Jump to content

Starcraft II: Heart of the Swarm


Sleke
 Share

Recommended Posts

HFFjKKF.jpg

 

 

 

 

 

Foarte mulţi fani au strâmbat din nas atunci când Blizzard a anunţat că StarCraft II va fi conceput ca o trilogie, doar prima parte dedicată terranilor - StarCraft II: Wings of Liberty - fiind lansată anul trecut. Cel de-al doilea capitol, StarCraft II: Heart of The Swarm va fi însă dedicat rasei Zerg. După cum puteţi urmări în trailerul de mai jos, personajele principale Jim Raynor şi Sarah Kerrigan, The Queen of Blades, vor reveni şi în cea de-a doua parte a trilogiei StarCraft II.

 

 

 

 

În StarCraft II: Wings of Liberty, toată povestea se învârtea în jurul lui Jim Raynor, clasicile mecanici ale unui joc de strategie în timp real fiind armonios îmbinate cu elemente caracteristice titlurilor de aventură point and click. Blizzard va menţine această reţetă şi în StarCraft II: Heart of The Swarm, Sarah Kerrigan, Queen of Blades, trecând însă acum în lumina reflectoarelor. Kerrigan, ca personaj central, va juca un rol mult mai important decât Raynor în gameplay-ul propriu-zis, întreaga campanie din Heart of The Swarm fiind dezvoltată în jurul abilităţilor acesteia. Dacă în Wings of Liberty gameplay-ul era diversificat cu ajutorul elementelor adventure, în cea de-a doua parte a trilogiei StarCraft II variaţiunea va fi adusă de elementele de RPG bazate pe evoluţia Sarei Kerrigan. Aceasta va fi controlabilă direct, jucând un rol mult mai asemănător cu eroii din WarCraft III, îmbinarea genurile RTS şi RPG fiind atuul pe care Blizzard mizează pentru a atrage şi fanii care în mod normal nu gustă jocurile de strategie.

 

 

h80BWlF.jpg

 

 

Mai jos puteţi urmări o prezentare video a unităţilor noi introduse în componenta multiplayer a lui Heart of The Swarm.

 

 

 

 

 

 

 

Galerie

 

 

 

 

 

Sursa: go4games.ro

Link to comment
Share on other sites

Dupa mine expansiunea asta este ca sa scoata ceva nou, nu ca ar fi mare diferente fata de 1 la multiplayer ma refer, il am pe 1 cumparat insa am vazut cum este expansiunea si eu spun ca daca nu stii sa joci sc1 nu are rost sa-ti iei si hots-ul pentru ca este o risipa de bani, insa povestea nu am vazut daca se continua sau nu la hots asa ca nu ma pot pronunta deocamdata, chestiile cu ranked`ul si levelul mi se par ok insa nu sunt multe diferente in joc.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.