Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

El Loco Cartel - Discuții / Discussions


Kelton
 Share

Recommended Posts

Mi-a facut placere sa batem recordul El Loco Cartel impreuna, Deea, ai grija de functie, esti o persoana de nota 20+.

P.S: Poate asa vor iesi din cei din Rifa din HQ, dar nu cred, daca ramane Muzzy aici ii bate singur, glumesc.

 

Salut si numai bine.

Link to comment
Share on other sites

Din păcate nu voi rămâne nici eu, mă voi muta curând în altă țara cu toată familia și acolo nu voi putea accesa un PC decent pentru samp decât în câteva luni bune. Așa că vă urez baftă la toți și numai bine. Baftă celor din ZEW care vor să ia 72 de turfuri, deșii cred că asta e imposibil, nu renunțați!

 

Adios

Link to comment
Share on other sites

Dintre cei demiși aiurea, dacă vrea cineva să se întoarcă în facțiune, să-mi dea PM cu nick-ul din joc. Aveți timp pânâ azi pe la ora 22:00. Dacă nu, rămâneți toți civili.

 

V-am scos la toți FP-ul.

Link to comment
Share on other sites

Ultimul meu post aici, mi-am terminat treaba si mi-am implinit visul cu aceasta factiune, acum de bine de rau e timpul sa va las. Momente frumoase..dar si neplacute asta datorita post hunterilor. Nu am sa fac un discurs siropos, BoDi.. merci de ajutor si tot, succes mai departe cu functia. Cam atat, imi pare rau pentru tot, dar trebuie sa lasam si pe altii sa se bucure de o astfel de functie, la mine este a 2 a deja... Ma decid daca am sa renunt la joc sau nu. O sa ma gandesc. Ramas bun El Loco Cartel! Apropo, BoDi, factiunea asta nu a detinut 27-28 de zone, cate am fi avut, a avut tot cate 1 o zona in LV sau LS, alea luate cand nu erau adversari. Poate poti tu mai mult, slabe sanse cu VDT, acum ca am iesit de aici, poate va lua VDT SF. Spor.

Merci @@Shawy, pentru ajutor, daca vrei poti sa mai ramai..chiar daca nu mai sunt eu. Vezi tu. Vorbim pe net daca e ceva.

Edited by Deea Shakira
Link to comment
Share on other sites

@@Deea Shakira, Vezi de ce nu are ursu coada eu am venit sa te ajut te-am ajutat si tu ma dai afara ca pe ultima carpa cum sa nu fac urat puteai sa imi zici frumos ca pana acum sa intru dar omu cand isi face treaba cu tine te arunca,zi ms ca nu am izbucnit cu injuraturi asupra ta ca am stare buna te-am ajutat de 3 ori si ma dai afara cica inactiv

Link to comment
Share on other sites

Pai nu mai sunt multe lucruri de zis despre factiunea asta, totusi a fost o experienta care a avut si momente placute si momente mai putin placute.
Totusi, ca un ''memorial'' a succesului ( pe durata scurta ) a acestei factiuni cu gruparea formata din clanurile ZEW TSA si AIM am facut un skin special PE CARE planuiam sa-l fac public mai tarziu, dar din pacate n-a mai fost sa fie. Am decis sa-l fac public acum.


Acesta este skinul. Tematica lui este Rastaman, de aceea culorile skinului sunt Negru, Galben / portocaliu / rosu si verde.
http://www91.zippyshare.com/v/iH9KD29e/file.html
Acest skin nu a fost cu nici-un interes, doar cu un mic impuls si din placerea mea pentru a face lucruri de genul.
Daca va place si decideti sa-l downlandati va rog sa dati si un +1 acesti postari.
Multumesc Muzzy pentru reclama facuta skinului.

Edit : Se poate vedea in rosu, mersi piscot.
Si prin facut in contextul de mai sus ma refer la modificari majore aduse skinului = Inovarea acestuia. Edited by Unchiu ZEW
Link to comment
Share on other sites

Ba eu am antrenament la rugby si nustiu daca ajung la primu war ....Mai pun invoire ?

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.