Jump to content

uDaniel

Member
  • Posts

    267
  • Joined

  • Last visited

About uDaniel

  • Birthday 07/08/2002

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Republic of Moldova

Previous Fields

  • Real name
    Daniel

Recent Profile Visitors

1130 profile views

uDaniel's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

  • 2 Consecutive Logs
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member
  • 365 Days Member
  • 1000 Days Member

Recent Badges

25

Reputation

  1. uDaniel

    Se poate da T/C.
  2. uDaniel

    Multumesc sunt niste lucrari foarte frumoase. Mai astept 2-3 lucrari si se poate da T/C.
  3. Nick: .DaNiel. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar/semnatura Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : http://forum.b-zone.ro/topic/331067-cerere-daniel-avatar-and-signature/#entry4966752 Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Pentru semnatura as vrea: pentru semnatura as vrea doar un text.pentru avatar: pentru avatar vreau doar un efect dragut si un text. Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: semnatura: Los Santos Taxi Leader. avatar: .DaNiel.(si mai jos de el Rpg3.B-Zone.Ro sau doar RPG3) Dimensiuni: Dimensiuni care credeti ca sunt potrivite pentru forum. Alte precizari: Mersi.
  4. uDaniel

    Multumesc, aceste 2 lucrari sunt preferatele mele. T/C.
  5. Nick: .DaNiel. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar/semnatarue. Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : E prima data. Imagine (obligatoriu pentru semnatura): pentru avatar: Tema (In caz ca nu exista o imagine): Ceva abstract pentru avatar si la semnatura ceva cu fundal transparent. Text: Avatar: .DaNiel.(de dorit alb-negru) semnatura: Los Santos Taxi Leader. Dimensiuni: Care credeti voi ca sunt potrivite. Alte precizari: Multumesc.
  6. uDaniel

    Nick: .DaNiel. Doresc: Avatar Link catre ultima cerere facuta: E prima data cand fac o cerere. Imagine: As vrea o imagine gen: Vreau o imagine gen http://favim.com/image/3207106/o imaginea cam ca asta, sper ca ati inteles voi de care. Tema: Vreau sa aibe un font frumos. Dimensiuni: Buna pentru un avatar de pus pe forum. Alte precizari: E prima data cand fac o cerere aici sper sa o fi facut bine.
  7. @Alesis S4F inafara de bios si imaginea care am postat-o nu pot intra nicaieri. Daca vreau sa instalez Windowsul e ca si cum se da refresh(ceea ce se vede in imagine) si atat(e din cauza la bios, componentele pc-ului sunt toate bune. Totul mergea bine pana cand m-a pus naiba sa umblu eu prin Bios.
  8. @Alesis S4F imediat arat niste poze si niste detalii Laptop: Lenovo B590, Windows 10, Am intrat in bios si aparea acolo sa apas pe F9 am apasat si a aparut boot menu care apare cand sa instalez windows. asa imi apare iar daca apas pe ceva e ca si cum se da refresh si ma duce inapoi.
  9. Nume.:​ Daniel ce problema ai: M-a pus naiba sa umblu prin Bios, si acum mi s-a blocat in boot menu pot umbla prin bios etc. Dar nu pot continua mai departe cand pun un cd cu windows nu merge sa incep instalarea nici nu imi apare ca am indtrodus un cd se face ecranul negru pentru 15 secunde si revin la loc in boot menu. Screenshots: Nu cred ca este nevoie daca va fi nevoie voi da un edit. Alte precizari: Va rog sa ma ajutati sunt foarte disperat am 2 zile de cand am luat laptopu de la servis si deja l-am stricat, apreciez orice raspuns.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.