Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

.Levy.

Member
  • Posts

    1590
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by .Levy.

  1. 15 hours ago, TLG The.Mistery said:

    Buna seara/Buna ziua! (depinde cand cititi). Ce mai faceti? Cum va mai merge?

    Ma doare capul de bautura si trebuie sa traversez acest tinut indepartat prin ploaie pentru a continua sa beau. E ziua unui prieten azi. :))

  2. @RW Konny Nu le pun text pentru ca nu le-am facut pentru nimeni in mod special, le-am lasat simple spre folosinta altora. Cat despre text, daca vrei sa vezi, mai sunt inca 11 pagini de lucrari :)) Pe mine nu ma supara la ochi, dar mna publicul e larg si fiecare e cu preferintele lui. Le-am facut dupa placul meu, cand lucrez pentru altii ma adaptez la cerintele impuse de acestia. Apreciez parerea, ramai pe aproape, vei mai vedea curand ;) 

  3. 18 hours ago, South Raidom said:

    Sunt chiar faine, dar unele imi par prea simpliste. Imi place ca ai teme dark dar si unele pline de viata. Eu cred ca  tu ai merita sa ai gradul de Designer.

    Am mai avut gradul de designer de vreo 3 ori. :)) Iar legat de lucrari simpliste si mai pline de viata, depinde doar de punctul meu de interes pe care il acord lucrarilor.

    17 hours ago, Steevan said:

    Lucrezi foarte bine, felicitări.

    Multumesc. ;) 

  4. 6 hours ago, David. said:

    Ai niste lucrari destul de frumoase insa ai o mica problema.. sunt prea lumitate 
    Incearca sa mai scazi umpic din luminotizate.
    Oricum felicitari pentru avatare!

    Apreciez parerea, doar ca nu e problema. Le fac dupa bunul meu plac, am lucrat destul de mult pe teme darken, mie-mi bucura ochii sa scot in evidenta nuantele de culoare sa le pun intr-o postura luminoasa.

  5. 6 minutes ago, eB Zeldris said:

                                                                                                                                       Redeschis la cerere!

    Mulțumesc domnu' ;) Nu am mai postat de multa vreme pe aici.

     

    ~Avatare~

     

    B4PHLf9.pngMFZPB6U.pngWnvb3Lc.pngSuuvTow.pngMaxiKE3.pngGa9CyOV.pngNwA0jMz.pngA0T282Q.png3vIQV4z.pnguErqeor.pngf6MjzMP.pngIWUqMsU.pngNY3IpwB.pngAVKy0Sh.pngbmE4SoL.pngPLD091E.pngbFFj5jL.pngHnYFCiP.pngmDw0mzq.pngg5oDDaq.pngbZhm5Q2.pngt6PZTnZ.pngNT9hJ7C.png6X5QDlN.png8kKcG3F.png

     

  6. Nick: [TLG]Levy.
    Rank: Special Agent in Charge (5)
    La ce ma invoiesc: Activitate în cadrul facțiunii
    Hitmen Agency, alături de Los Santos Police Departament.

    Data si ora activitatii: 26/04/2019

    Lipsesc din motivul: Motivul e că am o viață socială și cel mai probabil voi fi la un grătar mâine.
    Alte precizari?: Din moment ce s-a dat liber din partea serverului pentru că da e vacanța și nu toți ne-o petrecem în joc, de ce s-ar impune acum o activitate obligatorie? E puțin cam banal să impui acest lucru din moment ce conducerea comunității a dat liber, părerea mea e că ar trebui să vină cine poate, nu să li se impună. E frumos să fii inactiv și să vii cu pretenții pe final de lună pentru a nu fi sancționat.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.