Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Sebastyan Amerykanu

Donator
  • Posts

    1741
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sebastyan Amerykanu

  1. Interesanta ideea de quest in grup, putin cam mare distanta intre cp-uri ca un minus sa zic asa, dar felicitari pentru munca depusa. Cat despre /resset, s-au cam conturi/jucatori si comunitatea parca avea nevoie de ei, pt ca si asa scade numarul de playeri pe zii ce trece.
  2. Nume: Amerykanu De la ce vine numele tau: Undeva prin 2007-2008 cand ma intorceam la scoala (clasa a 7-a) dintr-o vacanta de 2luni jumatate petrecuta in Statele Unite ale Americi, un coleg de clasa si totodata bun prieten, m-a strigat pe coridorul scolii "Americaneee", din acel moment, multi dintre prieteni si cunostinte au inceput sa ma strige in acest fel, devenind o porecla.
  3. Ultimele pregatiri pentru flota Bolt :))
  4. Frumoasa masca aceea gen Iron Man 😆
  5. Nick: AmEryKaNu . Level: 160. Vârstă (reală): 27 ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: Mai 2015. RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie?: Nu, nu am mai avut aceasta functie. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Avand in vedere situatia de fata care-mi permite sa fiu activ imi incerc norocul de a candida si totodata ar fii o experienta noua si unica pentru mine in cariera mea de jucator pe B-Zone. Ce intenționez să fac pentru jucători: - In primul rand voi mentine taxa de 1$ pe toata perioada mandatului. - Voi incerca sa impart taxa castigata de cel putin 4-5 ori pe zii (in special seara cand server-ul este mult mai populat). - Voi incerca sa readuc in fiecare Weekend (Vineri-Duminica, orele 19-20:00), "Ajutorul financiar" pe care sa-l ofer jucatorilor cu nivele cuprinse intre 2 si 25. - Voi ajuta jucatoii de nivel mic (2-30) in fiecare Sambata si Duminica la primaria orasului Los Santos, cu informatii legate de server si cu informatii despre dezvoltarea lor pe plan profesional. - Evenimente zilnice de tipul: /sms, primul la mine, primul cu /w, plus multe eventuri unice (gen: primul cuplu ce se va casatorii, primul care va pune /contract, primul care va solicita un instructor s.a.m.d), cu premii consistente in $bani. - Evenimente speciale in Weekend de tip: LMS, LCS, Simon spune, X/O, Duele, s.a.m.d, cu premii constand in $case sau $vehicule. - Evenimente de tip "TRIVIA" pe [/gov] , de cel putin 5 ori pe zii, premiate cu $bani.
  6. - Nume: AmEryKaNu - Link-ul catre profilul de website: - Tipul de interviu dorit: Normal - Numele celorlalți participanți (dacă există): Wisscazzi si Bayonetta - Link-ul catre profilul de website al participanților: si - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Alte precizări: As dorii sa dau cu PureSoul, multumesc.
  7. Felicitari si la cat mai multe turf-uri!! @AIM LittleOwn: vezi ca ai uitat ceva, ai spus ca vei lua legatura cu admini dar nu vad niciun rezultat.
  8. Cu sufletul impacat inchei cariera alaturi de voi. In acest fel, am dat sansa altui candidat sa intre in factiune (asa cum de altfel isi dorea si noul lider) si cum totodata si eu mi-am dorit. Vreau sa-i multumesc lui Sniper pentru sansa acordata de a intra in aceasta familie si totodata lui Scooby (Lider si Sublider) care m-a ajutat de la bun inceput in a ma dezvolta si care a fost alaturi de mine si m-a inteles atunci cand am avut nevoie. Imi pare rau Scooby ca ai renuntat, ai fost unul dintre cei mai buni lideri pe care i-am cunoscut si totodata cel mai intelegator si mereu ai incercat sa-ti ajuti colegi de breasla pentru a nu fii sanctionati sau pentru ai conduce pe o cale dreapta si corecta. Esti un OM minunat, ai tot respectul meu si ma bucur ca te-am cunoscut atat ca si coleg de clan (pe cand era uN-ul in voga) cat si ca lider de factiuni (intodeauna ai fost om, nu te-a schimbat functia). Ai grija de tine si-ti doresc mult succes in tot ceea ce ti-ai propus sa faci si inca odata multumesc din suflet pentru tot suportul si ajutorul oferit in aceste 400+ zile!! Nu in ultimul rand, vreau sa le multumesc celorlalti colegi, alaturi de care am fost o familie pentru aceasta minunata perioada petrecuta impreuna, m-am simtit minunat alaturi de voi, va pup si va doresc tot ce e mai bun! Mult succes tuturor, spor la cucerirea oraselor cat mai repede! #RememberAMERYKANU #LegendOf69PM #JucatiFaraCoduri #JucatiCinstit #JustForFun! Va pup!
  9. Nickname: Amerykanu Rank: 5 Motiv - Reason: Sunt la munca Data: 18.02.2020 Numarul de invoiri:1/2.
  10. Nickname: AmEryKaNu Rank: 5 Reason: Posibil sa nu ajung acasa pana in aceea ora, totul e preventiv. Date of the wars: 09/ 01 / 2020 Total number of pass requests: 1/2
  11. Nickname: Amerykanu Rank: 5 Reason: Im at work Date of the wars: 11.12.2019 Total number of pass reuquest: First
  12. Nickname: Amerykanu Rank: 5 Reason: problem with my internet conection Date of wars: 09.12.2019 Number of pass request: First
  13. Nickname: Amerykanu Rank: 5 Reason: Im not home Date of wars: 25.11.2019 Number of pass request: First
  14. Nickname: Amerykanu Rank: 5 Reason: Im at work Date of wars: 18.11.2019 Number of pass request: First
  15. Nickname: Amerykanu Rank: 5 Reason: Im working in the shift night Date of the wars: 08.10.2019 Total numer of pass request: 1/2
  16. Nickname: AmEryKaNu Rank: 5 Reason: i m not home. Date of the wars: 01.10.2019
  17. Nickname: MASA7U.iMPARATU. Rank: 2 Reason: i m not home. Date of the wars: 30.09.2019
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.