Jump to content

🚖San Fierro Taxi - Sugestii / Suggestions📩


Daniel ZEW
 Share

Recommended Posts

@iTzRazvan'HealHack Sugestie acceptată, am putea învăța umpic pe câțiva cum să se ocupe de acel topic, cine dorește.

 

@FabianelSunk Sugestie acceptată parțial, s-ar putea să adăugăm și această schimbare la următoarea modificare de regulament, dar marele pericol este tentativa de a frauda raportul.

Link to comment
Share on other sites

Nick: iTzRazvan.HealHack
Rank: SF Shift Supervisor (5)
Propunere: Propun ca fiecare test sustinut sa valoreze 15k.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Ar mari activitatea Testerilor.

Link to comment
Share on other sites

Nick: WediN
Rank: 1
Propunere: Bun, deci propun sa fie un topic numit "Finante/Finance sau Amenzi/Tickets" (cum doresti tu) si ca fiecare membru care greseste, indiferent de greseala pe care o face, de FW, AV sau Demitere, sa se poata sanctiona si cu amenda. 

- pentru AV sa se sanctioneze cu amenda cuprinsa intre 25,000$ si 50,000$;

- pentru FW sa se sanctioneze cu amenda cuprinsa intre 100,000$ si 200,000$;

- pentru demitere sa se sanctioneze cu amenda de peste 300,000$.

Se pot modifica preturile si in functie de situatie.

Doar membrii de rank5+ o sa poata sanctiona cu amenzi. Bineinteles, daca respectivul are post sau PM, amenzile nu se vor aplica. Aceste amenzi sa aplica doar atunci cand vorbeste pe /tx aiurea, face DM pe colegi sau diferite situatii.

Amenda trebuie platita in maxim 24 de ore, iar cine nu plateste o sa fie sanctionat pentru greseala pe care a facut-o.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Din banii pe care o sa-i facem din amenzi, sa marim premiul pentru "Misiunea saptamanii" sau sa ii tinem in seif pentru viitoarele activitati. Membrii n-o sa fie sanctionati, n-o sa-i impiedice la rank, dar poate sa se tina cont la TP. Ei bine, membrii o sa invete sa se comporte si sa nu mai greseasca.

Edited by WediN
Link to comment
Share on other sites

@WediN Nu se poate realiza acest lucru pentru ca intra in conflict cu regulamentul general al factiunii pasnice in unele situatii si in plus trebuie vorbit si cu membrii din LS/LV Taxi si nu consider ca ar fi necesara aceasta propunere, deoarece toti ar scapa usor cu o amenda, ceea ce nu mi se pare normal mai ales daca a facut o greseala grava. Insa posibil sa vorbesc cu lideri, poate implementam ceva.

Edited by Roberte
Link to comment
Share on other sites

Nick:valeras.
Rank:4
Propunere:Crearea topicul: Amenzi/Fines. 

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?:Ajuta la acumularea unei sume de bani in seiful factiunii, unde pot sa organizam diferte evenimente si premiu pentru mesiunea saptamanii, dar m-am mai gandit sa platim membrii cu cele mai multe comenzi efectuate ei sa fie

5. Vom calcula astfel: Banii din seiful factiunii/comenzile efectuate in total de cei 5 - aflam pretul unei comenzi efectuate, dupa inmultim rezultatul cu numarul comenzilor efectuate de fiecare membru. Gen: avem in seif 300000$. Gigel a facut 10 comenzi, Robert - 9, Bogdan - 5, Valeriu - 4 si Florin - 2. Ei efectuand cele mai multe comenzi. Total sunt:30. 300000/30 = 10.000$ per comanda. Gigel: 100000$. Robert: 90.000$. Bogdan - 50.000$. Valeriu: 40.000$ si Florin : 20.000$, se va calcula la sfarsit de saptamana cat bani sunt in safe si se va face in acest mod primilor 5.

Amenzi:

 

1. Stat AFK la şedinţă - 30.000$.

 2. Vorbit peste lider la şedinţă - 25.000$.

 3. Dacă vi se confiscă permisul - 50.000$.

 4. Dacă faceţi spam pe chatul facţiuii, amendă 15.000$.

 5. Dacă scrieţi cu CAPS LOCK pe chatul facţiunii, amendă 15.000$.

6. Daca stati afk in hq inafara de locul special amenajat pentru [/sleep], amenda 15.000$.

7.Spam cu oferirea serviciilor

(minim 3 randuri): 10.000$

8.- Mesaj aiurea / Emoticon pe [/tx]: 30.000$

9.- AFK in taxi fara client (mai mult de 5 secunde): 50.000$

 Mai adaugam amenzi pe parcurs.

Pentru a putea acorda o amenda ai nevoie de minim rank 5 si trebuie sa postezi in topicul special dupa modelul:

Nume:

Rank:

Nick-ul celui sanctionat:

Tipul amenzii:

Dovezi:

 

Model platire amenda:

Nume:

Rank:

Membrul care te-a santionat:

Dovezi platire amenda:

 

 

Edited by valerasAIM
Link to comment
Share on other sites

@valerasAIM Propunere respinsa. Am vorbit cu lideri si nu consideram ca este absolut necesara deoarece in trecut au mai fost amenzi si mai multe detalii poti vedea in explicatia lui Wedin la propunerea sa..

Edited by Roberte
Link to comment
Share on other sites

Nick: Roberte
Rank: 1
Propunere: Crearea unui topic ,Donatii''

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Membrii vor putea dona pentru factiune in seiful factiunii, pentru diferite activitati si alte lucruri legate de factiune, desigur cine chiar doreste si poate.

Link to comment
Share on other sites

Nick: WediN
Rank: 1
Propunere: Salut,

Propun sa facem un topic impotriva uberilor ! Acestia fac promisiuni jucatorilor ca ii duc intr-un mod mai sigur si eficient unde vor, la un pret de peste 2k. Noi luam abea 20$/km si astia se imbogatesc ! Propun ca atunci cand cineva spune ca este uber sa-l adaugam direct pe blacklist si sa-l omoram sau sa-l adaugam intr-un topic specific numai uberilor. Nu se mai poate asa ceva, taximetristii se plang de acesti uberi care nici macar nu stiu locatiile si nu sunt experimentati ca noi. Sper sa-mi luati propunerea in serios, multumesc si numai bine !

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Daca uberii o sa fie adaugati pe blacklist si o sa fie mereu omorati de catre taximetristi, asta inseamna ca o sa le fie frica sa mai dea anunturi ca sunt uberi sau sa vina la cnn sa ne fure clientii de exemplu.

Link to comment
Share on other sites

Nick: Roberte
Rank: 6
Propunere: Propun ca cel care a realizat best intr-o saptamana sa fie aiba raport optional in alta in care doreste.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Motiveaza mai mult realizarea bestului si efortul facut, fiind o rasplata pentru membrul factiunii.

Edited by Roberte
Link to comment
Share on other sites

Nick: .Sp1k3[]
Rank: 2
Propunere: Propun sa micsoram raportul de activitate deoarece sunt multi taximetristi de la noi cat si din alte companii care se plang ca la rank 3, 70 de puncte sunt mult prea multe, nu vreau sa fac eu raportul deoarece nu sunt in pozitia de a face asa ceva asa ca te las pe tine sau unu din sublideri, eu doar am propus chestia asta.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Am avea si noi un program mai lejer si flexibil in sensul in care nu vom mai avea asa multe puncte la raport mai ales cu inceperea scolii in care playerii usor usor incep sa iasa.

Edited by Sp1k3
Link to comment
Share on other sites

Nick: TheLink
Rank: 1
Propunere: Propun sa facem FunHour in cadrul factiunii noastre. La un interval stabilit de noi, gen 19:30-20:00 toate vehiculele factiunii sa le aiba r0.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: O sa avem activitate maxim in acel interval si putem sa folosim toti huntley/sultan

Link to comment
Share on other sites

NAME: Teox

RANK: 1

PROPUNERE: Să se introducă misiunea lunii ( sau săptămânii) în care consta:

-Liderul/Subliderul sa ceară de la membrii (3+) lucruri de făcut de exemplu

- Poza cu toți liderii de mafie

- Poza cu un admin într-un taxi

- Poza când întrebi 3 liderii dacă " vând pile" ( Este doar de amuzament după ce zice răspunsul îi spuneți ca a fost o gluma) 

Premiul = constă în bani, raport înjumătățit sau opțional ȘI alte facilități 

Cu ce crezi ca va ajuta aceasta propunere? : Simplu! In activitate, în Socializare și distracție. 

 

Link to comment
Share on other sites

Nume: Teox

Rank: Cabbie (3)

Propunere: Clientii care apeleaza la Taximetristi folosind comanda /service taxi si DACA intre CLIENT si TAXIMETRIST exista o distanta mai mica de 499m clientul sa fie adaugat pe Black list

La ce ajuta propunerea: Ei bine propunerea ajuta cu , banii pt seif, taximetristii vor face mai multe puncte la raport deaoerece clientii nu vor mai anula si etc

 

EXCEPTII: Ei bine clientii care anuleaza si au un scop bine intemeiat sa fie iertati.

Link to comment
Share on other sites

Nick: Teox

Rank: 4

Propunere: Taximetristul saptamanii (Best) sa fie recompesat cu a: afisarea in /fmotd, 50k, 100 gold si raport injumatatit.

La ce ajuta: Mai mare bataie pe best

Link to comment
Share on other sites

Nick: Andreea_

Rank: 1

 1.    Propun asa cum este Taximetristul saptamani sa fie si Testarul luni,unde sa se faca o evidenta in care sa se ocupe sublideri  si testarul cu cele mau multe teste date intr-o luna sa primeasca 250k ca premiu.Ar ajuta mai mult deoarece sunt multi care is inactivi si poate asa ar pune mana pe treaba.

 

 

   2.   O alta propunere ar fi cei de r4 sa fie obligati sa faca 2 activitati pe luna obligatorii,iar cei care nu fac sa fie sanctionati cu o amenda de 50k,iar daca nu platesc amenda sa li se corde fw .Cred ca ar ajuta sa fie putin mai activi ,majoritatea membrilor de r4+ dupa ce primesc functia sa cam lasa pe ureche ,isi fac raportul intr-o zi si dupa 6 zile nu ii mai vezi pe /f.

 

 

  3.  O alta propunere ar fi Taximetristul saptamani primeste o suma de bani ,dar de exemplu : taximetristul saptamani are 150 pct iar pe langa el mai sunt alti 4 membri care au intre 100-150 pct la raport ,ar trebuie sa se faca din aia 4 o tombola in care sa se mai aleaga un alt castigator.Ar ajuta deoarece ar creste activitatea in factiune.

 

 

 4 .   O alta propunere ar fi sa fie de exemplu cele 3 companii de taxi strang pe saptamana un nr de puncte la raport ,ar trebui in fiecare saptamana sa se faca o stastistica factiunea care are cele mai multe puncte la raport sa primeasca de la celelalte 2 compani o suma de bani .Iar bani respectivi sa ii primeasca liderul.Liderii sa stabileasca valoarea premiului.

 

 

 

5.   Propun ca in fiecare weekend sambata si duminica masinile de taxi sa fie puse toate la r1 in  afara de maverick care ramane la r4.Ar ajuta deoarece multi fac raport sambata si duminica iar celor de r1 le-ar veni usor sa fac raport cu un alfa sau sultan.

 

 

6. Propun la activitatile obligatorii organizate de sublideri sau lideri premiul sa nu fie doar in bani ci si in alte premii:  skin de lider,raport injumatatit,raport optional .

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

@HEROINA 

1. in viitor o sa adaugam ceva asemanator,

2. sunt multi r4 si in regulament scrie maxim o activitate obligatorie pe saptamana.

3.o sa ne mai gandim,

4. nu cred ca ne putem organiza si cu ceilalti, nu toata lumea ar fi de acord,

5.nu le putem pune in weekend r1 deoarece toata lumea o sa isi lase raportul pentru weeknd ca sa faca comenzi cu ''sultan'' si o sa fie harababura, + ca membrii celorlalte companii o sa vina la noi sa imprumute sultan,

6.incercam sa aplicam propunerea asta

 

?

Link to comment
Share on other sites

Nick: Fresh
Rank: 4
Propunere: Salut, cred că ar fi interesant să adăugăm ceva nou pentru blacklist, știu că a fost oarecum cândva, dar nu am mai văzut nimic cu privire la acest aspect. Propun să adăugăm o echipă de asasini ai facțiunii care să se ocupe de persoanele aflate pe blacklist, pentru a-i ''obliga'' să-l plătească. Asta constă în asasinarea acelor jucători de câte ori este nevoie. Propun ca pentru a face parte din această echipă să fie creat un nou topic, și ales un lider care se va ocupa de acea echipă prin: acceptarea/respingerea aplicațiilor, organizarea de antrenamente cu echipa, teste, etc. Membrii facțiunii SF Taxi ce vor să facă parte din această echipă vor fi nevoiți să facă o aplicație după un model creat, exemplu: 

 

Nick:

Rank:

De ce dorești să te alături acestei echipe:

Alte precizări:

 

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?:  Ar fi puțin mai multă activitate, zic eu.

Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, Freshu said:

Nick: Fresh
Rank: 4
Propunere: Salut, cred că ar fi interesant să adăugăm ceva nou pentru blacklist, știu că a fost oarecum cândva, dar nu am mai văzut nimic cu privire la acest aspect. Propun să adăugăm o echipă de asasini ai facțiunii care să se ocupe de persoanele aflate pe blacklist, pentru a-i ''obliga'' să-l plătească. Asta constă în asasinarea acelor jucători de câte ori este nevoie. Propun ca pentru a face parte din această echipă să fie creat un nou topic, și ales un lider care se va ocupa de acea echipă prin: acceptarea/respingerea aplicațiilor, organizarea de antrenamente cu echipa, teste, etc. Membrii facțiunii SF Taxi ce vor să facă parte din această echipă vor fi nevoiți să facă o aplicație după un model creat, exemplu: 

 

Nick:

Rank:

De ce dorești să te alături acestei echipe:

Alte precizări:

 

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?:  Ar fi puțin mai multă activitate, zic eu.

o sa incerc sa implementez ceva asemănător, multumim de sugestie.

Link to comment
Share on other sites

  • WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Sugestii / Suggestions📩

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.