Jump to content

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

NC North

Member
 • Content Count

  394
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Excellent

1 Follower

About NC North

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 10/07/1998

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.rpg2.b-zone.ro/account/general
 • Skype
  alin.rosca8

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tg-Mures.

Previous Fields

 • Real name
  Roșca Alin-Flaviu.
 • RPG2 Nickname
  North.

Recent Profile Visitors

1437 profile views
 1. Discord: THE NORTH#0414

 2. NC North

  Propun să se adauge pe website la proprietățile fiecărui jucător la masini un update la culori. Gen sa apara VIP mare cu galben, etc la fel si hidden. Tema de pe website e prea obositoare. +1 merita.
 3. NC North

  Propun să se adauge days la masini. Propun să se adauge sistemul de vip si hidden sa ramana pe masina când le vinzi/cumperi. +1 ceva ce trebuie adăugat in sfarsit si aici.
 4. 1.Nick: North. 2.Propunere: Sa fie adaugat un sistem nou la masini deoarece este foarte vechi si plictisitor, propun sa se adauge posibilitatea de a ramane hidden salvat cand vinzi masina si days la masina. 3.Cu ce crezi ca ajuta: Creste econimia serverului, jocul pare mai real si devine mai dezolvtat din punctul meu de vedere. Un +1 eu cred ca e timpul sa se adauge si pe B-Zone chestia asta.
 5. 1.Nick: North. 2.Propunere: Sa fie adaugat un sistem nou la masini deoarece este foarte vechi si plictisitor, propun sa se adauge posibilitatea de a ramane hidden salvat cand vinzi masina si days la masina. 3.Cu ce crezi ca ajuta: Creste econimia serverului, jocul pare mai real si devine mai dezolvtat din punctul meu de vedere. Un +1 eu cred ca e timpul sa se adauge si pe B-Zone chestia asta.
 6. 1.Nick: North. 2.Propunere: Sa fie adaugat un sistem nou la masini deoarece este foarte vechi si plictisitor, propun sa se adauge posibilitatea de a ramane hidden salvat cand vinzi masina si days la masina. 3.Cu ce crezi ca ajuta: Creste econimia serverului, jocul pare mai real si devine mai dezolvtat din punctul meu de vedere. Un +1 eu cred ca e timpul sa se adauge si pe B-Zone chestia asta.
 7. Instalare mapa pe M cu locatiile B-Zone ultima versiune.

  1. Mapa pe M cu locatiile de pe B-Zone.
  2. Imagini: https://imgur.com/a/pToKJtQ
  3. Acest mod are nevoie de CLEO.
   Pentru a descarca CLEO si pentru a vedea cum se instaleaza acceseaza urmatorul link: moduri.ro/cleo
  4. Descarca arhiva cu modul de mapa pe M de mai jos si pune fisierele direct in folderul jocului GTA San Andreas.
  5. Link: https://mega.nz/#!3LAnlCIT!pYR2-Hm9xaJ6hPaTitIaZ3Cb4oguI2CsU4qjrYMg7dI
  6. Daca nu puteti descarca fisierul este din cauza la google. Va recomand sa folositi: Mozila, Opera, Internet Ex, etc orice inafara de Chrome.
 8. NC North

  Instalare mapa pe M cu locatiile B-Zone ultima versiune. Mapa pe M cu locatiile de pe B-Zone. Imagini: https://imgur.com/a/pToKJtQ Acest mod are nevoie de CLEO. Pentru a descarca CLEO si pentru a vedea cum se instaleaza acceseaza urmatorul link: moduri.ro/cleo Descarca arhiva cu modul de mapa pe M de mai jos si pune fisierele direct in folderul jocului GTA San Andreas. Link: https://mega.nz/#!3LAnlCIT!pYR2-Hm9xaJ6hPaTitIaZ3Cb4oguI2CsU4qjrYMg7dI Daca nu puteti descarca fisierul este din cauza la google. Va recomand sa folositi: Mozila, Opera, Internet Ex, etc orice inafara de Chrome. Ajuta foarte mult rank 1, sper sa va ajute!
 9. Instalare mapa pe M cu locatiile B-Zone ultima versiune. Mapa pe M cu locatiile de pe B-Zone. Imagini: https://imgur.com/a/pToKJtQ Acest mod are nevoie de CLEO. Pentru a descarca CLEO si pentru a vedea cum se instaleaza acceseaza urmatorul link: moduri.ro/cleo Descarca arhiva cu modul de mapa pe M de mai jos si pune fisierele direct in folderul jocului GTA San Andreas. Link: https://mega.nz/#!3LAnlCIT!pYR2-Hm9xaJ6hPaTitIaZ3Cb4oguI2CsU4qjrYMg7dI Daca nu puteti descarca fisierul este din cauza la google. Va recomand sa folositi: Mozila, Opera, Internet Ex, etc orice inafara de Chrome. Ajuta foarte mult rank 1, sper sa va ajute!
 10. Instalare mapa pe M cu locatiile B-Zone ultima versiune. Mapa pe M cu locatiile de pe B-Zone. Imagini: https://imgur.com/a/pToKJtQ Acest mod are nevoie de CLEO. Pentru a descarca CLEO si pentru a vedea cum se instaleaza acceseaza urmatorul link: moduri.ro/cleo Descarca arhiva cu modul de mapa pe M de mai jos si pune fisierele direct in folderul jocului GTA San Andreas. Link: https://mega.nz/#!3LAnlCIT!pYR2-Hm9xaJ6hPaTitIaZ3Cb4oguI2CsU4qjrYMg7dI Daca nu puteti descarca fisierul este din cauza la google. Va recomand sa folositi: Mozila, Opera, Internet Ex, etc orice inafara de Chrome. Ajuta foarte mult rank 1, sper sa va ajute!
 11. Instalare mapa pe M cu locatiile B-Zone ultima versiune. Mapa pe M cu locatiile de pe B-Zone. Imagini: https://imgur.com/a/pToKJtQ Acest mod are nevoie de CLEO. Pentru a descarca CLEO si pentru a vedea cum se instaleaza acceseaza urmatorul link: moduri.ro/cleo Descarca arhiva cu modul de mapa pe M de mai jos si pune fisierele direct in folderul jocului GTA San Andreas. Link: https://mega.nz/#!3LAnlCIT!pYR2-Hm9xaJ6hPaTitIaZ3Cb4oguI2CsU4qjrYMg7dI Daca nu puteti descarca fisierul este din cauza la google. Va recomand sa folositi: Mozila, Opera, Internet Ex, etc orice inafara de Chrome.
 12. NC North

  Frumos, +1 de la mine.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.