Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

South Alb3rt0ZEW

Donator
  • Posts

    139
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by South Alb3rt0ZEW

  1. Nick: Alb3rt0MAN Rank:4 Am dat test cu:Warband Data testului:17.07.2021 Admis / respins:respins  Rezultatul la proba teoretica:3/3 Rezultatul la proba practica:- Alte precizari:Bafta!
  2. Nick:Alb3rt0MAN Rank:4 Am dat test cu:qRares.COMUNISTUL Data testului:29.06.2021 Admis / respins:Respins Rezultatul la proba teoretica:3/3 Rezultatul la proba practica:x/8 Alte precizari:Bafta!
  3. Nick:Alb3rt0MAN Rank:4 Am dat test cu:DefonseKa Data testului:28.06.2021 Admis / respins: Admis Rezultatul la proba teoretica:2,5/3 Rezultatul la proba practica:7/8 Alte precizari:Succes!
  4. Nick:Alb3rt0MAN Rank:4 Am dat test cu:Nicu.rtv Data testului:27.06.2021 Admis / respins: Admis Rezultatul la proba teoretica:1,5/3 Rezultatul la proba practica:5,5/8 Alte precizari:Succes!
  5. Nume:Alb3rt0MAN Rang:3 Vreau in echipa: ROADS/SWAT: SWAT Motivul:Sa arestez suspectii cu wanted. Alte precizari:Bafta!
  6. Nick :Piz.Regele Rank :3 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :18.03.2021 Lipsesc din motivul:Sunt la munca. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:2/2 Numar total de invoiri :3 Alte precizari:Bafta la war!
  7. Nick :Piz.Regele Rank :3 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :16.03.2021 Lipsesc din motivul:Sunt la munca. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:e prima Numar total de invoiri :2 Alte precizari:Bafta la war!
  8. Nume: Alb3rt0MAN Rang: 1 Dovezi: https://imgur.com/a/q4ARuQJ Alte precizari: Bafta!
  9. Nick :Piz.regele Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :17/02/2021 Lipsesc din motivul:Sunt la munca. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:e prima Numar total de invoiri : a 2 a Alte precizari:Acum am venit de la munca si nu am putut pune mai devreme ca de azi nu ne mai lasa cu telefoane in interior.
  10. - Nume:Alb3rt0MAN - Linkul catre profilul de website / RPG bar:https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Alb3rt0MAN - Tipul de interviu dorit:Normal. - Numele celorlalți participanți (dacă există):Denisaa - Linkul catre profilul de website al participanților / RPG bar:https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Denisaa - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină:Da. - Alte precizări:Bafta!
  11. Nume: Alb3rt0MAN Rang: 1 Dovezi: inima ls: https://imgur.com/a/Dzzmtnw inima sf: https://imgur.com/a/49PDYmI inima lv: https://imgur.com/a/ochhTcx getgift: https://imgur.com/a/dnEUzkr Alte precizari: Succes!
  12. Nick :Piz.regele Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :12/02/2021 Lipsesc din motivul:Sunt la munca. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:e prima Numar total de invoiri :prima Alte precizari:Bafta!
  13. Sincere condoleante!

  14. Nume:Alb3rt0MAN - Linkul catre profilul de website / RPG bar:https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Alb3rt0MAN - Tipul de interviu dorit:Normal - Numele celorlalți participanți (dacă există):- - Linkul catre profilul de website al participanților / RPG bar:- - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină:Da. - Alte precizări:Salut!
  15. Nume:Alb3rt0MAN - Linkul catre profilul de website / RPG bar:https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Alb3rt0MAN - Tipul de interviu dorit:Normal - Numele celorlalți participanți (dacă există):- - Linkul catre profilul de website al participanților / RPG bar:- - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină:Da. - Alte precizări:Salut!
  16. Nick:Alb3rt0MAN Rank:2 Data warurilor la care nu poți ajunge:14.05.2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana:asta e prima Motivul învoirii:Nu sunt acasa. Alte precizări:Bafta!
  17. Propun la alegerea leaderilor sa fie pe baza de aplicatie si interviu iar leaderii inlaturati din functie sa aiba o sansa mai mare decat restul. Mi se pare cel mai corect deoarece daca raman 2 sigur vor fii neintelegeri deoarece la un momendat unu va vrea sa accepte pe x celalant nu, unu il vrea pe z sub celalant nu. Sau daca din doi este ales unul nu va fii corect deoarece el sa straduit sa obtina functia ca mai apoi sa vina altu dp servar mai mare sa o ia. Asta cu aplicatiile ar fii cea mai corecta deoarece nimeni nu va putea spune "am pierdut leaderu si a ramas celalant" ar fii cu totul o neindreptatire asa ambi sunt inlaturatii si au sanse mai mari la aplicatie daca nu ia la aplicatii are sanse mai mari in alegerile urmatoare pentru a fii pe lista. Iar membrii sa stea fara leader pana la alegere.
  18. Display Name: Alb3rt0ZEW Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Nu am mai facut. Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - - Tema: Alb3rt0ZEW Text: Vreau un avatar cu skinu de leader El Loco Cartel care sa scrie pe ea Alb3rt0ZEW. Dimensiuni: Dimensiunile unu avatar Alte precizari: Dau +1 orice creatie care o sa-mi placa.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.