Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

AndreiRomanN

Member
 • Content Count

  445
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Excellent

About AndreiRomanN

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 09/16/2004

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Andrei
 • RPG2 Nickname
  RomanN.BadRomance

Recent Profile Visitors

1116 profile views
 1. Nick: AndreiRomanNRank:2Motiv: vreau sa merg dupa wantedAlte precizari: ms anticipat
 2. AndreiRomanN

  E ok ideea, da' Fortnite-ul in ianuarie a avut un drop de 48% in profit, pentru cei care s-au prins xd.
 3. AndreiRomanN

  Multumiti-mi mai tarziu xd:
 4. AndreiRomanN

  E din cauza numelui prea lung, deja numele fara clan are maximul de caractere, + clanul care are 6 caractere cred ca s-a buguit. Acum nu mai sunt in clan si merge.
 5. AndreiRomanN

  Nume în joc: RomanN.BadRomance Contractul:
 6. AndreiRomanN

  Nume in joc: RomanN.BadRomance Durata contractului: 13 secunde. Screenshot când a fost indeplinit contractul (cu /timestamp inclus):
 7. AndreiRomanN

  Nick-ul tau: RomanN.BadRomance Server: RPG2 Descrierea bugului: Mi se pare normal ca tu nu poti omori un jucator la poker, dar daca nu o poti face, de ce poti primi contract pe el cand dai gethit? Asa nu mai ai la dispozitie cereri de leavehit destule, si e super greu sa faci raportul. Cel putin, pe RPG2, jumatate din contracte sunt pe cei de la poker. Propunerea mea ar fi sa nu primim pe contract pe cei care sunt in biz, nu neaparat in joc, ca asa pot intra imediat la o masa si rip raport. Screenshot(s): Nu e nevoie.
 8. AndreiRomanN

  Am si eu bugu asta, nu poti face cu un mod, ca in acelasi timp, tu iei desync. Gen, cum a descris el, cand merge incet ti se blocheaza ceasul, iar cand merge rapid misiunea, ti se recupereaza ceasul si la misiune punctul se duce unde normal ar trebuie sa fii. Gen, daca tu ai avut 10 secunde bugul, iti da fast forward la punctul de 10 secunde al misiunii si la ceas.
 9. AndreiRomanN

  Nick-ul tau: RomanN.BadRomance Server: RPG2 Descrierea bugului: Cand dai /rolldice, nu apare mesajul complet, si nu ai cum sa faci taskul cu rolldice pe 3. Screenshot(s):
 10. AndreiRomanN

  Nume în joc: .RomanN Contractul:
 11. AndreiRomanN

  Nume în joc: .RomanN Contractul:
 12. AndreiRomanN

  Nume in joc: .RomanN Durata contractului: 58 secunde Screenshot cand a fost indeplinit contractul:
 13. AndreiRomanN

  Nume în joc: .RomanN Contractul:
 14. AndreiRomanN

  Nickname: .RomanN Rank: 2 Reclam pe: Armando[BOMBARUSA] Bara mică RPG: am incercat ambele linkuri, nu merg Deoarece: Deranj la contract. Martori: - Dovezi:
 15. AndreiRomanN

  Nick-ul tau: .RomanN Server: RPG2 Descrierea bugului: Daca lucrezi si la miner, si esti in mina, iar Dimitri te suna, interiorul minei dispare si cazi in gol, respawnandu-te inafara minei. Screenshot(s): Nu cred ca e nevoie.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.