Jump to content

uS EQE fimearscarba

VIP
  • Posts

    2032
  • Joined

  • Last visited

About uS EQE fimearscarba

  • Birthday 11/13/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Piatra Neamț

Previous Fields

  • Real name
    Gabriel

Recent Profile Visitors

8013 profile views

uS EQE fimearscarba's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • 2 Consecutive Logs
  • 1000 Days Member
  • 365 Days Member
  • 180 Days Member
  • 7 Days Member

Recent Badges

281

Reputation

  1. Panda tu esti pe server , mie imi arata ca nu merge sv , adica e pe OFFLINE

    1. FaNeSPARTAN

      FaNeSPARTAN

      Si mie imi arata ca sunt sleep si Panda ON da am dat restart si am inchis si pc si tot sleep sunt si imi arata 0/0 da pe rpg1 sau 2 sau 4 imi arata bine.

  2. Cand te uiti la aplicatii ?
     

  3. Salut Panda, sunt Rick.DauDinHuracan. Am postat o cerere de inactivitate. Mio acepti te rog frumos?

  4. Sall sunt Stefan.GAINOFILUL pot sa i dau contul lui rrroby sa filmeze?

     

  5. Nume: BumBleBee.. Rank: 1 Dovada: https://imgur.com/a/eyma5OC Alte informații: Sper sa fie bun!!
  6. uS EQE fimearscarba

    @TheCrack Situatia a fost alta. Am fost helper 1 an si ceva si am refuzat adminul de 2 sau 3 ori, nu ca nu am fost promovat. Mi-am stiut locul si am stiut ce pot, de asta nu am vrut sa fiu admin.
  7. uS EQE fimearscarba

    Tip de factiune: pasnica Sugestie: sa poti promova subliderul daca a avut in ultimele 6 luni rank 4 in tipul de factiune si a avut o VECHIME de cel putin 60 de zile de la intrare in factiune si 14 de la promovarea la rank 4. Maximul de 3 pe luna sa ramana asa. @RW Akkithe aubleader is there to help the leader, not to do all jos job.
  8. uS EQE fimearscarba

    Este o actualizare Bună. @Divyanshuas you may Know, there is a 5 percents number of players who talk in other languages. The public chats are for all players, so you have to use a language that can be understand by everyone. The public chats are not to say something that only few people can understand.
  9. uS EQE fimearscarba

    @Psk, nu găsesc nimic straniu sau alb sa negru, însă Îți mulțumesc pentru munca depusă. Ai primit apreciere la postare. @Mentosan, alb negru sau în tema, e interesant si rezultatul tău, însă nu mă atrage, din păcate. Ai primit apreciere la postare. Cine mai dorește mai poate trimite poze.
  10. uS EQE fimearscarba

    @Elena, bravo pentru munca, insa nu vreau poza in tema cu numele meu, iar parerea mea despre cei care-si pun poze cu fete asa este una proasta. Mersi oricum. @bNz, as fi vrut ceva nou. Mersi oricum. @EduardLFC, dragut, insa prea simplu. @Crissu, poza din mijloc e cea mai placuta pentru mine. @ARMYs VODA, nu sunt genul meu alea. Nu ma intelegeti gresit, va multumesc pentru munca gresita, insa unele nu sunt potrivite pentru mine. Cea actuala a mea este perfecta, insa tot timpul e loc de mai bun. Felicitari pentru munca depusa! Ati primit toti aprecieri la postari.
  11. uS EQE fimearscarba

    Display Name: .PaNda Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): nu cred ca am mai facut. Imagine (obligatoriu pentru semnatura): N/A Tema (In caz ca nu exista o imagine, exemple teme: Alb&Negru, Flori, Păduri, Galaxie, Natură, Animale, Planete, Portrete, Zăpadă, Stele, Răsărit, Apus, Gaming, Celebrități, Modă, Muzică, Mâncare, Anime, Actori, Tehnologie, Călătorii): Straniu, alb si negru Text: N/A Dimensiuni: Cele normale Alte precizari: Astept ceva bun, va rog.
  12. Când un mayor nu termina mandatul, cu câte FW trebuie dat afară? Sa nu ziceți ca nu am dreptate în privința lui. 

    1. Show previous comments  2 more
    2. uS EQE fimearscarba

      uS EQE fimearscarba

      Deci dacă ai avut mayor acum 1 an sa zicem și ai terminat mandatul și acum ești iar primar, pui demisia când vrei și ai 0 FP, corect?

    3. Kelton

      Kelton

      Iar te bagi unde nu-ți fierbe oala, fără rost, din simplul fapt că îți place să agheți unde nu e de tine. Ți-am scos la loc helperul, nu te mai obosi să mă contactezi. Dacă te mai trezești cu comentarii care n-au nicio treabă cu persoana ta am să-ți scot și liderul. Mi s-a luat de tine, îți spun cât se poate de sincer. Îți explic ceva, nu înțelegi absolut nimic din ce-ți explic. Tu ai de pierdut, nu eu :)

    4. uS EQE fimearscarba

      uS EQE fimearscarba

      Multumesc de intelegere.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.