Jump to content
MrYonutz

Trap Music

Recommended Posts

Muzica TRAP cu siguranta a luat controlul aspra muzicii electronice in ultimele luni. Cresterea sa in popularitate a fost comparata cu explozia numarului de fani a melodiilor dubstep si moombahton, prima data cand au aparut pe scena muzicii electro, si numarul fanilor TRAP pare sa creasca datorita unor nume precum Skrillex si Dillon Francis.

 

 

 

Asadar ce este muzica TRAP? Pai, daca ai mixa hip hop, house si dubstep intr-un blender, si le-ai accentua cu snares, hi-hats, kicks si un bass puternic, vei realiza ceva ce poate fi denumit TRAP in cea mai simpla forma a sa (citeste mai mult pe Stoney Roads).

 

In ciuda faptului ca faima muzicii TRAP a explodat deodata, ea este prezenta de foarte mult timp. A inceput prima data in jurul anilor ‘80-’90. In 2003 T.I. chiar si-a numit al doilea album “Trap Musik”. Brick Squad Records au inceput sa creeze serii de mixtape-uri numite “Trap-A-Holics” peste cativa ani, si producatori ca Lex Luger faceau muzica TRAP o parte importanta din melodiile lor hip hop (citeste mai mult pe “MiamiNewTimes”).

 

Acum, artisti ca Flosstradamus, TNGHT, Diplo, UZ, Baauer, CRNKN si RL Grime cuceresc scena muzicii TRAP, ajutand sa integreze genul muzical cu melodiile electro-dance. In timp ce unii au numit foarte repede, muzica trap ca fiind un moft, nu este nici o indoiala ca muzica TRAP este un drum favorabil de urmat, cu multe lucruri noi de invatat, pentru foarte multi DJ in devenire, useri SoundCloud, si chiar pentru DJ cu norma intreaga.

 

Si asta ne aduce probabil la momentul in care va voi prezenta cateva melodii incadrate in acest gen muzical. Va voi prezenta unele dintre cele mai noi si populare track-uri, dar si melodii mai vechi pentru a va putea acomoda cu acest gen nou de muzica. Deci pentru acest post am adunat unele dintre cele mai bune mixuri pentru a va aduce la curent cu aceasta TRAPmanie, asadar dati play la mixuri.

 

 

 

 

 

Incep eu cu doua mixuri preferate.

http://www.youtube.com/watch?v=vrg_G5Q44SA

La 1:08 e penala asta.

 

Si una de la fratele Gojira

 

Revin cu cateva melodii din tracklistu' din mixu' lu' Gojira.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

 

 

 

 

 

Propun ca fiecare care postează aici să folosească

pentru o încărcare mai bună a paginii și o funcționare mai rapidă a secțiunii.

Mulțumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

 

 

^Asta rupe stilu'. Dropu' ala la 00:27 e blana

 

 

Edited by MrYonutz

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Share this post


Link to post
Share on other sites

Share this post


Link to post
Share on other sites

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.