Jump to content

zL GabyRO

Member
  • Posts

    600
  • Joined

  • Last visited

5 Followers

About zL GabyRO

  • Birthday 08/27/2000

Contact Methods

  • Website URL
    http://forum.b-zone.ro
  • Skype
    GabyRO
  • Steam ID
    None.

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Galați

Previous Fields

  • Real name
    Gabriel
  • RPG1 Nickname
    None.
  • CS 1.6 Nickname
    GabyNCL

Recent Profile Visitors

4108 profile views

zL GabyRO's Achievements

Regular

Regular (8/14)

55

Reputation

  1. Ti-am facut si eu unu sper sa-ti placa, daca tot l-am facut am spus sa il pun aici: 5adc805436342_avatargabi.jpg.png.14d6e22b4d793f2194ead8d87c45c12f.png

  2. zL GabyRO

    Display Name: GabyR0 Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar. Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (În caz că nu există o imagine): Cu fete. Text: :In partea de sus "GabyRO." si in partea de jos "Los Santos Taxi". Dimensiuni: 150 x 300 px. Alte precizări: Multumesc pentru timpul acordat.
  3. Salut. Am citit în proporție de 70% și ce am văzut, este jalnic. Așa cum a spus și Dani, nimeni nu se gândește cât este de muncă pentru a întreține un server, să fie optimizat, să nu apară buguri. Mulți dintre voi vreți un "mulțumesc", dar lor cine le transmite acest "mulțumesc" când realizează un Update de nota 20. Recunosc, Sex Shop-urile nu își au rostul, dar este treaba lor dacă o să-l mențină sau o să-l scoată. O zi faină! #SusținStaffulB-Zone
  4. zL GabyRO

    Bun venit pe comunitate
  5. zL GabyRO

    Display Name: GabyRO RPG4. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar. Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): - Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (În caz că nu există o imagine): Cu fete. Text: :In partea de sus "GabyRO." si in partea de jos "Los Santos Taxi". Dimensiuni: 150 x 300 px. Alte precizări: Multumesc pentru timpul acordat.
  6. #Tester RPG4 - Los Santos Taxi

     

  7. Dumnezeu sa te ierte, Yuri. Condoleante familiei. Din pacate, te-ai dus prea devreme.

    1. itsBiscu

      itsBiscu

      Ce a patit? Condoleante..!

    2. zL GabyRO

      zL GabyRO

      Nici eu nu stiu exact..

  8. Urmariti videoclipul pana la capat ca sa intelegeti cu adevarat mesajul meu. Nu cred ca sunt singurul in situatia asta..
  9. GIVEAWAY RPG2 (1KK)

    Detalii pe canalul ( b-zone.ro/gabyro )

  10. GiveAway pe RPG2 (1,000,000$) Share acestui videoclip vă rog să vadă cât mai multă lume. Detalii despre GiveAway, în descriere! Succes tuturor!
  11. Cf manule? Vinzi pile?

    1. Show previous comments  8 more
    2. B4L qTupeu

      B4L qTupeu

      Trebuia sa fac un proiect la latina, dar mi l-a facut@Hewie.

      #RESPECT!

    3. B4L qTupeu
    4. zL GabyRO
  12. zL GabyRO

    Multumesc. Multumesc. Csf, o mica gaina
  13. Ca să nu mă înțelegeți greșit, chiar am primit wanted 6 de la server dupa ce am dat relog. Pe server a fost lag imens, se poate observa și în video, după care am luat desync. Urmăriți minutele 5:10 - 6:10. (!) Dacă doriți să filmez pe conturile voastre, PM pe forum sau pe pagina mea de facebook personala (https://www.facebook.com/gabriel.neculai.16) sau cea a canalului (o aveti in descriere pe youtube). (!) Astăzi fac un live, așa că rămâneți pe felie ! (!) Like - dacă ți-a plăcut. (!) Subscribe - dacă dorești să fi curent cu tot ce postez. (!) Share - să vadă și prietenii voștrii ce postez.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.