Jump to content

Seranos

Member
  • Posts

    1487
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Seranos

  1. Nume (real): Robert. Varsta: 20. Nume in joc si rank in factiune: Seranos, rank 5. Cate ore poti juca pe zi?: Intre 1 si 3. De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri): Doresc functia de helper pentru ca mi s-a facut dor sa mai dau si eu teste cu jucatorii. Au trecut multi ani de cand am fost ultima si singura data tester si vreau sa ii ajut pe baieti si pe fete sa intre si ei aici la noi in TTC. De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat? (minim 2 randuri): Cred ca sunt potrivit pentru ca am reusit sa fac rank 5 fara sa fiu sanctionat intr-un fel, asta inseamna ca stiu si eu ceva din regulament si as putea sa ma descurc. Cu ce crezi ca poti ajuta Tow Truck Company odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): Voi incerca sa "trec" numai jucatorii care vor fi capabili sa faca fata in factiune si voi incerca sa ii ajut pe cei noi in asa fel incat sa aiba un parcurs cat mai placut in factiune. Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Regulament intern, Informatii. Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Da. Alte precizari: Nu am multe ore luna asta pentru ca sunt in perioada cu examene, in 2 saptamani termin. Multumesc!
  2. Cine-i mare barosan? Barosan de barosan Eu sunt mare, eu sunt mare Eu sunt marele bastan, Am valoare, am valoare

  3. Seranos

    Display Name: RW Seranos Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/375496-cerere-seranos-avatar/ Imagine (obligatoriu pentru semnătură): o imagine neagra complet Tema (În caz că nu există o imagine): Text: UM Dimensiuni: 800x800 Alte precizări: Sa fie fundalul negru si scrisul sa fie alb, dar daca stiti voi o combinatie mai buna cu negru puteti sa o folositi
  4. Seranos

    Nick: Seranos Level: 53 Vârstă (reală): 18 Sex (real): Masculin Vechime pe server: Aproape 4 ani Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Seranos Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Imi doresc sa devin primar deaorece vreau sa ajut cat de mult se poate playerii, sa ii ajut pe cei care sunt la inceput asa cum m-au ajutat si altii pe mine. Ce intenționez să fac pentru jucători: Event-uri in fiecare weekend cu premii cuprinse intre 500.000$ - 1.000.000$. - Odata pe saptamana (sambata seara) un fel de sedinta cu jucatorii in care sa raspund la intrebari/ nelamuriri. - Event-uri in timpul saptamanii cu premii cuprinse intre 200.000$-500.000$. - O sa ofer sfaturi celor care sunt la inceput si nu stiu cum sa intre intr-o factiune. - Taxa va fi de 1$. - Patru giveaway-uri cu premiul de 300.000$ in fiecare saptamana. Voi extrage un numar de la 1 la 999 prin random.org. - Event-uri rapide cum ar fi primul cu "/charity", primul cu "/sms" cu premii intre 100.000$ - 300.000$. - In ultimele zile ca primar voi organiza un event cu premiul de 2.000.000$.
  5. Nick:Seranos RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista):AlexIoan RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari
  6. Seranos

    Display Name:RW Seranos Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu):https://forum.b-zone.ro/topic/367152-cerere-seranos-avatar/ Imagine (obligatoriu pentru semnatura):http://imgur.com/a/tGL6Z Tema (In caz ca nu exista o imagine):ceva legat de vulturi Text:Eagle One Dimensiuni:180x180 Alte precizari:E pentru un avatar de Steam. Puteti pune si alte poze, dar sa fie cu un vultur. Cea mai buna va primi 3 +1 iar restul un +1.
  7. Seranos

    Welcome!
  8. Seranos

    Am zis fete, nu am zis nume.
  9. Seranos

    Frate ce te bagi? Am vorbit cu tine?
  10. Seranos

    Dar nu am zis ca te-ai comportat urat cu mine, te-ai comportat urat cu alte persoane, acele persoane fiind fete.
  11. Seranos

    Bina ma Martiene
  12. Seranos

    Acolo scria ca trebuie sa ai un comportament decent, nu stiu de ce ai primit tu asa ceva.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.