Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Tu nu ai dreptul să postezi aici. Aşa că şterge.

O să aflăm tot din topicul " Raport de activitate " în curs de o săptămână de la ultimul raport.

Ti-a dat voie cineva sa comentezi? :)) Universu meu <3.

Nopate buna va urez colegii mei, ne auzim maine cand vin de la scoala, pup.

Neata LVPD

@Fira VIP Cine ma vere? :))))

@, avand in vedere ca s-a renuntat la raportul pe RPG, cum facem cu puntele facute pana acum, se anuleaza sau se mai face si saptamana asta pe RPG?

Gim7jUb.jpg

Era 2 aprile, 2013, o seara ca oricare alta, eu (sublider FBI atunci) stateam la panda de robberi impreuna cu DoubleTrouble (fost membru NG) undeva in zona depourilor LV.

Se da rob, aveam un Infernus, eu pe F, DoubleTrouble pe G si cu M4 pregatit, fail-ul era asigurat, numai ca ... nu a fost asa, am fost teleportat de catre Kelton intr-un alt interior si intrebat daca as dorii sa primesc functia de lider al noului departament LV Police Department, oferta care am acceptat-o pe loc.

Se implinesc 2 ani de la acel moment, 2 ani in care am facut parte din aceasta factiune alaturi de BlackThief si am fost martori la toate evenimentele fericite si mai putin fericite din aceasta factiune.

Nu cred ca era drept sa las aceasta zi sa treaca fara sa va aduc la cunostiinta ca si aceasta factiune are o 'data de creatie', e prileju numa bun sa postati aici o urare pentru LVPD :D.

Gim7jUb.jpg

Era 2 aprile, 2013, o seara ca oricare alta, eu (sublider FBI atunci) stateam la panda de robberi impreuna cu DoubleTrouble (fost membru NG) undeva in zona depourilor LV.

Se da rob, aveam un Infernus, eu pe F, DoubleTrouble pe G si cu M4 pregatit, fail-ul era asigurat, numai ca ... nu a fost asa, am fost teleportat de catre Kelton intr-un alt interior si intrebat daca as dorii sa primesc functia de lider al noului departament LV Police Department, oferta care am acceptat-o pe loc.

Se implinesc 2 ani de la acel moment, 2 ani in care am facut parte din aceasta factiune alaturi de BlackThief si am fost martori la toate evenimentele fericite si mai putin fericite din aceasta factiune.

Nu cred ca era drept sa las aceasta zi sa treaca fara sa va aduc la cunostiinta ca si aceasta factiune are o 'data de creatie', e prileju numa bun sa postati aici o urare pentru LVPD :D.

Da mai Inferno, suntem adevarate legende aici :D Cei mai longevivi pana in prezent si speram sa mai continuam putin :))

Si eu imi amintesc cum eram in acea seara singur in Bulletu de FBI cu rank 3 si m-ai sunat tu, sau mi-ai dat sms, nu mai stiu precis, si m-ai intrebat daca vreau sa vin sublider. A fost un moment de neuitat :)) Prima data cand am avut sansa la o functie importanta si prima data cand am vazut ca munca mi-e rasplatita. Iti multumesc pentru increderea pe care ai avut-o si sper ca nu te-am dezamagit :D Ah, si imi mai amintesc ca te-am pus sa astepti sa fac o aplicatie frumoasa pe forum, chiar prima din acel topic :))

Uite aici niste poze. Frumoase amintiri :-bd

Salut, am ajuns si eu de la scoala pe caldura asta minunata de afara, o intrebare: vine Craciunul sau Pastele? :))

Ne auzim in joc :D

Felicitari Inferno si Black :D !

nu putem schimba ora antrenamentului cu 1-2 ore mai devreme?

sau sa fie de la 5-7 si imediat sa urmeze sedinta,eu nu pot sa intru seara mai am si eu cate o treaba.

Edited by rockzila

@@Sheyk1t, stii ca nu-i buna, nu?

@, lasa ba si tu ceva aici sa te am ca amintire :(( . Sa stii ca a fost o placere sa am o asemenea calatorie cu tine pana aici, frati pana la capat, mai tii minte? :/

Edited by Fira VIP

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic