Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salutare, @,Ce spuneai ca nu o sa prindem attack avem noi tactica noastra care reuseste sigur :))

Oameni ca mine

UwKnFpE.png

Edited by Raw VIP

Lasa ma ca maine imi pun si eu o invoire ca imi deschid o ferma de melci..

Domne.. Asa ceva nu se poate la noi in factiune.

Edited by SniPeRS

Da sa-mi bag .... pe romaneste, sa zic. Asa de disperati sunteti dupa niste turfuri? Le castigam, le pierdem, asta e. Credeti ca jocul asta e facut doar sa castigati? Invatati sa si pierdeti. A fost o zi nasoala, se mai intampla. Chiar credeati ca cucerim SF in 1-2 luni? Se pare ca ELC va face asta ....

Da sa-mi bag .... pe romaneste, sa zic. Asa de disperati sunteti dupa niste turfuri? Le castigam, le pierdem, asta e. Credeti ca jocul asta e facut doar sa castigati? Invatati sa si pierdeti. A fost o zi nasoala, se mai intampla. Chiar credeati ca cucerim SF in 1-2 luni? Se pare ca ELC va face asta ....

Nu suntem aici sa pierdem. Gata am pierdut destul tot timpul asta si acu tre sa mai si castigam.

Pai ce inseamna asta ? Sa pierdem sa ne facem nervi ?

Aici nu ne bazam pe nici un respect.

Cel mai mare respect il primim pentru teritorii. Daia ii doare in cur pe playerii dupa server ca vorbim noi frumos.

Deschideti ochii ! Suntem in mafie aici. Ne bazam pe putere 99% si 1% pe respect. Ce cheia noastra..

De respect sa se ocupe factiunile pasnice.

Wrong lag..

Edited by SniPeRS

@, Lol da` cati oameni jucau pe contul ala :O

Mai mult de ce a zis Necomercial si Johnston nu am ce sa mai zic. Au spus tot ce era de spus. V-am spus si eu azi in game. Credeti ca vom castiga mereu? Niciodata. Asa e in mafii. Turfurile vin si pleaca. Credeti ca eu nu am nervi? Ba da am destui si destule pe cap dar nu mi arat pe /f sau chat public sau alte chestii. Incerc sa ma abtin si din cate ati observat, eu zic ca reusesc. Va dau un exemplu foarte bun pe Stinky. Asta nu injura pe /f sau chat public. Va injura si el stati calmi :)) dar va injura de nervi si va injura la mine pe /sms. Isi rupe tastatura saracu` la cate imi scrie in SMS. Acum nu va dau un exemplu sa ma umpleti de sms-uri cu injuraturi dar descarcati-va unui prieten pe /sms sau luati o frecventa goala si injurati pana rupeti tastatura. (PS: Daca o rupeti nu va invoiesc la war :* ). Deci mai repet odata. Turfurile vin si pleaca. Nu va aruncati repede la demisii. Nu o sa faceti niciodata o treaba calumea asa.

Atat am avut de spus. O zi frumoasa sa aveti! :)

Edited by GF Maxim16

Nu suntem aici sa pierdem. Gata am pierdut destul tot timpul asta si acu tre sa mai si castigam.

Pai ce inseamna asta ? Sa pierdem sa ne facem nervi ?

Aici nu ne bazam pe nici un respect.

Cel mai mare respect il primim pentru teritorii. Daia ii doare in cur pe playerii dupa server ca vorbim noi frumos.

Deschideti ochii ! Suntem in mafie aici. Ne bazam pe putere 99% si 1% pe respect. Ce cheia noastra..

De respect sa se ocupe factiunile pasnice.

Nu mai zica, m-am uitat in banlist si vad asta

Magnat. [uS]James 20.07.2015 17:08 19.08.2015 17:08 cheats pe contul [CBN]Cristi. offline [AIM]JustThink [uS]James 20.07.2015 17:06 Permanent cheats pe contul [CBN]Cristi. offline RoberT.[ZEW] [uS]James 20.07.2015 17:06 19.08.2015 17:06 cheats pe contul [CBN]Cristi. offline Krugger.[VIP] [uS]James 20.07.2015 17:05 19.08.2015 17:05 cheats pe contul [CBN]Cristi. offline LuNg[ZEW] [uS]James 20.07.2015 17:04 Permanent cheats pe contul [CBN]Cristi. offline Creskova [uS]James 20.07.2015 17:03 19.08.2015 17:03 cheats pe contul [CBN]Cristi. offline show. [uS]James 20.07.2015 17:03 19.08.2015 17:03 cheats pe contul [CBN]Cristi. 92.83.194.51 cacaPISU [uS]James 20.07.2015 16:57 Permanent Nickname 176.126.182.142 ADA123 [GF]Nikola_Jokic 20.07.2015 16:56 Permanent Reclama offline [CBN]Cristi. [uS]James 20.07.2015 16:47 19.08.2015 16:47 cheats(aimbot/no-recoil/wallhack)

@, Lol da` cati oameni jucau pe contul ala :O

Mai mult de ce a zis Necomercial si Johnston nu am ce sa mai zic. Au spus tot ce era de spus. V-am spus si eu azi in game. Credeti ca vom castiga mereu? Niciodata. Asa e in mafii. Turfurile vin si pleaca. Credeti ca eu nu am nervi? Ba da am destui si destule pe cap dar nu mi arat pe /f sau chat public sau alte chestii. Incerc sa ma abtin si din cate ati observat, eu zic ca reusesc. Va dau un exemplu foarte bun pe Stinky. Asta nu injura pe /f sau chat public. Va injura si el stati calmi :)) dar va injura de nervi si va injura la mine pe /sms. Isi rupe tastatura saracu` la cate imi scrie in SMS. Acum nu va dau un exemplu sa ma umpleti de sms-uri cu injuraturi dar descarcati-va unui prieten pe /sms sau luati o frecventa goala si injurati pana rupeti tastatura. (PS: Daca o rupeti nu va invoiesc la war :* ). Deci mai repet odata. Turfurile vin si pleaca. Nu va aruncati repede la demisii. Nu o sa faceti niciodata o treaba calumea asa.

Atat am avut de spus. O zi frumoasa sa aveti! :)

Nu pleaca nimic de la noi nicaieri , sa va iasa astea din cap.

La noi daca pleaca turf-urile odata , pai pleaca pentru totdeauna.

Daca nu le datea wipe la teroristii aia din Avispa Rifa si acuma ii aveau pe constiinta GSB , sa numai zicem de noi..

E ca s-au ridicat la inceput o perioada foarte lunga si acuma cam tot serverul ii prefera pe ei sa se ridice.. Daca luam si noi 2 orase , eram si noi tot in aceeasi gandire la tot serverul..

Da nu ca acuma daca ii spui oricui dupa tot serverul ca aia au luat 2 orase cu nush cati cu coduri o sa zica : " A pai stai , voi sunteti mai curati sau nu am inteles ? De ce nu faceti si voi acelasi lucru ? "

Nu erau chair full de codati ca nici unu nu ne-am uitat la cineva in PC sa vedem ce are inafar de admini...

Eu v-am spus. Daca vrem respect trebuie sa ne bazam pe putere si nu pe altceva.

Eu unul daca as fi lider fara sa jignesc pe nimeni , din partea mea puteti sa fiti si handicapati sau orice alta cauza. Daca stiti sa trageti si sa rupeti la war atata ma intereseaza.

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic