Jump to content

.Levy.

Member
  • Posts

    1590
  • Joined

  • Last visited

Status Replies posted by .Levy.

    1. .Levy.

      .Levy.

      Nu tin cont, dar mersi. :)) Am zis sa incerc si eu de astea, sa le am acolo pentru mine. :)) 

    2. (See 1 other reply to this status update)

  1. Deschide-mi si mie portofoliul te rog: 

    Si daca poti actualiza numele in "Portofoliu - Levy"

     

  2. te bagi la un battle?

  3. JaSSeM : "salut, imi zici si mie cum se numeste font`u de la avataru tau..?", la care myCro : "Nu ofer resurse.".. Mai du-te ma, da zici ca-ti cer bani, doamne ce nu va suport p`astia..

    1. .Levy.

      .Levy.

      Prietene, eu nu ti-am spus nimic ca esti copil sau te-am jignit intr-un fel, am spus clar ca nu-mi ofer din resurse, daca te deranjeaza acest lucru bravo, felicitari chiar, dar aici tu ai dat nota de imaturitate tinand sa te afisezi cu astfel de postare banala, ce crezi ca obtii din asta? Din punctul meu de vedere ai facut o prostie, nu castigi nimic din actul asta de comportament al tau, din potriva, banuiesc ca unele persoane au aceeasi parere, iar pe viitor nu te mai afisa de la un nimic,...

    2. (See 9 other replies to this status update)

  4. JaSSeM : "salut, imi zici si mie cum se numeste font`u de la avataru tau..?", la care myCro : "Nu ofer resurse.".. Mai du-te ma, da zici ca-ti cer bani, doamne ce nu va suport p`astia..

    1. .Levy.

      .Levy.

      Care e problema? Nu doresc sa-mi impart resursele mele, pentru astfel de cereri poti posta aici, nu la mine: http://forum.b-zone.ro/forum/594-resources/

    2. (See 9 other replies to this status update)

  5. Ești nou pe server? Ai nevoie de informații și nu știi la cine apela? Când te loghezi pe server folosește acest cod de refferal: 686, te va întreba dacă 'Cholin' te-a adus pe server iar tu vei apăsa pe butonul unde scrie 'Da'. Mai multe detalii la mine pe profil!

    1. .Levy.

      .Levy.

      Asa voi face.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.