Jump to content

69 Pier Mobs - Anunturi Importante - Important Announcements


Explosive
 Share

Recommended Posts

Anunț important

În urma ultimului update s-a adăugat un timer de 5 secunde în care gangsterii pot părăsi turful și încă pot primi damage din partea adversarilor. Liderii au decis să actualizăm regula de părăsire a turfului astfel:

 

   ! ! !   Este interzisă părăsirea intenționată a teritoriului de war fără a mai reveni pe acesta în cel mult 5 secunde atunci când: un adversar se află foarte aproape și v-ar putea scădea din viață; un adversar se află la distanță și trage asupra voastră putând să scadă viață (sancțiune: faction warn).

 

Practic dacă jucătorul iese din greșeală și reintră în acel interval de 5 secunde cât timp încă primește damage nu o să fie sancționat. Dacă părăsește turful și nu mai reintră, o să fie sancționat (cu condiția să tragă cineva după el, să fie adversari lângă el - ca și până acum).

Link to comment
Share on other sites

ASTAZI 11.05.2020 AVEM 4 WAR-URI FOARTE IMPORTANTE, Vă AȘTEPT LA 19:50 îN HQ PENTRU A NE PREGĂTI PENTRU WAR-URI.

EVIDENTA SE VA FACE PE 900 DE SECUNDE

NU ACCEPT INVOIRI, VREAU PREZENTA MAXIMA

 

L57rG1n.png

Link to comment
Share on other sites

A fost introdusă o nouă regulă cu privire la interdicțiile de pe website.

 

- Membrii care fac parte dintr-un gang și între timp primesc interdicție, vor fi demiși întotdeauna cu FP 60/60. Jucătorii care au primit interdicție vor putea fi acceptați în alt gang după minim o lună de la primirea interdicției. Liderii care vor accepta jucători cu interdicție vor fi sancționați cu Leader Warn, chiar și la prima abatere.

 

Puteti gasi regulamentul actualizat aici:

 

 

Edited by Evil ZEW
Link to comment
Share on other sites

A fost adaugata regula privind secundele, sunteti rugati sa recititi regulamentul pentru a fi pusi la curent cu noua regula.

 

Liderii de gang pot stabili limita de secunde pentru prezenta in cadrul warurilor dupa urmatoarea formula: 

• Pentru warurile din orasul gangului limita poate fi impusa intre 400-800 secunde.
• Pentru warurile din celelalte orase limita poate fi impusa intre 200-600 secunde.

Liderul poate decide sa nu tina cont de secunde pentru o anumita zi de war (fiind necesare 30 de secunde pe turf pentru prezenta) sau sa modifice secundele pentru un anumit war tinand cont de intervalele impuse. In cazul in care exista abuzuri ce tin de aceasta regula se va acorda direct Leader Warn. Adminii 4+ pot solicita dovezi liderului prin care demonstreaza ca a anuntat numarul de secunde.

 

Regula explicata:

1. Regula doreste sa impuna un interval de secunde decent astfel un lider nu poate impune in special un numar exagerat de secunde.
2. Regula ar inlocui actualele mini-reguli din regulamentul intern al fiecarui gang.
3. Partea cea mai importanta a acestei reguli este faptul ca in cazul in care liderul doreste sa NU adauge secunde pentru o zi de war sunt necesare DOAR 30 de secunde pe turf pentru a putea fi considerat prezent.

4. Regula permite o modificare flexibila a secundelor in functie de war/zi de war.

5. Regula va obliga sa faceti dovezi atunci cand anuntati numarul de secunde pentru un war sau pentru o zi de war (de preferat sa se faca pe /fmotd).

Link to comment
Share on other sites

REGULA NOUA : 

 

 

- De acum incolo pentru fiecare invoire postata membrul primeste o zi de intarziere la rank-up.

Asta inseamna ca fiecare membru care pune o invoire la war are o zi in plus la rank-up, fiecare care face parte dintr-un departament, o factiune pasnica, o mafie primeste o zi de intarziere la rank daca a postat o invoire la sedinta/activitate.

 

Exemplu : Jackus este un membru de rank 1 in Green Street Bloods, acesta s-a folosit de invoirile lui (are voie doua zile pe saptamana sa fie invoit la waruri). In loc sa primeasca rank-up cand face 14 zile, o sa primeasca cand face 16 zile (14 zile de perioada minima plus 2 zile pentru invoirile puse).

 

Pentru membrii de rank 4/5 +  se va aplica regula cu neaducere contributii necesare in factiune care vor fi sanctionati ca atare conform regulamentului rank down la prima abatere si demitere la cea de-a doua abatere. In cazul in care un membru este inactiv  se va discuta cu un admin 4+ de pe orasul respectiv iar in urma dovezilor membrul va fi sanctionat.

 

Exemplu: Jackus este un membru de rank 4 sau 5 intr-o factiune oarecare, acesta intra doar sa-si faca raportul, face caterinca si minimul de ore necesare. Nu ajuta colegii, nu acorda testele de intrare, nu acorda atacuri, nu participa la activitati etc. In acest caz liderul lui Jackus merge la adminii de nivel 4+ de pe orasul unde este situata factiunea si prezinta dovezile, iar daca primeste aprobare il poate sanctiona (depinde cat de inactiv este).

 

 

 

Regula intra in vigoare incepand de Luni 18.01.2021.

 

 

NEW RULE :
 

- From now on, for each pass request, the member receives a day delay in the rank-up.This means that every member who puts a pass request to the war has an extra day at the rank-up, everyone who is part of a department, a peaceful faction, a mafia receives a day of delay at the rank if he posted an pass request to the meeting /activity.

Example: Jackus is a rank 1 member in Green Street Bloods , he used his pass requests (he is allowed to be summoned to wars two days a week). Instead of receiving a rank-up when it is 14 days old, it will receive it when it is 16 days old (14 days of the minimum period plus 2 days for the orders placed).

 

For the members of rank 4/5 +, the rule will be applied with non-bringing in the necessary contributions in faction, which will be sanctioned as such according to the rank down at the first offense and dimissal at the second offense. If a member is inactive, a 4+ admin from the respective city will be discussed and following the evidence, the member will be sanctioned.

 

 

Example: Jackus is a member of rank 4 or 5 in a certain faction, he only comes in to do his report, he does the catering and the minimum hours required. Does not help colleagues, does not give entrance tests, does not give attacks, does not participate in activities, etc. In this case, Jackus' leader goes to the 4+ level admins on the city where the faction is located and presents the evidence, and if he receives approval he can sanction him (depending on how inactive he is).

 

Edited by JackusMeister
Link to comment
Share on other sites

Regula noua, persoanele care nu au 15h intr-o luna vor fi sanctionati ca atare.

 

Membrii vor fi sanctionati in urmatorul fel:

 

Sub 15 ore - Prima abatere este Faction Warn

 

Sub 15 ore - A 2-a abatere este Rank Down

 

Sub 15 ore - A 3-a abatere este Demitere

 

Regula intra in vigoare din 01.03.2021, pentru luna asta trebuie sa faceti 10h.

 

uk32.png&key=06e53220742647860382af89318

 

New rule, members need to have 15 hours in a month otherwise will get punished.

 

Members will be sanctioned as follows:

 

Under 15 hours - The first offense is Faction Warn

 

Under 15 hours - The second offense is Rank Down

 

Under 15 hours - The third offense is Dismissal

 

The rule will be valid from 01.03.2021, for this month only 10h.

Link to comment
Share on other sites

Topicul cu regulamentul posthunterilor a fost actualizat. Am adăugat o variantă și pentru membrii facțiunilor care deschid PM-uri aiurea:

https://forum.b-zone.ro/topic/413881-despre-posthunteri-about-posthunters/?tab=comments#comment-6866687

 

De asemenea, post-hunterii se pot regăsi și în cadrul facțiunilor, de aceea am decis că ar fi mai bine să aplicăm sancțiuni și acelor membri care pur și simplu caută să își încurce colegii de facțiune, deschizând în prostie PM-uri care nu îi afectează în mod direct pe ei și doresc cu orice preț să le pună bețe în roate colegilor săi.

 

 

Consecinte posthunter:

- în cazul în care vorbim despre colegi de facțiune, membrul va fi avertizat în prealabil de către lider să înceteze cu PM-urile și îi vor fi ignorate, următoarele abateri urmând să fie sancționate cu Faction Warn și chiar demitere (dacă este cazul).

 

 

 

 

uk32.png

The topic with posthunter rules has been updated. We've also added a part for faction members who open PM's that doesn't dirrectly affect them.

https://forum.b-zone.ro/topic/413881-despre-posthunteri-about-posthunters/?tab=comments#comment-6866687

 

Posthunters may also be in a faction, which is why we have decided that it would be good to impose sanctions on those members who are simply looking to confuse their colleagues, foolishly opening PM's that doesn't directly affect them and want at all costs to screw up their colleagues.

 

Posthunter consequences:

- if we are talking about faction members, the member will be warned in advance by his leader to stop with the PM's and will be ignored, the following deviations will be punished with Faction Warn or dismissal (if it is necessary).

Link to comment
Share on other sites

ro32.png

Este interzis să abuzati la waruri prin faptul că stați în apă la distanțe unde nu puteți fi nimeriți de adversari și să câștigați la influență. Membrii care se află în apă de mai mult de 60 de secunde unde nu li se poate provoca damage vor fi sanctionați cu Faction Warn.

 

uk32.png

It's prohibited to use the seas to your advantage in order to influence the war score on a particular turf. Gang members are not allowed to be in the water for more than 60 seconds where you cannot get damage (punishment: Faction Warn)

 

Regula intra in vigoare de Luni.

Link to comment
Share on other sites

Salut!

 

    In ultima perioada de la implementarea regulei cu o zi intarziere la rank up daca ai invoire la war vad ca tot mai multi nu intelegeti cum functioneaza numarul total de invoiri. O sa clarific aici situatia si pe viitor aveti obligatia de a posta conform regulamentului.

Membrul Jackus are rank 1 cu 14 zile insa are 2 invoiri, asta inseamna ca numarul total de invoiri pe care l-a avut de la rank 1 pana la perioada minima de rank 2 este 2, asadar la numarul total de invoiri o sa treceti 2. Membrul Jackus a primit rank 2 la 16 zile asadar la urmatoarea invoire pe care vi-o puneti la rank 2 numarul total de invoiri se reseteaza, adica daca la rank 1 ati avut 2, dupa ce ati primiti rank 2 acesta se reseteaza asadar la prima invoire numarul total de invoiri o sa fie 1.

 

   In concluzie, numarul de invoiri pe care-l aveti panala rank up se reseteaza dupa ce ati avansat in rank, avand in vedere ca va verific manual invoirile v-as ruga sa respectati ce am zis mai sus ca sa nu mai fiu nevoit sa le editez eu.

Link to comment
Share on other sites

RO:

 

Salut!

    Incepand de Luni 28.06.2021 mafiotii care fac fast C-Bug vor fi sanctionati cu Faction Warn, regula se aplica doar pe timpul war-urilor. Cand nu sunt war-uri acestia vor fi sanctionati de catre admini cu warn. De asemenea jucatorul va fi sanctionat o singura data in decurs de 10 minute, asta inseamna ca daca jucatorul respectiv este reclamat si in decurs de 10 minute face de 2x fast pe 2 dovezi va fi sanctionat doar o singura data, insa daca acel interval de 10 minute a trecut va fi sanctionat  pentru fiecare dovada.

 

ENG:

 

Hello!

  Starting up from Monday 28.06.2021 those gangsters who make fast C-Bug will be punished with Faction Warn, this rule is available only between wars. When are no wars admins will warn those who make Fast C-Bug. Also the player will be punished only one time during of 10 minutes, that means if the player is reported to faction leader and in time of 10 minutes make 2x fast c-bug on 2 different proofs will be punished only one time, but if already passed 10 minutes will be punished for each report.

Link to comment
Share on other sites

UPDATE: 

RO

 

-Un membru rank 4+ care da attack fara aprobarea liderului ori attack aiurea doar ca sa incurce factiunea sau da attack pe turfuri pe care vrea el fara ca sa tina cont de ordinul liderului o sa fie sanctionat cu Faction Warn iar la a 2-a abatere o sa primeasca rank down.

 

ENG

 

An member rank 4+ who attacks without leader approval or attacks a turf with no reason just to make problems or attacks turfs on his decision without leader to know about this will be punished with Faction Warn at first and dimissal if continued.

Link to comment
Share on other sites

Salut !

 

     A fost implementată următoarea regula cu privire la funcția de tester. La fiecare recrutare membrilor care dețin funcția de tester o sa le fie alocați un anumit număr de candidați, jn funcție de aplicații, aceștia o sa fie nevoiți sa susțină testele cu candidații respectivi in cel mult 72 ore . In cazul in care nu o sa Reușiți sa susțineți testele cu candidații repartizați atunci trebuie sa luați legătura cu liderul pentru alocarea acestora unui alt tester. In cazul in care nu susțineți testele și nici nu anuntați liderul sau testele sunt susținute in mod ironic aceștia o sa fie sancționat cu remove la funcția de tester și vor primi o perioada de restricție la aceasta funcție.

 

 

Hello!

 

    New rule was added about tester. On every session of applications those members who have ''Tester'' will receive an number of candidates that must support entry test in 72 hours. In case you can't support entry test with them you must to announce leader about that. In case you are not support entry test and also you don't announce leader about that you will be punished with remove from tester and get cooldown for a while from that.

 

   

Link to comment
Share on other sites

 

 

 

Incepand cu data de 1 Septembrie 2021, va intra in vigoare topicul "Evidenta Ore Lunare / Monthly Hours Statistics".

 

Va rog cititi si luati la cunostinta modificarile legate de activitatea lunara a membrilor aflate in acest topic pentru a evita sanctiunile.

 

 

 

 

??

 

 

Starting 1st of September 2021, the "Evidenta Ore Lunare / Monthly Hours Statistics" will be put into effect.

 

Please read and understand the changes relating to the monthly activity of all members in order to avoid punishments.

Edited by AIM Jackus
Link to comment
Share on other sites

Incepand cu data de 15.11.2021, este interzis ca un membru sa se conecteze pe contul din mafie cu VPN in intervalul orar in care exista wars, indiferent daca factiunea are sau nu are un war activ.

 

 

In cazul in care, jucatorul este surprins cu last logins de tip unknown (VPN activ) sau orice alte adrese care ies in evidenta si sunt asociate programului VPN, acesta o sa fie demis din factiune cu FP60/60.

 

Q: De ce am luat aceasta decizie? 

A: Pentru a stopa cat mai mult folosirea conturilor fantoma si pentru a evita ca jucatorii ce au fost sanctionati in trecut cu ban pentru aimbot / no-recoil / etc sa activeze pe conturi folosind VPN.

 

 

 

 

 

Starting with 15.11.2021, it is forbidden for a member to log in to the VPN on gang account during the war period, no matter if the faction has an active war or not.

 

If the player is caught with unknown logins (active VPN) or any other addresses that stand out and are associated with the VPN program, it will be kicked from the faction with FP60 / 60.

 

Q: Why did we make this decision?

A: To stop the use of ghost accounts as much as possible and to avoid players who have been punished in the past with ban for aimbot / no-recoil / etc to play on others accounts using VPN.

Link to comment
Share on other sites

                                                                                                                       NEW RULE!

RO:

Incepand cu data de 27.12.2021, in cazul mafiilor, pentru a oferi sublider unui membru (Rank 6) acesta trebuie sa detina minim un rank 3 anterior in orice factiune, in ultimii 2 ani. Exceptie facem de la aceasta regula atunci cand liderul tocmai ce a fost promovat si isi poate aduce pe cine doreste el de incredere in factiune.

Daca un sublider primeste ban pentru cod, liderul o sa fie sanctionat cu 0,5/3. Normal trebuie sa stiti pe cine puneti rank 6 si cu ce scop cat e de incredere s.a.m.d.

Daca cineva a fost banat pentru aimbot, pe langa interdictia de 30 de zile, o sa fie si o interdictie de 60 de zile in a primi rank 6 intr-o mafie.


Motivul pentru care am luat aceasta decizie:

-Incercam sa evitam sa apara tot mai multe conturi fantoma in mafii doar pentru a castiga wars si sa rupa codurile
-Liderul trebuie sa isi cunoasca membrii mai ales pe cei de rank superior, din aceasta cauza este si el sanctionat in aceste conditii
-Interdictia foloseste pentru a evita sa tot apara membrii de r6 care rup codu de pe conturi fantoma sau care stau doar o perioada in mafie pentru a boosta mafia.

 

 

EN:

Starting with 27.12.2021, in the case of gangs, in order to offer a subleader to a member (Rank 6) he must hold at least a previous rank 3 in any faction, in the last 2 years. We make an exception to this rule when the leader has just been promoted and can bring whoever he wants to trust in the faction.

If a subleader receives ban for cheats, the leader will be penalized with 0.5 / 3. Normally you need to know who you rank 6 and for what purpose it is reliable

If someone was banned for aimbot, in addition to the 30days interdict, there will be a 60-day interdict to receiving rank 6 in a gang.

 

The reason for this decision is:

-We're trying to avoid more and more ghost accounts in the gang just to win wars and break codes.
-The leader must know his members, especially those of higher rank, because of this he is also sanctioned in these conditions.
-The ban is used to avoid the appearance of r6 members who break the code from ghost accounts or who only stay in the gang for a while to boost the gang.

Edited by Shadoz
Link to comment
Share on other sites

                                                                 Update NEW RULE!

Ro : “Orice jucător care a fost acceptat pentru a susține testele trebuie sa se comporte decent. Dacă acesta jignește sau are un comportament neadecvat fata de un membrul al factiunii acesta este automat respins fără a mai avea dreptul de a susține testele de intrare in facțiune.”

 

Eng "Any player who has been accepted to take the tests must behave decently. If he insults or misbehaves with a faction member, he is automatically rejected without the right to take faction tests. "

 
Link to comment
Share on other sites

                                                            Update NEW RULE!

RO:

Membrii ce nu acumulează 15 ore reale lunare vor fi considerați inactivi si sancționați (conform regulamentului). Pentru a nu se ajunge in situații de genul: X a avut prima abatere in 2020 si a doua abatere in 2022, rezultând in rank down, abaterile de acum se reseteaza mereu la 6 luni de la ultima sanctiune acordata pentru lipsa orelor.

Ca un exemplu: Daca X a primit prima sanctiune pentru ore jucate in 1 ianuarie 2022, adica un FW fiind prima abatere, si pana in luna august nu mai are nicio abatere iar atunci va trebui sa primeasca inca o sanctiune ca nu are 15 ore reale, acesta va primi din nou un FW fiind prima abatere deoarece s-au resetat, 6 luni de la 1 ianuarie considerandu-se 1 iulie 2022.

 

EN:

Members who don't have 15 monthly real hours played will be considered inactive and will be punished according to the rules. To avoid situations like the following: X was first punished in 2020 and then again in 2022, meaning Rank Down this time, the punishments will now be reset every 6 months from the last punishment for low activity.

As an example: If X received his first punishment for low activity on 1 January 2022, meaning a Faction Warn, and then until August he didn't have to be punished again for this, if it happens again after this point, then the punishment will be a Faction Warn again, because there were 6 months since the last punishment for low activity.

Edited by Shadoz
Link to comment
Share on other sites

Update : Secunde War UPDATERULE!

RO: Pentru warurile din orasul gangului limita poate fi impusa intre 500-800 secunde. (Obligatoriu pentru toti)

       •Pentru warurile din celelalte orase limita poate fi impusa intre 300-600 secunde. (Obligatoriu pentru toti)

 

EN: • For gang wars in the city the limit can be imposed between 500-800 seconds. (Required for all)

       • For wares in other cities the limit can be imposed between 300-600 seconds. (Required for all)

Link to comment
Share on other sites

ATENTIE!

 

RO:

Trecerea la programul normal de wars 20:00-22:00 de Luni pana Vineri sunt obligatorii, iar cele din weekend raman neschimbate, warurile fiind optionale.

Si intervalul de attack se schimba, se poate da attack intre 22:05-22:59 de pe site-ul rpg.b-zone.ro de catre un membru r4+

EN:

Switching to the normal schedule of wars 20:00-22:00 from Monday to Friday is mandatory, and those on the weekend remain unchanged, wars being optional.

And the attack interval changes, you can attack between 22:05-22:59 on the rpg.b-zone.ro website only by r4+ members.

Link to comment
Share on other sites

                                                                                         Update New Rule

Ro : Purtarea unui skin de rank superior nu este permisa. Aveți voie să purtați doar skinul rankului vostru sau al rankurilor inferioare (e.g. un membru de rank 4 are voie să poarte skin de rank 1, 2 sau 3). Abaterile de la această regulă se sancționează cu avertisment verbal la prima abatere și faction warn de la a doua.

 

Eng : Wearing the skin of higher ranks is not allowed. You can wear the skins of your arnk and the skins of lower ranks (e.g. rank 4 can wear the skins of rank 1, 2 and 3). Not respecting this rule will lead to a verbal warning, and then a faction warn.

Link to comment
Share on other sites

ANUNT IMPORTANT!

RO:

O noua regula a fost adauga in Regulamentul Intern cat si in topicul "Învoiri activităţi | Activities consent", regula este urmatorea:

Orice invoire facuta/editata in timpul warului este nula.

 

EN: 

A new rule was added to the Internal Regulation as well as to the topic "Activities consent", the rule is as follows:Any request made/edited during the war is void.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.