauzi pe munca altora. Macar nu mai zi ca e facut de tine ca stiu gta3.img-ul asta de cand jucam pe acea comunitate.
 5. Kyoichi

  Vreti si dovezi? Vad ca ti-e lene sa schimbi si link-ul de download. Uite dovada. Am acoperit pentru ca se vedea comunitatea. Chiar pe radardisc scrie "Justinian". Dovezi: https://s10.postimg.org/8czh9p18p/9i_Kk2_Zv.png https://s10.postimg.org/xkad9y4cp/Capture.png https://s10.postimg.org/p3auz0znt/fl9_W22f.png
 6. Kyoichi

  Acest gta3.img este facut de Justinz0r[] dupa cealalta comunitate. Sa nu aud scuze ca asa este.
 7. Kyoichi

  Frumos, o sa-mi caut si eu tinta pentru fiecare arma (in afara de deagle).
 8. Kyoichi

  @, apare la programele dezinstalate/sterse.
 9. Kyoichi

  Era sa te intreb: "Tu de cand dracu esti ma in TTB?", dar eu am venit pentru tine, mare destept sunt )
 10. Nick: EdwardKiNG Nick-ul reclamatului: Harrison Bara RPG: Motiv: Limbaj Dovada: https://s9.postimg.io/z9ok8jevz/sa_mp_000.png Alte precizări: Pwp <3
 11. Kyoichi

  Nickname(obligatoriu): eS SF4NTU Mod-ul dorit(obligatoriu): ASR MOD Descriere mod(obligatoriu): Mod foarte folositor la cei de la waruri, folosesti comanda [/m4 id],[/de id], [/ri id] pentru a da arme colegilor sau [/req arma] pentru a cere o arma. Imagine / Video(optional): - Alte precizări(optional): Un mod asemanator pentru cei din gang-uri. Poti da arme mai usor. Dau +10!
 12. Kyoichi

  Sănătate! Bine v-am regăsit, dar pe alt cont! <3
 13. #RPG1 - The Tsar Bratva

 14. Kyoichi

  Nu sunt de acord, unii sunt afara la ora aia. E bine sa ramana programul acesta pana pe 10 septembrie. Este foarte cald si nu ai ce sa faci, te mai distrezi la war-uri.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.