Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬


Kelton
 Share

Recommended Posts

24 minutes ago, Zeul Evil said:

Ce-ai facut azi tata la bac?

Blană de urs, ar trebui să iau 7 la mate după punctajul calculat din barem. Mâine la logică și am scăpat.

Link to comment
Share on other sites

Salut, am revenit cu o noua verisune a modului PDHelper si cred ca o sa va fie de ajutor.

 

Link: *Click 

 

Pentru cei care sunt noi si nu au mai folosit acest mod, este facut conform regulametnului de pe RPG 1, o sa va fie mai usor sa il invatati asa si va poate ajuta in multe alte feluri. Eu zic ca merita incercat, ramane la alegerea voastra.

 

O zi buna!

Link to comment
Share on other sites

53 minutes ago, Ultras Mugetsu nWo said:
Data creare / Created date:
11.09.2019 20:17
Jucator / Player:
[uS]Mugetsu., Faction: Civilian, Level: 61, Hours played: 2359.2
Faction:
SFPD
Important skills:
Quarry Worker - 5 / Lumberjack - 5 / Trucker - 5 / Farmer - 5 / Miner - 5 / Detective - 5 / Transporter - 5 / Car Mechanic - 5 / Car Jacker - 5 .
Nume si Prenume, Varsta, Localitate / First and Last Name, Age, Location:
Poață Andrei-Cătălin, 17 ani, din Târgu-Jiu, județul Gorj.
Numar de ore pe zi petrecute in joc / Playing hours per day:
În jur de o oră sau două pe zi.
Explicatii pentru parasirea factiunilor anterioare / Explanations for leaving previous faction:
Pai din SFSI am ieșit pentru că nu mai rămăsese lume cu care să poți să vorbești. Chat-ul era gol, raportul se făcea greu și era și plictisitor de făcut, asa ca am ieșit. Din SFPD am ieșit, după cum bine știi, cu 3/3 fw pentru diferite greșeli. Îmi pare rău pentru acest lucru... Lucrul pentru care nu îmi pare rău e al 2-lea 3/3 primit de la un admin terminat pentru o gluma proasta care l-a deranjat doar pe el. 
Ai sta intr-o factiune unde nu ti s-ar acorda rank la timp? / Would you stay in a faction where you don't get rank up in time?:
Normal. Doar n-ar fi prima data.
Explicatii pentru sanctiunile primite de la admini / Explanations for receiving admin punishments:
Ban 7 zile - Limbaj Staff de la Karan, 3x Mutes - Limbaj tot de la Karan, dacă țin bine minte, 1 Warn pentru AD aiurea de la domnul zNoss pentru următorul anunț: "Vand Nokia caramida model, folosit de politisti pentru /ram." (șterse), 5 kick-uri pentru /d aiurea, un ban pentru mod interzis scos de THELiAR, un kick pentru mod interzis (care ar trebui sa fie șters, pentru că am luat unban pentru acel mod), 2 kick-uri pentru /gov aiurea (dintre care unul a fost șters), 1 kick pentru a scoate /costumes pentru că doar ce se băgaseră costumele și atunci exista fi marit și încurca jucătorii, 2 kickuri pentru desync, 1 kick pentru ca mi-am parcat Marquis-ul aproape de poarta de la intrarea în parcarea Lvpd, 1 mute de 120 min pentru ca i-am zis unui lider care își vânează membrii ca e ratat și s-a întâmplat sa fie și admin. Csf, adevărul doare. 
Descrierea voastra ca persoana (minim 700 caractere ) / Your description as a person (minimum 700 characters):
Salut, mă numesc Poață Andrei-Cătălin, am vârsta de 17 ani și locuiesc în municipiul Târgu-Jiu, reședința de județ a Gorjului. Învăț la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu”, pe profil Matematică-Informatică intensiv, în clasa a 11-a. Am înălțimea de 1.80m (5'11''), păr și ochi negri și sunt slab. Genul meu favorit de muzică este Rock-ul, în special Metal-ul, trupele mele preferate fiind „Slipknot”, „ Metallica”, „ Rammstein”, „System of a Down”, „ Slayer” și „Disturbed”. Acum poate vă întrebați de ce rock și de ce Metal. Ei bine, pentru că pe mine acest gen mă calmează și mă uimește prin munca depusă de membrii acestora. De exemplu, Corey Taylor, solistul trupei „Slipknot” și al trupei „Stone Sour” își uimește fanii prin aria sa vocală. „Metallica” are balade frumoase. „Rammstein” are acel stil agresiv și face niște spectacole uimitoare, iar lista poate continua. Sunt genul mai Gamer, iar jocurile video care îmi plac sunt „Borderlands 2” pentru că oferă destul de multă plăcere prin diversitatea jocului și faptul că te face să ai nevoia de adaptare la orice condiții, „Gta San Andreas Multiplayer”, deoarece aici am dat de multe comunități interesante, „The Witcher 3: Wild Hunt” pentru că este un RPG în care ai libertate de mișcare și poți face aproape tot ce îți dorești, „Grand Theft Auto V”, pentru că e un Open-World destul de captivant, din aceleași motive ca și „The Witcher 3: Wild Hunt”, dar și „League of Legends” pentru că sunt o persoană competitivă. Ca și caracteristici morale, pot spune că sunt o persoană înțelegătoare, care știe ce este respectul, competitivă, muncitoare, prietenoasă și liniștită, in ciuda faptului că sunt „Metalhead”. Pe lângă jocurile video, am și alte hobby-uri, cum ar fi programarea, pentru că vreau să am un job bănos care să fie in același timp și relaxant, dar și ieșitul in oraș cu prietenii și colegii. Totodata, am și o mică calitate, pot să citesc oamenii pe care îi cunosc, in urma unei simple discuții. Cum? Cunosc gesturile și mimica feței. Am citit câteva cărți legate de acest subiect și chiar mi-au părut interesante. Acum știu că veți zice „Nu citi o carte dupa copertă! ”, dar eu nu fac asta. Nu imi dau cu părerea imediat. Sunt atent la orice detaliu. Am simțul umorului și nu mă supăr din orice chichiță. O fac doar dacă sunt deja nervos și primesc picătura care umple paharul. Sunt sincer, intrucât nici mie nu îmi place să fiu mințit în față, întrucât îmi dau seama repede. Majoritatea oamenilor care mint au un tic nervos pe care îl fac atunci când mint. Aceasta a fost descrierea mea.
Ai cunostinte de limba Engleza? / Can you speak english?:
Desigur.
De ce doresti sa te alaturi acestei factiuni? De ce SFPD si nu alt Departament? / What are your reasons for applying in this faction? Why SFPD and not other Department:
Oare? Am stat 1133 de zile aici degeaba? Normal că nu. Colectiv de nota 11, cu excepția celor de pe 3, cu câteva excepții, și atmosferă tare + că am zis mereu un lucru. Mai bine oftic lumea că îi las fără permis decât un amarat de undercover sau sa stau gardian la jail.
Ce doresti sa realizezi in aceasta factiune? / What are your future plans in this faction?:
Pai ce aș mai putea să realizez? În afara de rank 6 și lider nu prea am ce, deci mă gândesc că astea și să ajut membrii de rank mic.
Alte informatii folositoare pentru lider / Other useful information for the leader:
Îmi pare rău pentru toate cele întâmplate și pentru că n-am aplicat primul și de data asta. În plus, îmi pare rău că am reușit sa ies înaintea ta :(. Toate cele bune! Mersi ca ai citit aplicația, dacă ai stat sa o citești.

Felicitari Mugetsu!Ai 48 de ore sa contactezi orice tester pentru sustinerea testelor!

Link to comment
Share on other sites

  • dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.