Jump to content

[B-Zone TV] Luck (DRX Studio)

BTD Capone
 Share

Recommended Posts

Eu chiar n-am ras :|. Nu stiu la ce ati ras voi...

Apreciez editul si filmatul, dar nu e comedie. Nu e nimic amuzant.

Sincer nu ma intereseaza ce apreciezi sau daca nu razi. De ce trebuie tu sa te dai mereu interesant si sa vorbesti pentru altii. Daca nu sti la ce au ras altii, nici nu te mai obosi sa intelegi. Si eu sufar de prostie, dar de aia o sufar la altii pana la o limita. Da la voi, e deja caz special.

Sincer nu ma intereseaza ce apreciezi sau daca nu razi. De ce trebuie tu sa te dai mereu interesant si sa vorbesti pentru altii. Daca nu sti la ce au ras altii, nici nu te mai obosi sa intelegi. Si eu sufar de prostie, dar de aia o sufar la altii pana la o limita. Da la voi, e deja caz special.

Sa inteleg ca domnia ta apreciaza doar replyurile pozitive in care sunteti pupat dorsal si ridicat in slavi?

Nu-i cazu' pentru filmu' asta. La celelalte filme ati vazut, stimate domn, ca v-am apreciat munca si v-am si spus in postul facut in topicul respectiv, dar la asta nu prea pot face asta, din pacate.

V-ati cam dat de gol, eu n-am zis ca sufar de prostie, dar daca dumneavoastra ati simtit nevoia sa ne destainuiti aceasta problema de care suferiti, nu e nimic. Nimeni nu-i perfect.

V-am vorbit la plural datorita importantei pe care v-o acordati.

*Ultimul meu post aici, daca mai aveti ceva de zis, PM.

Edit:

Daca nu te intereseaza ce apreciaza si ce nu lumea, nu mai face topicuri aici. Pentru asta faci topicuri, sa afli pareri, fie bune, fie rele.

Edited by MrYonutz

Sa inteleg ca domnia ta apreciaza doar replyurile pozitive in care sunteti pupat dorsal si ridicat in slavi?

Nu-i cazu' pentru filmu' asta. La celelalte filme ati vazut, stimate domn, ca v-am apreciat munca si v-am si spus in postul facut in topicul respectiv, dar la asta nu prea pot face asta, din pacate.

V-ati cam dat de gol, eu n-am zis ca sufar de prostie, dar daca dumneavoastra ati simtit nevoia sa ne destainuiti aceasta problema de care suferiti, nu e nimic. Nimeni nu-i perfect.

V-am vorbit la plural datorita importantei pe care v-o acordati.

*Ultimul meu post aici, daca mai aveti ceva de zis, PM.

Edit:

Daca nu te intereseaza ce apreciaza si ce nu lumea, nu mai face topicuri aici. Pentru asta faci topicuri, sa afli pareri, fie bune, fie rele.

De ce vorbesti de mine cand eu te-am atacat cu doua cuvinte, repede ai venit sa imi lasi post kilometric, sa nu cumva sa nu ramana treaba clara. Nu stiu care dintre noi in cazul asta, isi acorda importanta, mai ales prin postul tau. Tu mare zeu B-Zone, ma scuzi ca te-am criticat. Nu vrei sa continuam discutia intre moderatori sa mai faceti niste posturi aiurea? Sa nu ma intind si eu, ca deja oricum am facut off-topic, vreau doar sa iti mai zic ca accept orice parere rea, dar nu in felul in care o formulezi tu ca sa faci lumea de ras.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.