Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

20CmRecordsS

Member
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

About 20CmRecordsS

  • Birthday 01/16/2002

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Constanta

Previous Fields

  • Real name
    Alex
  • RPG Nickname
    -

20CmRecordsS's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

0

Reputation

  1. Nickname: Lampard Tipul de live (in 3, 4, 5): 3 Nickname-ul participantilor: RPG Bar-ul meu: RPG Bar-ul participantilor: Aveti un subiect anume pe care doriti sa il dezbatem?: Nu. Sunteti de acord cu preturile scrise mai jos?: Da. Sunteti de acord cu regulile prezentate mai jos?: Da. Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?: Da. Alte precizari: Multumim!
  2. Saluut ! Eu sunt noul coleg si sper sa ne intelegem binee !
  3. Saluut ! Puteti sa imi dati si mie niste Hud-uri pe care le folositi voi ?
  4. Nickname: 20_cm_records Tipul de live (in 3, 4, 5, cu alti lideri, simplu): 3 Aveti un subiect anume pe care doriti sa il dezbatem?: Nu. Sunteti de acord cu preturile scrise mai jos?: Da. Sunteti de acord cu regulile prezentate mai jos?: Da. Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?: Da. Alte precizari: -
  5. Nickname: 20_cm_records Tipul de live (in 3, 4, 5, cu alti lideri, simplu): 3. Aveti un subiect anume pe care doriti sa il dezbatem?: Nivel, bunuri, intrebari din public, cine ne-a adus pe server etc. Sunteti de acord cu preturile scrise mai jos?: Da. Sunteti de acord cu regulile prezentate mai jos?: Da. Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?: Da. Alte precizari: As dori sa dau live-ul cu Tnl daca se poate. Multumesc !
  6. Nume in joc: 20_cm_records Level: 20 Factiunea din care faci parte: Verdant Family Pachetul dorit: 4 Esti de acord cu suma pe care trebuie sa o platesti?Da Numar de telefon: 308-8096 Anuntul: Te-ai saturat de aceleasi haine rupte si murdare ? Vrei niste ochelari de soare sau o sapca?Atunci vino la [/findbiz 109] acesta te asteapta cu fee 69. Poza cu suma achitata liderului: http://imgur.com/jlCrNeN Alte precizari: As dori ca de anunt sa se ocupe un reporter activ. Multumesc !
  7. Nick: 20_cm_records Level: 19 Poza cu /stats: http://imgur.com/ilvWhOE Doresc bani pentru: O casa pe VineWood pe care incerc s-o cumpar de ceva timp, dar cere 400,000$ pe ea. Este cea din poza.
  8. Nickname: 20_cm_records Tipul de live (in 3, 4, 5, cu alti lideri, simplu): 3 Aveti un subiect anume pe care doriti sa il dezbatem?: Nu Sunteti de acord cu preturile scrise mai jos?: Da Sunteti de acord cu regulile prezentate mai jos?: Da Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?: Da Alte precizari: Multumesc.
  9. Nickname-ul meu: 20_cm_records Nickname-ul celui de-al doilea participant: Riki. Level-ul meu: 17 Level-ul celui de-al doilea participant: 25 RPG Bar-ul meu: RPG Bar-ul celui de-al doilea participant: Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?: Da. Suntem de acord cu regulile prezentate mai jos?: Da.
  10. Rank: 2 Ma invoiesc de la: War Motivul pentru care nu pot veni: Am festivitate la scoala si suntem rugati sa venim toti copiii. Incepe la 19:00 si sper sa te termine cat mai repde ,dar am facut invoirea ca sa fiu sigur. Data:18.06.2015 Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari: Daca nu resusesc astazi sa vin, maine sigur sunt prezent
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.