Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Jedai

Member
  • Posts

    103
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Jedai

    • Nume: Jedai
    • Rank: 5
    • De ce dorestti aceasta functie?: Imi face mare placere sa fiu eu cel care testeaza jucatorii si de a decide daca au cunostiintele necesare pentru a intra in factiune. Am expereinta ca si tester deoarece am facut asta pentru o lunga perioada in LVPD si totodata am facut asta si in TTC odata sau de doua ori.
    • Alte precizari: Multumesc , o sa imi fac timp cat mai mult posibil sa fiu tester , o sa am programul relativ flexibil deoarece orarul facultatii imi permite asta.
  1. Propunere : Adugarea unui garaj care poate fi cumparat cu bani din joc , nu cu gold. Astfel se mai poate balansa economia jocului existand o metoda prin care poti arde banii.

     

    Propunere misiuni : Cum payoutul nu este foarte mare propun ca timpul de asteptare intre misiuni sa fie redus.

     

    Propunere job Farmer : Adugarea unui cooldown , de exemplu un jucator poate inchiria o parcela dar dupa ce aceasta expira jucatorul nu poate inchiria alta timp de o ora. Pe langa asta limitarea la o singura parcela pe ip si in cazul schimbari ip-ului expirarea contractului de inchiriere instant.

     

    Propunere SF : Adugarea de noi activitati . S-ar putea adaugaa un sistem asemanator cu poker dar sa fie biliard si sa fie situat in SF. Pe langa asta jobul de trucker ar trebui si el mutat in SF.

     

    Propunere job nou : Adaugarea unor joburi noi cum ar fi Pilot de avion. Pilotul ar putea avea un branch legal in care livrezi bunuri legale , si unul ilegal in care livrezi droguri si arme.

  2. 21 minutes ago, F0r3est said:

    Nume: F0r3est
    Rank: 2
    Echipa curentă: Roads
    Echipa în care vrei să aplici: SWAT
    Motiv: Vreau sa ajut la prinderea infractorilor  m-am saturat de amenzi 

    Cerere accepta,o sa dai testul cu un rank 4+.

    Just now, VaLyFARAONU said:

    Nume:_ChokoCola
    Rank:2
    Echipa curentă:Roads
    Echipa în care vrei să aplici:S.W.A.T.
    Motiv:pentru ca imi place actiunea 

    Cerere acceptata,o sa dai testul cu un rank 4+.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.