Jump to content

VeveX

Donator
  • Posts

    1384
  • Joined

  • Last visited

About VeveX

  • Birthday October 27

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Targoviste
  • Hobbies
    CSGO, MCV
    JAVA, (Qt) C++, PHP, HTML+CSS, Python, C#

Contact Methods

  • Skype
    PM

Previous Fields

  • Real name
    Robert
  • RPG Nickname
    VeveX

Recent Profile Visitors

8552 profile views

VeveX's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • 30 Days Member
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member
  • 365 Days Member
  • 1000 Days Member

Recent Badges

124

Reputation

  1. https://imgur.com/a/OIfxq Ma plictiseam si am zis sa fac o aplicatie de genul "RPG viewer" pentru a exersa android development, poate o sa mai continui la ea si o sa adaug si alte functionalitati(deocamdata doar pagina de Home e facuta). Nu cred ca voi adauga prea curand sistem de login pentru ca 1. ar trebui intai sa adaug toate paginile si nu doar home(ceea ce vreau sa fac, ex. players, factions, staff) si 2. sa trec peste verificarea robot.
  2. Nici una din variantele de mai sus nu te va ajuta, indiferent ca vei rula Unlocker, nu vei putea sterge folderul din cauza ca in acel folder se afla un program deschis. Deschide PC-ul in Safe Mode ( http://www.bitdefender.ro/support/cum-pot-sa-repornesc-sistemul-in-safe-mode-1022.html) dupa care il stergi, dai restart la pc si intrii pe modul normal.
  3. Procesor groaznic? Mai intereseaza-te tu te rog, am acest procesor si n-am probleme de loc. OC la 4.0GHz cu coolerul stock, tehnologie Haswell Refresh, are acelasi single core performance ca un i7, seria 4000. Si te-as ruga sa nu vorbesti ca si cum ai fii cine stie ce cunoscator cand tu faci recomandari cu sisteme preasamblate. OnTopic: Procesorul e bun, placa de baza e buna (am acelasi procesor, doar ca placa de baza un asus h81m-e). Restul pieselor sunt bune, mai putin placa aia video, mai bine joci cu integrata decat cu acel r7 240. Daca vrei ceva bunicel, ia un r7 250/250x
  4. La multi ani Draco! Apropo, smecher noul sistem de furniture, doar ca unii isi fac cutii la intrare (acopera intrarea in casa, fac o cutie din diferite obiecte la intrare) . Smecher cei care au fost creativi si dintr-o camera au facut 2 cu obiectele. Prea multi manelisti pe server, sunt case pline de boxe si cu taraf...
  5. Te incurci prea mult asa, daca tastatura este mecanica/gaming ceva mai scump, vezi poate ai garantie si du-o la garantie. Daca nu cumpara una noua, gasesti si la 20-30 de lei una normala.
  6. Cand exista driveri profestionisti, exista: @, acum merit bani?
  7. Ai incalcat regulamentul ai fost sanctionat... Apropo, pentru faza pe /call, cereai sa-ti dau clear ca aveai war, am refuzat si ai zis "asa imi esti prieten?". Nu arati decat ca esti o persoana fara prieteni, mai exact, care nu stie ce inseamna un prieten. Te gandesti doar la tine, ca primesti tu clear, ajungi la war, daca imi esti prieten, te gandeai si ca daca iti dadeam clear aiurea, eram sanctionat, nu doar la warul tau.
  8. Dupa cum multi stiti, inamicul unei persoane care are un site web este traficul de tip "BOT" menit sa atace website-ul cu foarte multi vizualizatori cu 2 scopuri: Picarea serverului de la prea multi vizitatori. Si cel mai grav scop... acela de a trimite atat de mult trafic de tip BOT catre website pana advertiserul va blocheaza contul de publisher de la mult trafic fals. Majoritatea traficului BOT este de tip PROXY, sau de tip VPS/VPN. Nu am cum sa includ toti providerii de VPS, dar majoritatea firmelor de anunturi web accepta si trafic de la VPS-uri, cu exceptia celor mai cunoscute servicii (Google Cloud, AWS, HP Cloud, Azure Services). Pe toate aceste platforme iti poti cumpara propriul VPS, insa firmele de anunturi nu accepta aceste firme deoarece sunt cele mai cunoscute, nu trebuie verificat nimic, cand vede isp-ul, isi da seama imediat ca e trafic provenit de pe un VPS, nu un PC normal. Pe langa asta, pe aceste vps-uri, multi ruleaza diferite programe care viziteaza adresa de sute de ori, chiar zeci de mii de ori in mai putin de un minut, iar in acest mod, probabilitatea sa fiti banati de catre firma de anunturi web este foarte mare. Cel mai naspa lucru, este cand aveti ADSENSE, si cineva da click pe anunturile tale adsense de pe un proxy sau unul din providerii de mai sus. Mai mult ca sigur veti fii banat de catre google. Asa ca am facut un script care detecteze daca traficul este de tip PROXY, sau daca vine de la un provider mentionat mai sus. Daca este detectat, atunci va fii redirectat pe pagina 'badpage.php' unde puteti scrie de exemplu "You are not allowed to visit this site, if you are using a proxy, please disable it" sau orice altceva vreti voi. Code: Acest cod este scris de mine, asa ca va rog daca distribuiti codul undeva, postati si sursa (catre acest topic).
  9. Nu e acelasi lucru, acea persoana rula o versiune de windows 10 pro PREVIEW, si inca nu isi rezervase licenta de win10 home. Eu am deja KEY (licenta) pentru windows 10 Home, nu trebuie sa imi rezerv alta, am key-ul de activare.
  10. Am cautat, insa nu gasesc decat de la enterprise la pro.
  11. Nume: VeveX Ce problema ai?: Am windows 10 pro (activat cu key de pe net), am castigat un giveaway, si am primit o licenta pentru windows 8.1 (simplu), l-am pus pe un VM, i-am facut update la windows 10, si acum am key-ul pentru windows 10 home, insa pe pc eu am windows 10 pro. Exista vreo metoda sa fac downgrade de la pro la home fara sa fac clean install? O scurta descriere a situatiei: mai sus Screenshot: - Alte precizari: Nu vreau si nu pot sa fac deocamdata clean install.
  12. Stai putin omule, de ce insulti serverul MCV si ownerii acestuia doar din cauza lui bacca? Daca ai ceva cu el, foarte bine, il poti bana pe MC, ii poti da report pe forum pentru ca te injura, dar nu incepe sa te iei de serverul nostru. Am venit eu cumva la voi si am inceput sa injur? Nu cred, asa ca mai bine nici tu nu o faci. Nu am nimic cu tine ca il injuri pe bacca, poti face asta in privat cat vrei, doar te rog eu, nu baga ownerii si serverele in asta. Ati primit amandoi report pe forum pentru jigniri (si tu bacca).
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.