Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, Eu am zis ca il dau un exemplu ca nu injura pe /f sau alte prostii sa ia FW. Nu ca e cel mai bun. Eu sunt cel mai bun B-)B-)

Eu injur? Nici nu ma stresez cu war-urile. Ma duc pe turf, mor, revin, mor, castig, pierd, etc...

Ti-am zis pana cand stau cu tine Maxim16.

Edited by Necomercial

A-ti dat togfam pe server cand vorbeam de World of Warcraft =))

Stati asa ca ma mut aici.

Defapt nu. Lasam deoparte World of Warcraft si mouse-urile + hardware si software ca nu vreau sa va tin si pe voi cu /togfam cum i-am tinut pe jumatate din factiune dupa timpul lui Norbert =))

Warning! : Maine prezenta maxima la war-uri.

Maine cine nu vine la war-uri eu dau /q si imi deschid ferma de melci in curte.

Eu tre sa ma scol la 12 sa dau drumu la caini in curte..

Eu cand dorm ca o vaca si nu raspund la telefon , astia sar gardul si intra peste mine in casa.. E firati voi sa fiti stati asa ca dau drumu la caini in curte =))

Edited by SniPeRS

Mama cati au luat ban din prietenii mei.. Pare rau pentru ei ( LuNg , Coke. , show. s.a.m.d ) ..

De asta nu imi place mie sa devin admin daca mi se ofera o functie ca asta :

1. Nu am voie in mafie.

2. Nu am voie sa primesc lider.

3. Tre sa dau ban la lume si imi pierd dupa 3 sferturi din prieteni..

4. Eu nu am ce cauta in departament sau factiune pasnica fiindca nu sunt de mine mai ales departamentele si civil nu stau niciodata :))

Dar nici fara admini nu se poate , ar fi un haos total pe sv.

A-ti dat togfam pe server cand vorbeam de World of Warcraft =))

Stati asa ca ma mut aici.

Defapt nu. Lasam deoparte World of Warcraft si mouse-urile + hardware si software ca nu vreau sa va tin si pe voi cu /togfam cum i-am tinut pe jumatate din factiune dupa timpul lui Norbert =))

Warning! : Maine prezenta maxima la war-uri.

Maine cine nu vine la war-uri eu dau /q si imi deschid ferma de melci in curte.

Eu tre sa ma scol la 12 sa dau drumu la caini in curte..

Eu cand dorm ca o vaca si nu raspund la telefon , astia sar gardul si intra peste mine in casa.. E firati voi sa fiti stati asa ca dau drumu la caini in curte =))

Cred ca nici nu o sa mai vizitez nici discutiile ... :))

EDIT : Doamne baa pentru ce motiv am primit ban... Am avut telefonul la incarcat si vroia sa mi-l controleze adminul si telefonul meu are o problema ca nu se poate deschide sa adaug ceva pe el..

Cica nu ii aparea lui in log nush ce .. Pai in pula mea daca nu merge sa il deschizi sa adaugi ceva in el cum vrei sa verifici ce are in el ???

In maxim o zi fac reclamatia.

@@GF Maxim16 Nu imi da inca uninvite ca ma duc si fac o reclamatie sa imi arate si mie unde scrie renko.exe . Revin si cu un video din realitate ca nu merge telefonul sa il deschid sa adaug ceva pe el si el vroia sa il controleze..

Edited by SniPeRS

@@SniPeRS,Ai 48 de ore sa iei unban daca nu iti da invite fa ceva ...

Si pe mine m-a luat zornet si ii tot dadea crash lui si pana la urma a zis liber si nu a apucat sa verifice ..

Edited by Raw VIP

EDIT : Doamne baa pentru ce motiv am primit ban... Am avut telefonul la incarcat si vroia sa mi-l controleze adminul si telefonul meu are o problema ca nu se poate deschide sa adaug ceva pe el..

Cica nu ii aparea lui in log nush ce .. Pai in pula mea daca nu merge sa il deschizi sa adaugi ceva in el cum vrei sa verifici ce are in el ???

In maxim o zi fac reclamatia.

@@GF Maxim16 Nu imi da inca uninvite ca ma duc si fac o reclamatie sa imi arate si mie unde scrie renko.exe . Revin si cu un video din realitate ca nu merge telefonul sa il deschid sa adaug ceva pe el si el vroia sa il controleze..

De cand voiam sa scap de tine, atat! :)))

Glumeam ma.

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic