Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Neata, eu plec la practica, nu uitati de amenzi, aseara ati primit mai multi si intrati la war sa luam odata HQ Avispa :|, succes, bye!

Neatza. Il luam, il luam, stai linistita. Cat sa mai reziste psihic? Bine, exista bajeti cu magie pe la ei, gen mor de 2 ori, gata, se supara si baga ce stiu ei mai bine. Dar ii rupem cu tot cu acei jucatori.

A new page, a new start.

Edited by NUSUNTRASTA

@NUSUNTTRESTIII Da , imi zice esential hai pe movie sa te vad cum tragi.El pana atunci era paleta.Si cand intru pe movie pac ma facea la tec cu 50 hp.Deagle nu rata mai mult de 5 gloante.Si cica am invatat sa trag.Doamne , pai daca bagi renko cum sa nu tragi bine.Cum a zis si trestiii sezi bland :)

@, eu am ajuns bun peste noapte la deagle :D. Bine, vorba vine bun. Am inteles unde greseam si m-am axat pe calitatile mele pentru a trage mai bine cu deagle.

@, nu mai posta la demisii, nu mai esti membru al acestei factiuni. Urmatorul tau post, fie aici, la discutii, fie acolo, la demisii, va primi report.

Edited by NUSUNTRASTA

@, ai reusit sa te trezesti la 8 ? :O

E de la forum, posturile alea au fost facute peste 2 ore fata de cum arata pe forum ora.

In alta ordine de idei , am ajuns acasa dupa o zi in care am servit/am mancat bomboane . Diseara sper sa fim cat mai multi on .

Succes la scoala/facultate/serviciu .

@, ai reusit sa te trezesti la 8 ? :O

Recupereaza el vineri spre sambata.

E de la forum, posturile alea au fost facute peste 2 ore fata de cum arata pe forum ora.

In alta ordine de idei , am ajuns acasa dupa o zi in care am servit/am mancat bomboane . Diseara sper sa fim cat mai multi on .

Succes la scoala/facultate/serviciu .

Trebuie sa-ti setezi ora forumului.

Oricum, acel 'detector de caldura' nu ii ajuta foarte mult. Daca esti paleta, te bati in arme si nu gandesti jocul, e degeaba. Problema e cu restul care ajung doar sa dea click, ca de restul se ocupa jucariile care le au. E unul, sigur se va simti, se afla prin Rifa, care atunci cand vede ca-l bate cineva mai bun, da un mic alt-tab sa joace si el mai bine. Se stie el, sa se simta. Sa se simta pana in maduva oaselor, daca va citi pe aici.

#sa dea ebola-n voi si sa faceti clabuci, cei care va stiti in aceasta categorie

Edited by NUSUNTRASTA