Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Doamne nu pot sa cred cati obsedati de +1 :| la multi ani la toate factiunile clanurile etc, frate eu nu zic la multi ani nici la bunicamiu si asta face post-uri peste tot. Abia astept sa mai posteze unu la clanu meu sa ii dau iar warning :)) .

Se cam rupe inactivitatea pe aici.

Nici azi nu avem war-uri. Chiar asa greu e sa dai un attack?

Cu maxim 10 on ce sa facem? :P cei drept , nici eu nu prea am mai intrat in ultimult timp :))

Salut !!!!!!! ma bag si eu la un serial , ne vedem .

@, Inseamna ca nu prea mai am ce cauta aici. Am venit sa-mi ajut prietenii, intre timp toti au iesit. Deci, eu ce mai caut aici?

Daca tot stau macar 2 war-uri sa avem.

Sa vad ca ii pasa cuiva. Daca sublider nu avem, macar liderul sa isi faca treaba.

@, Inseamna ca nu prea mai am ce cauta aici. Am venit sa-mi ajut prietenii, intre timp toti au iesit. Deci, eu ce mai caut aici?

Daca tot stau macar 2 war-uri sa avem.

Sa vad ca ii pasa cuiva. Daca sublider nu avem, macar liderul sa isi faca treaba.

asta e, macar intra maine la war-uri sa incercam sa ne luam HQ-ul inapoi.

Astazi, vreau sa nu mai fim ciuma batailor, vreau sa castigam un singur turf nu ambele dar sa fie HQ-ul nostru. Nu v-ati saturat sa ne tina gusterii aia in spawn la propriul HQ?. Haideti sa fim alaturi la war sa mergem grupati !

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic