Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

,,Lideru'' vostru catre toti pokemonii din El Loco Cartel , vreau sa castigam si noi un war se poate ?

Edited by Stonely

Salut. Nu stiu care-i treaba, ce se intampla cu noi, dar cam pierdem. Sper ca in seara asta sa castigam si noi macar o zona cu GSB. Este mai greu pana luam un Turfs doua, si dupa ne mentinem, si usor usor urcam in /Top. Asa ca vreau in seara asta sa dam tot ce este mai bun din ELC si sa luam zona. Sa nu uitati de job-ul de arms dealer. O zi placuta in continuare, bafta la servici, scoala, liceu, lenevit. :*

Edited by fyNFL Legend

Salut. Nu stiu care-i treaba, ce se intampla cu noi, dar cam pierdem. Sper ca in seara asta sa castigam si noi macar o zona cu GSB. Este mai greu pana luam un Turfs doua, si dupa ne mentinem, si usor usor urcam in /Top. Asa ca vreau in seara asta sa dam tot ce este mai bun din ELC si sa luam zona. Sa nu uitati de job-ul de arms dealer. O zi placuta in continuare, bafta la servici, scoala, liceu, lenevit. :*

Cat am vrea fratiwere, cu GSB nu castigam. Acolo sunt prietenii mei din AIM sau TTB, mai ales cu Sassori sau Mr0ne, pot sa zic ca am belit mirodenia

Ne-am scos in seara asta , deabia astept waru , iar apare numai GSB la kill ....

Gata baieti de luni pana vineri voi fi la fiecare war. Gata cu antrenamentele mai am doar de miercuri pana joi vineri plec la Cluj la turneu.

@, pe profilul tau --> edit my profil --> Ignore preferences --> Ignore all signatures when reading topics and personal messages (sus in colt )

@, pe profilul tau --> edit my profil --> Ignore preferences --> Ignore all signatures when reading topics and personal messages (sus in colt )

Mersi mult, esti cel mai bun :*