Jump to content

Ghid pentru utilizatorii noi - Alegerea unui culoar - Fortarea unui culoar - Tufisurile (5)


Blade
 Share

Recommended Posts

Alegerea unui culoar

 

După ce ai ales abilitatea și articolele inițiale, treci la alegerea culoarului. Fiind începător, e mai bine să alegi un culoar cu un partener. Adânc ascuns în baza adversarului, lângă platforma invocatorului său, se află Nexus-ul inamic. Dacă distrugi Nexus-ul echipei adversare, ai câștigat jocul. Nexus-ul este păzit de mai multe turete amplasate la intervale egale, în culoare diferite. Trebuie să forțezi avansul pe aceste culoare pentru a ajunge la Nexus-ul adversarului. Însă, indiferent ce culoar alegi, în mod sigur vei da peste campionii și minionii adversarului. Un val de minioni este un grup de războinici controlați de computer, care au fost plăsmuiți în Nexus-ul tău pentru a-ți oferi sprijin când ataci baza adversarului. Totuși, minionii sunt relativ slabi când acționează singuri și vor avea nevoie de asistența ta ca să poată face față campionilor adversarului.

 

Sfat: Aplicarea unei lovituri mortale contra unui minion îți procură un supliment de aur, cu care poți apoi să cumperi articole. Asta se numește "lovitura de grație".

 

 

 

Forțarea unui culoar

 

Pe lângă minionii și campionii adversarului, mai trebuie să lupți și cu turetele. Turetele apără de valurile de minioni și de campioni agresori. Când forțezi avansul în teritoriul inamic, va trebui să distrugi turetele adversarului, altfel armata ta nu-și poate continua asaltul. Trupele tale nu vor putea avansa pe un culoar decât după ce tureta cea mai apropiată de ele va fi distrusă.

 

Însă ai grijă cum ataci, fiindcă nu e înțelept să iei cu asalt o turetă fără ajutorul minionilor tăi. Turetele pot provoca daune majore chiar și celui mai puternic campion. Asigură-te că ai sprijinul unui val de minioni sau al unui campion aliat înainte să iei cu asalt o turetă.

 

Sfat: Granița dintre teritoriul tău și cel al adversarului este marcată de un râu. Odată intrat în teritoriul inamic, fii cu ochii în patru! Sunt multe locuri în care jucătorii adversari te pot prinde într-o ambuscadă!

 

 

 

Tufișurile

 

Vei observa că, pe alocuri, Câmpiile Dreptății sunt acoperite de zone de ierburi și tufișuri înalte. Poți folosi aceste zone pentru a te ascunde, devenind astfel invizibil pentru minionii și campionii adversarului care sunt în afara tufișurilor. Aceste zone sunt foarte utile, căci îți permit să pregătești ambuscade sau să te retragi și să te ascunzi rapid la nevoie.

 

Sfat: Dacă vrei să rămâi complet invizibil pentru adversarii din apropiere, nu ataca atâta timp cât ești încă în tufișuri. Dacă ataci din tufișuri, poziția ta va fi deconspirată.

 

Brush.jpg

 

Thanks to Riot Games

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.