Jump to content

Un nou Assassin's Creed ?


Sleke
 Share

Recommended Posts

q7qv6Tm.jpg

 

 

 

 

 

Un nou joc din franciza Assassin's Creed a fost confirmat, însă fără un titlu oficial. Următorul Assassin's Creed va avea loc într-o altă perioadă din istorie cu un nou protagonist. Se presupune o lansare înainte de Aprilie 2014, aşa cum a afirmat CEO Ubisoft, Yves Guillemot, iar zvonurile spun că acesta se va numi Assassin's Creed 4 sau Assassin's Creed: Black Flags.

 

Cu toate că Ubisoft Montreal au developat fiecare joc de până acum, de data aceasta o altă echipa se va ocupa de crearea noului titlu, însă nu se știe încă cine.

 

Conform unui utilizator Reddit, în timp ce călătoarea cu avionul a observat o persoană care lucra la o prezentare PowerPoint despre strategii de marketing pentru diferite titluri de gaming, printre care și Assassin's Creed: Black Flags. Pe lângă acest lucru, un alt utilizator Reddit a precizat că Black Flags va fi un DLC pentru actualul Assassin's Creed 3, acesta aflându-se deja în dezvoltare de aproximativ 6 luni, dar încă se află într-un stadiu timpuriu.

Edited by Sleke
Link to comment
Share on other sites

DLC la un an si ceva de la aparitia jocului mi se pare deplasat. Nu stiu daca sa am incredere intr-o sursa ca un user de pe reddit dar daca e sa fie asa cred ca va fi un joc de sine statator cu toate ca au cam ramas fara momente istorice unde sa aiba loc actiunea jocului iar daca acesta va avea loc intr-un viitor fie el cat de apropiat ma tem ca nu va mai fi ce au fost primele jocuri!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.