Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬


Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut! Din pacate, sau fericire, cum vreti sa o luati :)) am revenit din nou cu un mic update la PDHelper, V5.1

- Am rezolvat problema de la ROADS, nu se selecta randul corect la amenda atunci cand era lag, in special la /san si /sanr

- Am adaugat /wanted si /nearwanted pe tasta pentru cei din SWAT

Link: *click

Link to comment
Share on other sites

In data de 19 Ianuarie 2020, ora 20:00, va avea loc o sedinta in care vom discută anumite lucruri despre activitatea membrilor ce dețin rank 4+

Activitatea este una opțională pentru cei ce nu dețin rank 4, iar obligatorie pentru ceilalți care au rank 4+ în factiune. Activitatea este una făcută special doar pentru cei cu rank 4+, iar ceilalți cu rank mai mic nu sunt nevoiți să vină la aceasta (insa daca aceștia doresc, își pot face prezența la ședința, voi tine cont la rank up)

Doresc o prezența cât mai mare si sper sa ajunga toți membrii facțiunii cu rank 4+ la aceasta :)

 

Madalin12, doresc prezență si din partea ta la aceasta, ori sancțiunea o sa fie una pe masura si aceasta fiind demiterea din cauza activității scăzute.

 

                      Draga lidere, prin acest mesaj pe care l-ai postat in Anunturi importante vreau sa iti spun ca esti VARZA, asta daca e scris de tine, daca ti-a dat altcineva ordin sa scrii asta inseamna ca acel cineva e varza iar tu esti doar postasul sa nu spun sclav. Intrebarea o sa fie de ce ?

                    Sa incepem cu activitatea ta @E d w a r d de lider, iti spun sincer ca nu esti cum erai inainte, inainte erai mai bun, gandeai altfel, vroiai activitate in factiune si erai prezent, acum in prezent nu mai este asa, nu te intereseaza activitatea factiunii LVPD, si se vede asta de la km departare. Deci ar fi cazul sa faci ceva frumos sa arati ca iti pasa de factiune ca nu esti pus lider de muzeu, inteleg ca esti admin dar sunt sigur ca iti poti gasi timp sa te ocupi de factiune,

                    Continuam cu @V86ulpea , avand functia de rank 6 in LVPD, o functie care nu stiu pentru ce o are, doar ca sa fie rank 6 banuiesc, e o functie si na.

   Iti spun doar atat bai sub-lidere, si tu esti admin dar si tu ai avea timp sa te ocupi, edward e bun ca lider, cunoaste multe dar tu nu cunosti nimic, tu nu stii nici in ziua de azi sa faci parte dintr-un colectiv, nu te intereseaza de nici un membru ( excludem pe cei din AIM si prietenii tai de o viata ) ai o varsta si o ai degeaba, cu respect iti spun asta, tu nu esti pentru LVPD, tu esti pt LV taxi.

   Hai sa aratam tuturor ca poate unii nu a citit pen-ultima ta demisie.

 

"Demisionez din aceasta functie deoarece am sansa sa devin unul dintre cel mai bun primar din lume ! Vreau sa multumesc pe aceasta cale domnului Leviathan omu ca mia dat putere mentorul meu puterea mea si inima mea love you bro ! Vreau sa multumesc si fostului meu lider un om cu o inima de aur domnu Fritz ! Ii multumesc si lu fosta mea iubire Loredana care ma parasit acum 5 ani a fugit cu altu da sa nu intram in detalii ! Ii multumesc si lu Styler dar nu stiu de ce ! Ii multumesc si lu baiatu care mi-a dat o bere duminica trecuta un baiat de milioane nu il stiti voi ! Si bineinteles prietenul meu Samsar32 care face bani la poker de nu stie sa ii numere ! O zi buna"

 

Ce sa zic despre asta... Las colegii sa isi dea cu parerea, dar ca sa spun si eu una..... In ultima demisie ai spus ca o sa revii, ar fi cazul pentru ca nu te respecta aproape nimeni si nici nu o sa faca asta, o sa te respecte doar cainii tai atat, se stiu ei care sunt. Pentru noi restul esti 0 si vei ramane 0. Tu o sa spui ca nu pleci din LVPD dar nu ai spus motivul, si daca o sa spui la fel vreau sa scrii un motiv bun pentru asta, bine-inteles pentru mine personal oricare ar fi motivul tot 0 esti, nu uita ca astept raspuns....

 

                    @Scotocell te vad baiat fain, deschidei ochii vulpei sa plecce si lu Edward sa faca ceva cu factiunea, eu nu joc sa-mp pentru o functie, eu joc sa-mp ca sa treaca timpul.

 

 

 

      ASA CA DRAGA LIDERE, IN INCHEIERE VREAU SA ITI SPUN CA PRIN POSTAREA ADAUGATA DE TINE IN ANUNTURI SUNT MEMBRI IN FACTIUNE CARE AU ACTIVITATE MULT MAI SLABA CA MADALIN12 SI TE ASIGUR DE ASTA, POTI DOAR SA TE UITI, INCEPE CU VULPEA DACA VREI. Si am o rugaminte la tine edward, vreau sa imi spui ce ai de gand sa faci cu factiunea ????? DACA INCHIDETI TOPICUL DATI DOVADA DE SCLAVI SI NU E FRUMOS SA STITI.

Link to comment
Share on other sites

Parerea mea e urmatoarea: Daca se vrea eliminarea persoanelor inactive macar sa fie facuta corect. Sa se faca un tabel cu intreaga factiune si sa fie sanctionati toti, nu doar cine vrea sula voastra.Ca printre cei inactivi se numara si unii ce detin functia de sublider.Sa se faca o comparatie clara si sa ne spuneti si creterii pe care le-ati urmat.

 

P.S. Nu spun ca Madalin12 este cel mai activ, dar cam mancati rahat cand ziceti ca trebuie sa fie demis, e cam prea mare sanctiunea, cel putin la prima abatere.

Link to comment
Share on other sites

Salut mă numesc Mr.Nașul lumea îmi mai zice și nașul, bă ia ascuciame știți bine că eu nu prea mă bag așa în stres cu voi adică nu prea dau împortanța la țoți și toate ba dar când sunt călcat pe coadă și înconjurat de incapabil bă parcă nușh mă schimb așa iau foc stiți voi.

 

Vulpeo știi bine că nu prea ești în grațiile mele de când mi-ai dat ban aiurea, știu că încă mai stai recon pe mine să mă prinzi cu ceva(slabe șanse zdai seama), nu îi mai bagă prostii în cap lui edi să scoată membrii inactivi din facțiune fiecare joacă cât poate, nu mai te da rotund știi bine că ești un 0, nu mai avea figuri și talente cu mine tot 0 ești, nu mai vorbi aiurea și mă amenința tu pe mine cu fraze de genul "rank 4 automat" " vezi că au un av" tot 0 ești repet, și eu astea nu le prea înghit să știi. Ești cel mai slab activ membru din aceasta facțiune cel mai prost pregătit habar n-ai regulamentul, când făceai raport trecea playerul prin radar tu plecai dupa 30 de minute după el( probabil căutai pe web ce se face în acea situație). Sunt unii care au 1000+ zile în facțiune și vii tu cu dealde 200 de zile să le latri lor, tu care ai luat r6 pe degeaba vai viața ta. Soren mi-a zis odată pe /r că pentru tine sar mulți, vreau să văd și eu care sunt ăia mulți care sar pentru tine ologule la 32 de ani ai tăi sau cât ai tu. Pentru mine numai Decent a sărit  și văd că stai cumințel și mai mult off când este on el, pentru tine nu sărit nimeni să se ia în gură cu decent...a da a sărit trădătorul ăla de Soren care noi îl consideram de al nostru dar am văzut că este doar un alt cățel de al tău mă rog voi știți ce și cum sunteți în clanul ăla al vostru. Eu cu Decent nu o să îngropăm săcurea cu tine prea curând.

 

Edward când am intrat prima oară în facțiune era frumos fra, erai activ îți făceai treaba ta noi eram un colectiv ne ajutam unul pe altul acum să mor eu ziceți că sunt pe moarte, după ce mi-am luat 3/3 și aiurea aici că niciodata eu de când joc pe b-zone /wt să fie sancționat de lider în facțiune și o dovadă fară /timestamp să se ia în considerare și o dovada cu pageup tot la fel să se ia considerare. Mno.. dar totuși am trecut peste fie merge așa las de la mine de data asta dar  bă fratelo tu nu vezi ca ești dus de nas? Păi până să vină acest vulpe cum erai fra? Acum iei decizii dupa cum zice el, fra opreștete că nu este good. Vulpe ăsta nu merită nici măcar o zi în lvpd singurul r6 activ și care se implică este scotocell fra.

 

Scotocell când a văzut  că eu cu decent ne certăm cu vulpea a intervenit(dovezi discord) nu a stat indiferent cum a stat vulpiță asta, vulpița ăsta îl loc să recunoască ca a greșit el mai tare se ia cu noi, nu merită nimic din tot ceea ce i sa dat în această facțiune.

Edited by Tovarasul NasuL
Link to comment
Share on other sites

Avand in vedere cele prezentate mai sus, eu tot ce pot spune este ca  acum in departamentul  LVPD se va produce o schimbare, fortata sau de la sine.

  Edi, incepi sa refaci pasi inainte, dar ologii dau cu carja si te impiedici, trebuie sa realizezi ca unele modificari aduse de tine nu sunt construtive si trebuie refacute niste modificari.

 Daca nu vrei sa vezi ce se intampla in departament, o sa pleci mai repede decat planuiesti si nu o sa iti duca nimeni lipsa, acelasi lucru l am spus colegului animal, dar lipsa mobilitatii este egala cu neuronii lui.

   Nu sunteti greu de tradus, dar se mai fac unele excepti, cand un fost prieten iti face chestii de genul si incepe sa iti bage bete in roate sau sa fie indiferent cand un cacat ia niste functii abuziv(ma refer la cele de tester), te ia prin surprindere.

  Asteptam o schimbare sau o vom face noi. #pupiiubi

Link to comment
Share on other sites

Daca e sa fie dat cineva afara sa fie facut dupa toate lucrurile posibile nu doar "absentele la antrenament" la inceput imi gaseam locul aici din acest motiv m-am intors inapoi dar incep sa vad persoane aici din ura si de asemenea sa ii salut ca sa nu fiu considerat nesimtit nu din prietenie, sincer as fi preferat sa nu fi fost aici dupa ce a aparut cineva special si dupa tot ce s-a intamplat,comentariile adresate mie stau aici din placere,vad cum se distruge primul meu loc pe care l-am placut vreodata si chiar imi pare rau ca s-a ajuns aici din cauza unora.

Link to comment
Share on other sites

Lucrule se transforma în ceva frumos când anumite discuții ajung la mine, tot ceea ce va pot spune este sa va  calmati "sânii suavi" și sa nu mai acționați de parca totul este împotriva voastră. Am fost atenționat și eu de limbajul pe care-l folosiți pe discord și de anumite jigniri pe care le aduceți conducerii facțiuni. Daca nu va mai simtiti bine intr-o factiune nu va tine nimeni cu forta in ea daca nu intelegeti ca anumite decizii, cum e promovarea lui v86ulpea la functia de sublider a fost una bine gandita de lideru' vostru. Fiind admin 3 automat baiatul stie ce sa faca ca sa va duca factiunea unde trebuie, faza ca v-am scos din antrenamente a fost propunerea mea pentru a va face sa va simtiti mai bine. Pe oricine ar fi adus Edi sublider nu v-ar fi convenit, chit ca era din factiune sau nu pentru ca poate nu erati voi.

 

Trati jocul ca pe un joc si nu mai faceti drame din orice prostie se petrece pe el :) 

 

 

Suntem in 2020, nu in 2014, hai sa ne bucuram de el cat inca mai puten :* 

 

Stop hatin dudes

Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, SaRtOR said:

Lucrule se transforma în ceva frumos când anumite discuții ajung la mine, tot ceea ce va pot spune este sa va  calmati "sânii suavi" și sa nu mai acționați de parca totul este împotriva voastră. Am fost atenționat și eu de limbajul pe care-l folosiți pe discord și de anumite jigniri pe care le aduceți conducerii facțiuni. Daca nu va mai simtiti bine intr-o factiune nu va tine nimeni cu forta in ea daca nu intelegeti ca anumite decizii, cum e promovarea lui v86ulpea la functia de sublider a fost una bine gandita de lideru' vostru. Fiind admin 3 automat baiatul stie ce sa faca ca sa va duca factiunea unde trebuie, faza ca v-am scos din antrenamente a fost propunerea mea pentru a va face sa va simtiti mai bine. Pe oricine ar fi adus Edi sublider nu v-ar fi convenit, chit ca era din factiune sau nu pentru ca poate nu erati voi.

 

Trati jocul ca pe un joc si nu mai faceti drame din orice prostie se petrece pe el :) 

 

 

Suntem in 2020, nu in 2014, hai sa ne bucuram de el cat inca mai puten :* 

 

Stop hatin dudes

Eu unu personal joc de placere si sa treaca timpul, avem conducere LVPD ? eu nu stiam, sunt foarte sigur ca NOI NU AVEM conducere. 

 

48 minutes ago, North Decent said:

Avand in vedere cele prezentate mai sus, eu tot ce pot spune este ca  acum in departamentul  LVPD se va produce o schimbare, fortata sau de la sine.

  Edi, incepi sa refaci pasi inainte, dar ologii dau cu carja si te impiedici, trebuie sa realizezi ca unele modificari aduse de tine nu sunt construtive si trebuie refacute niste modificari.

 Daca nu vrei sa vezi ce se intampla in departament, o sa pleci mai repede decat planuiesti si nu o sa iti duca nimeni lipsa, acelasi lucru l am spus colegului animal, dar lipsa mobilitatii este egala cu neuronii lui.

   Nu sunteti greu de tradus, dar se mai fac unele excepti, cand un fost prieten iti face chestii de genul si incepe sa iti bage bete in roate sau sa fie indiferent cand un cacat ia niste functii abuziv(ma refer la cele de tester), te ia prin surprindere.

  Asteptam o schimbare sau o vom face noi. #pupiiubi

 Foarte mare dreptate iti dau, esti un om de nota 20 :*

 

 

@SaRtOR tu nu ai de unde sa stii ceea ce se intampla, suntem in 2020, e un joc si il tratam ca un joc nu ? Daca intr-o scoala sunt 5 SCLAVI ce faci, te muti la alta scoala :) ? sau te lasi ?

Link to comment
Share on other sites

Bună seara facțiune, eu înțeleg situația dar nu sunt în măsură să comentez deoarece nici eu nu am o activitate prea strălucită, sunt ocupat în aceste luni cu permisul de conducere, dar eu mă axez mai mult pe colectiv, îmi place să fim toți uniți și buni unii cu alții, decât să ne tot certăm și să ne jignim unii pe alții nu mai bine e când este o atmosfera plăcută și liniștită iar toți suntem prieteni și ne ajutăm cu ce putem? Asta este punctul meu de vedere, ce se va întâmpla în continuare o să vedem. Pe scurt eu vrea să ne înțelegem că niște prieteni de la distanță dacă în realitate nu am apucat să va cunosc pe toți, sper că o să fac asta odată și sper să fie totul bine.

Link to comment
Share on other sites

Cand era hyperion,theoneur,zeom,deagle,scotocell,duplin nimeni nu a avut de comentat,dar vad ca de cand a primit vulpea co suntem luati de un fel,ne spunem punctu de vedere si suntem luati la ras din cauza varstei imi spuneam punctu de vedere pe whattsap si eram luat la amenințări si tot noi "insultam" pe discord,mai de mult erau toate lucrurile luate impreuna schimbarile,antrenamente,etc dar acum sunt hotarate doar de "conducere" sa spun asa

Edited by Maeve
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Tovarasul NasuL said:

Salut mă numesc Mr.Nașul lumea îmi mai zice și nașul, bă ia ascuciame știți bine că eu nu prea mă bag așa în stres cu voi adică nu prea dau împortanța la țoți și toate ba dar când sunt călcat pe coadă și înconjurat de incapabil bă parcă nușh mă schimb așa iau foc stiți voi.

 

Vulpeo știi bine că nu prea ești în grațiile mele de când mi-ai dat ban aiurea, știu că încă mai stai recon pe mine să mă prinzi cu ceva(slabe șanse zdai seama), nu îi mai bagă prostii în cap lui edi să scoată membrii inactivi din facțiune fiecare joacă cât poate, nu mai te da rotund știi bine că ești un 0, nu mai avea figuri și talente cu mine tot 0 ești, nu mai vorbi aiurea și mă amenința tu pe mine cu fraze de genul "rank 4 automat" " vezi că au un av" tot 0 ești repet, și eu astea nu le prea înghit să știi. Ești cel mai slab activ membru din aceasta facțiune cel mai prost pregătit habar n-ai regulamentul, când făceai raport trecea playerul prin radar tu plecai dupa 30 de minute după el( probabil căutai pe web ce se face în acea situație). Sunt unii care au 1000+ zile în facțiune și vii tu cu dealde 200 de zile să le latri lor, tu care ai luat r6 pe degeaba vai viața ta. Soren mi-a zis odată pe /r că pentru tine sar mulți, vreau să văd și eu care sunt ăia mulți care sar pentru tine ologule la 32 de ani ai tăi sau cât ai tu. Pentru mine numai Decent a sărit  și văd că stai cumințel și mai mult off când este on el, pentru tine nu sărit nimeni să se ia în gură cu decent...a da a sărit trădătorul ăla de Soren care noi îl consideram de al nostru dar am văzut că este doar un alt cățel de al tău mă rog voi știți ce și cum sunteți în clanul ăla al vostru. Eu cu Decent nu o să îngropăm săcurea cu tine prea curând.

 

Edward când am intrat prima oară în facțiune era frumos fra, erai activ îți făceai treaba ta noi eram un colectiv ne ajutam unul pe altul acum să mor eu ziceți că sunt pe moarte, după ce mi-am luat 3/3 și aiurea aici că niciodata eu de când joc pe b-zone /wt să fie sancționat de lider în facțiune și o dovadă fară /timestamp să se ia în considerare și o dovada cu pageup tot la fel să se ia considerare. Mno.. dar totuși am trecut peste fie merge așa las de la mine de data asta dar  bă fratelo tu nu vezi ca ești dus de nas? Păi până să vină acest vulpe cum erai fra? Acum iei decizii dupa cum zice el, fra opreștete că nu este good. Vulpe ăsta nu merită nici măcar o zi în lvpd singurul r6 activ și care se implică este scotocell fra.

 

Scotocell când a văzut  că eu cu decent ne certăm cu vulpea a intervenit(dovezi discord) nu a stat indiferent cum a stat vulpiță asta, vulpița ăsta îl loc să recunoască ca a greșit el mai tare se ia cu noi, nu merită nimic din tot ceea ce i sa dat în această facțiune.

Eu sunt cainele lui v86ulpea doar pentru ca ti-am spus ca nu e frumos sa-l injuri si tu si decent stiind situatia lui, am inteles daca voi cand auziti sau vedeti un om in scaun cu rotile radeti... se vede cat puteti

Link to comment
Share on other sites

A fost alegerea lui Vulpea ca sublider o idee buna?Discutabil,sincer nici macar nu-mi pasa,din experienta pot spune ca subliderele in proportie de 99 la suta se dau pe prietenie cea ce nu e un lucru neaparat de condamnat,insa nu pot sa nu intreb ce poate sa aduca un admin 3 in plus ca sublider fata de oricine altcineva?El  nici macar acum nu cred ca si-a insusit regulamentul intern nemai spunand ca inca din prima zi de sublider a instigat la ura.Pe scurt liderul are dreptul sa aleaga pe cine vrea sublider fara sa fie tras la raspundere,Vulpea a primit rank 6 din prietenie si nimic mai mult, va rog eu nu mai spuneti ca el chiar a meritat functia ca toata lumea stie ca nu e adevarat, fiti sinceri cu noi, dar mai ales cu voi.

 

P.S.Eu nu-mi aduc aminte sa se fi facut atata tam tam cand au fost alesi fostii sublideri.

P.S.S. Va rog sa va opriti din jignit ca este doar un joc,valabil atat pentru cei de la "guvernare" cat si pentru cei din "opozitie",it's not cool.. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Eu cred ca ar fi frumos in aceasta factiune sa ne intelegem cu totii bine, si da @Maeve ai mentionat foarte bine ca inainte nu existau comentarii. 

@Hi im Soren eu nu cred ca ei il injura pentru ca are probleme de sanatate, nu trebuie sa implicam viata personala aici.

@Scotocell tu esti baiat fain si stii ca am parere buna despre tine, poate reusesti tu sa aduci o schimbare.

         Cand am intrat in LVPD prima data mi-a placut foarte mult faptul ca era la conducere membri foarte vechi si cu foarte multe cunostiinte despre factiune, regulament s.a.m.d. Acum avem la conducere pe @V86ulpea care nu a mai fost intr-un departament, deci practic el nu a muncit pentru aceasta functie, ceea ce rezulta ca nu o merita. Pentru functia de admin sunt sigur ca a muncit si se vede, doar atat.

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Hi im Soren said:

Eu sunt cainele lui v86ulpea doar pentru ca ti-am spus ca nu e frumos sa-l injuri si tu si decent stiind situatia lui, am inteles daca voi cand auziti sau vedeti un om in scaun cu rotile radeti... se vede cat puteti

Nu esti la  curent cu toate, la fel si sartor, poate ca stiti sau nu ca vulpea e un obsedat, dar cand un gunoi imi ia functia de tester abuziv, din cauza ca incercam sa fac dreptate in cazul unui coleg din factiune, fiindca nu mi se pare corect ca sa acorzi atat timp unui amarat de joc ca mai apoi un cacat sa futa buha aiurea, astea fiind spuse pe wapp, si am vazut ca lui nu ii pasa, el fiind cu gradul in factiune pe care il are, reprosandumi mie si celorlalti r5 ca am stat atata timp si nu am primit acel cacat de r6, care te face...mai fericit, cred, dupa parerea lui,  incercand sa intarate membrii, sa faca subiectul pierdut si sa imi bage dume mie si celorlalti colegi nemultumiti.

  Eu nu pot permite asta, nu ma ascund dupa deget, nu imi e "mila" sa il fac olog sau sa imi bat joc de el, pentru ca el are o problema din nastere, il tratez ca ca si pe restul.

  Imi  pare rau de  tine daca aperi un om fara caracter, dar eu nu pot decat sa il "hranesc" si sa vad cum se oftica un copil de 33 de ani, stiu ca am un limbaj mai "primitiv" dar il folosesc doar pe persoane la fel de primitive.

   

Link to comment
Share on other sites

Nu ai inteles, eu nu il apar, singua chestie m-a deranjat modul cum tu si nasul a-ti vorbit cu el, nu e necesar sa dim screenuri aici ca oricum majoritatea suntem pe sv de discord. Nu stiu ce probleme aveti voi intre voi doar un lucru mi s-a parut gresit,limbajul. Ok ti-a scos functiile il intrebi frumos de ce vorbiti, ca are si el motivele lui poate. La fel si @Tovarasul NasuLok ai luat ban ? astepti si decizia adminilor mai mari sau discuti cu vulpea frumos, un limbaj care sa arate ca ai 22 de ani si nu 13 14.

Link to comment
Share on other sites

Propunerile,nemultumirile,plângerile de la noi au inceput,insa dovada de acea varsta sau macar un comportament 0 de la acea persoana,insulte grave nu adresez insa unele usoare dupa ce am fost luat la misto au aparut si din partea mea

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Hi im Soren said:

Nu ai inteles, eu nu il apar, singua chestie m-a deranjat modul cum tu si nasul a-ti vorbit cu el, nu e necesar sa dim screenuri aici ca oricum majoritatea suntem pe sv de discord. Nu stiu ce probleme aveti voi intre voi doar un lucru mi s-a parut gresit,limbajul. Ok ti-a scos functiile il intrebi frumos de ce vorbiti, ca are si el motivele lui poate. La fel si @Tovarasul NasuLok ai luat ban ? astepti si decizia adminilor mai mari sau discuti cu vulpea frumos, un limbaj care sa arate ca ai 22 de ani si nu 13 14.

Raspunsul lui e ca "nu ne pasa ce vreti voi conducerea(el) asa vrea asa ramane"cum a fost si acel subiect cand am fost dat afara din grupul de whattsap  dupa ce partea matura din el a lipsit la acel raspuns.

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Hi im Soren said:

Nu ai inteles, eu nu il apar, singua chestie m-a deranjat modul cum tu si nasul a-ti vorbit cu el, nu e necesar sa dim screenuri aici ca oricum majoritatea suntem pe sv de discord. Nu stiu ce probleme aveti voi intre voi doar un lucru mi s-a parut gresit,limbajul. Ok ti-a scos functiile il intrebi frumos de ce vorbiti, ca are si el motivele lui poate. La fel si @Tovarasul NasuLok ai luat ban ? astepti si decizia adminilor mai mari sau discuti cu vulpea frumos, un limbaj care sa arate ca ai 22 de ani si nu 13 14.

Ti am spus, limbajul pe care l am aratat fata de animal e raspuns la dumele primite si nepasarea fata din partea lui, nu pot sa vorbesc respectuos fata de o persoana ce nu ofera la randul lui respect, ma refer la discutiile de pe wapp.

   Apoi, nu aveai ce sa intervi intr o "cearta" fara sa sti ce se intampla, doar ca animalul e din  clan cu tine si vrei sa ii iei apararea, probabil, nu sunt mentalist. Ai picat la mijloc si ne am schimbat toti parerea despre tine, inca se pot indrepta lucrurile, si cu el r6, nu imi pasa de rankuri, am mai spus si ma repet, dar trebuie sa te duca bibilica. Nu spun ca am procedat corect adresandui injurii si nu sunt eu vocea departamentului, aia e liderul, dar toti imi dau dreptate cand ii spun cuiva ceva fie ca il injur sau il laud nu sunt criticat de colegi cum sunteti voi, pentru faptul ca nu va pasa de colectiv...

Link to comment
Share on other sites

  • Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Eduard.. unpinned this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.