Jump to content

Cu ce se mananca programarea?


Andrei
 Share

Recommended Posts

cand aud lumea ca zice html il stiu (fara ofense tudor, ne cunoastem)...cred si eu ca stii structura de baza si bullshiturile alea...

daca tot stiti atatea ia ziceti care e diferenta dintre html4 si html5 sau xhtml

sau ce face base in html, sau care e diferenta intre doctype transitional si strict?

sau cate standarde de encodare a caracterelor speciale sunt in html?

Si asculta de la mn de la profi nu inveti nici un c***t daca vrei sa inveti tre sa o faci singur...

 

incearca sa nu te mai avanti asa in afirmatii pentru ca ti se poate dovedi ca inca nu stii nimic si mai ai multe de invatat... (ca fiecare din noi)

Nu e nici o suparare si ai perfecta dreptate,inca sunt varza.Dar permite-mi sa te corectez,nu am zis ca stiu html.Am zis ca stiu ceva mai bine (fata de c++) care inseamna tot putin :)) ,dar totusi ceva mai bine.Si multumesc pentru sfatul tau in privinta profesorilor,te cunosc si stiu ca nu vorbesti aiurea,deci ai dreptate.Acum m-ai pus pe ganduri. :)

Link to comment
Share on other sites

Sunt foarte interesat...cunosc si cateva tutoriale care te invata dar ma abtin sa incep sa invat de pe acum :D

Multumim oricum!

Link to comment
Share on other sites

Guest bogdan v

Acum depinde de liceu si de clasa..Eu sunt matematica informatica intensiv info si facem 7 ore pe saptamna(sunt clasa a 11-a) si chiar facem info..

Eu as vrea sa stiu daca stie cineva sa foloseasca C++ in altceva decat probleme.Nu sa faci o matrice si sa vezi cate nr sunt divizibile cu 3 sau sa vezi cate cuvinte incep cu vocala ..etc. Adica sa fac ceva cum ar fi un program pentru calculator.

Link to comment
Share on other sites

Din pacate daca cineva vrea sa faca programare din care sa rezulte si ceva folositor trebuie sa faca pe cont propiu, la mine la liceu studiem turbo pascal, am ajuns la un nivel de probleme mai ridicat (pentru clasa a 10-a), ridicat zic pentru ca daca in a 9-a mai erau cativa colegi care stiau cat de cat informatica acuma mai sunt foarte putini. In turbo pascal cel mai misto program vazut de mine si facut de cineva din liceu era un joc banal de sah. Respectele mele razr pentru ce faci pentru b-zone !

Link to comment
Share on other sites

Se vede ca ai explicat foarte bine.

La scoala cu siguranta profesorul , daca il pot numi asa pentru ca in ziua de azi , rar mai exista profesori care se dedica meserie , nu iti explica asa de bine si in plus eu , nici nu am ajuns la astea.

Acum lucram cu Mic Office, daca iti vine sa crezi..

Sincer , mi-as dori sa ajungem cat mai repede la chestiile astea.Dar , mai repede le invat de aici.

Multumesc, RazR .

Link to comment
Share on other sites

Noi la sc abia invatam html <img src="http://b-zone.ro/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/21.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":))" border="0" alt="21.gif" /> nu's de mn astea <img src="style_emoticons/<#EMO_DIR#>/4.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":D" border="0" alt="4.gif" />

De cand este un limbaj de programare HTML?:))))))))

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.