Jump to content

SwiftBrotherHD

YouTuber
  • Posts

    1409
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Other groups

SwiftBrotherHD last won the day on October 26 2022

SwiftBrotherHD had the most liked content!

About SwiftBrotherHD

  • Birthday 04/27/2002

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.youtube.com/c/swiftygamingro
  • Skype
    infiltrated.assassin664
  • Instagram
    https://www.instagram.com/swiftygamingro

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucharest
  • Hobbies
    TV | Acting | YouTube | Sport

Previous Fields

  • Real name
    Daniel Florian
  • RPG Nickname
    SwiftBrotherHD

Recent Profile Visitors

7973 profile views

SwiftBrotherHD's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • 300 Reactions Given
  • 14 Consecutive Logs
  • 100 Topics Rare
  • 50 Topics Rare
  • 15 Topics Rare

Recent Badges

178

Reputation

  1. Nume: SwiftBrotherHD - Linkul catre profilul de website / RPG bar: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/SwiftBrotherHD - Tipul de pachet dorit: 20 anunturi (20.000$) - Dovada cu plata în contul liderului / subliderului: https://imgur.com/a/zCWh6AN - Anunțul dorit: Lasa-ti creativitatea sa foloseasca comanda [/hu] pentru a-ti decora casa cu cele mai noi obiecte! - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: x/2 - 1/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da - Alte precizări:-
  2. Comisia a decis! Tu esti castigatorul concursului! Felicitari! O sa iti primesti banii in cont de la Kelton in zilele ce urmeaza.
  3. Concurs încheiat. Comisia va analiza casele candidaților in zilele următoare și va anunța câștigătorul. Felicitări tuturor!
  4. Va salut! Alaturi de General Manager Kelton, organizez un concurs de decorat case! Detalii și înscrieri in acest topic de pe RPG1, chiar dacă sunteți pe RPG2, tot pe RPG1 va înscrieți, cu aprobarea lui Kelton. Link:
  5. Detalii despre acest concurs pot fi regasite si la inceputul acestui videoclip postat pe canalul meu:
  6. Numele eventului: The Future Mansion Organizatorul: SwiftBrotherHD (RPG1 - b-zone.ro/swift) - YouTuber B-Zone: https://www.youtube.com/c/swiftygamingro Cand se desfasoara?: Pana pe data de 6 Noiembrie 2022 ora 23:59 Premiul: $500,000 (oferit de catre managerul comunitatii, Kelton) Alte precizari: In urma discutiei cu managerul comunitatii, Kelton, am convenit ca si cei de pe RPG2 sa poata participa cu casele lor, postand in acest topic de pe RPG1. REGULI CONCURS Timp de aproximativ doua saptamani (pana pe 6 Noiembrie 2022 ora 23:59), iti vei decora casa cu ce obiecte vrei tu in joc, folosind comanda [/hu] sau [/houseupgrade]. Odata ce ai terminat de decorat casa, vei face poze INTERIORULUI si O POZA EXTERIORULUI (screenshot in joc cu tasta F8) si le vei posta in acest topic, dupa modelul de mai jos. Dupa ce concursul s-a terminat, juriul, format din cinci membri STAFF B-Zone (momentan acestia sunt anonimi pentru a nu exista tentative de fraudare sau mita) vor acorda note de la 1 la 20 design-ului vostru (total 100 puncte), intr-un document online ce urmeaza sa fie postat aici dupa ce s-a terminat concursul. Jucatorul ce a acumulat cele mai multe puncte castiga premiul cel mare de $500,000. Daca exista doi sau mai multi jucatori cu acelasi punctaj, juriul va revota. (!)Jucatorii care vor abuza de bug-uri pentru a decora IN AFARA INTERIORULUI casei, adica dupa peretii caselor, vor fi descalificati. MODEL DE POSTARE Nume jucator: Server: ID casa: Imagini (imgur.com sau alt site): Alte precizari: Sfaturile lui Swift! Nu conteaza daca casa este mica sau mare, juriul va analiza creativitatea, imaginatia si bunul gust. Nu esti obligat sa folosesti toate obiectele disponibile, uneori simplitatea e mai valoroasa!
  7. Numele produsului: Euro Shop Model: - Starea produsului: - Detalii despre produs: - Preţ: Discutabil (depinde de suma) Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): - Metoda de plată: Transfer bancar / PayPal Contact: PM. Imagini: - Alte precizări: Astept PM, ofertele sunt bune
  8. Am aflat din intamplare ca ai primit admin 0 si ti-am vizionat videoclipul legat de acest subiect.

    Stiu ca ne-am ciondanit noi doi in trecut insa iti dau dreptate in ceea ce ai zis in videoclip.

     

    SA-MP nu moare din cauza faptului ca este un joc vechi sau mai stiu eu ce, ci moare din cauza nepasarii staff-ului fata de jucatori. Daca s-ar face un topic in care sa intrebam jucatorii ce nu le place la RPG1 si RPG2, iti jur cu mana pe inima ca toti se vor plange doar de staff si foarte putini despre reguli sau sisteme ale serverului.

    S-a ajuns SA-MP-ul sa fie efectiv politica in pana mea si stiti foarte bine de ce zic asta. 

     

    REALIZATI ODATA PENTRU TOTDEAUNA CA ESTE UN JOC FACUT SA TE DISTREZI NU SA PRIMESTI O CULOARE CARE EFECTIV NU TE AJUTA CU NIMIC IN DEZVOLTAREA TA CA OM PE PLAN PROFESIONAL

     

    FYI: un joc este considerat mort daca are o medie de sub 1.000 de jucatori pe fiecare zi. 

     

    Peace

    1. Stinkfly

      Stinkfly

      +1 Karther,sa dus si jocul asta:))(Te saluta Toni de pe rpg3) succes.

  9. Caștigătorul licitației a fost Dulau[DROGAT] cu suma de $225,000,000. Felicitări! The winner of the auction is Dulau[DROGAT] with $225,000,000! Congratulations!
  10. Re swiftule ma ajuti sa imi pun si eu un text rainbow deasupra hudului?

  11. man? care e id de la refferalul tau?

     

  12. Salut Swift, contul DoZa de pe rpg3 mi-a fost luat, uite dovada Nu e contul lui, este al meu, mi l-a luat https://imgur.com/a/VCFlQq2 uitati-va la IP sa vedeti + IP-urile sa vedeti

  13. daca te intereseaza un podcast cu mine si cu un prt sa mi lasi discordul tau 

    presupun ca stii cn sunt

    1. SwiftBrotherHD

      SwiftBrotherHD

      Nu, nu stiu.

      SwiftyGamingRO#4879

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.