Jump to content

Meka

Member
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Hobbies
    SAMP.

Previous Fields

  • Real name
    Felix
  • RPG1 Nickname
    Felix.xl

Recent Profile Visitors

370 profile views

Meka's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

2

Reputation

  1. Nick:Dapper.XD RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista):GilberTTT, SolloDMT, [TGC]Alex[AmArfe] RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari:Multumim pentru serviciile dvs.
  2. Nick:Meka » Rank:2 » Echipa:SWAT » Data:20.07.2019 » Lipsesc de la (Antrenament/Ședință/Activitate):Activitate » Lipsesc din motivul:Am planificat de luni cu niste prieteni ca plecam cu masina unuia dintre ei care are carnet la munte pe WEEKEND, sa ne delectam putin de viata reala. » Alte precizari?:Va multumesc si va urez totodata distractie la activitate.
  3. Meka

    Nick:FelixValoare Level:47 Vârstă (reală):17 ani Sex (real):Masculin Vechime pe server:Contul principal (Meka level 80 aproape) l-am facut in 22 iulie 2018 Link profil RPG:https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/FelixValoare Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Nu am mai fost niciodata, si vreau sa particip si eu macar, sa am o sansa. Voi re-evalua infrastructura functiei de primar, in acest sens voi moderniza modul de impartire a "Ajutorului pentru playerii cu nivel 2-7", astfel incat, in fiecare zi la ore fixe obijuiesc jucatorii sa intre pentru a primii taxa, orele pot varia, bineinteles. Taxa va fii minima, adica 1$ pentru tot timpul mandatului. Voi incerca sa dau bani fiecarui jucator, vor fii sesiuni de [/transfer] tot pentru playerii de nivel mic, dar si pentru cei de nivel mare vor fii rasplatiti pentru onestitatea lor. Stiu ca nu prea am eu sansa de a fii primar datorita concurentei, dar va rog eu din tot sufletul meu sa ma includeti in lista aia. Ce intenționez să fac pentru jucători:Sa ii ajut, cei care apeleaza la mine si sa le ofer tuturor incepatorilor de level 2-7 bani la ore fixe zilnic, vor fi sesiuni de umplere a seifului, [/transfer] pentru evenimente, spiritul primarescienesc al meu este de o speta nobila, asadar jucatorii se pot baza pe un primar devotat care le da bani, zis pe scurt. Nu am eu sustinerea mare, dar eu imi dau tot sufletul pentru meserie si spiritul meu conservare nu ma face sa uit de unde am plecat, sa ii ajut. Stiu ca am fost dat afara recent din factiune cu 3/3fw si 60/60fp.
  4. » Nickname: Meka» Level:78 momentan» Rank:2» Motivul:Doresc sa am parte de actiune si sa incerc ceva nou, dorinta de a experimenta noutati, sa imi ajut colegii, sa evoluez.» Alte precizări: Va multumesc din suflet.
  5. Nickname:DappeR.xD Rank:4 Nickname-ul celui reclamat:deathknifeRO Link-ul de la contul celui reclamat:https://www.rpg2.b-zone.ro/players/playerstats/deathknifeRO Bara RPG a celui reclamat (cea mică): Motiv:DM, eram afk la jail cand intru in joc ma trezesc mort!! Dovezi (ScreenShot / Video):https://imgur.com/a/rUbVdx7
  6. Nickname:DappeR.xD. Rank:4. Nickname-ul celui reclamat:[Mr.]ExTazZy.ZEW Link-ul de la contul celui reclamat:https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/[Mr.]ExTazZy.ZEW Bara RPG a celui reclamat (cea mică): Motiv:DM. Pai nu mai facem noi un Blacklist? Dovezi (ScreenShot / Video):https://imgur.com/a/T0lVmgY
  7. Meka

    Iti urez sa ai ambitie si sa continui ceea ce faci.
  8. Meka

    Asa e, din partea mea +1.
  9. Meka

    Sec, +1.
  10. Meka

    Da, sa gustam si partea amuzanta a acestor tipologii de jucatori +1.
  11. Meka

    ? Buun. +1!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.