Jump to content

Avispa Rifa - Anunturi importante / Important announcements


Marco
 Share

Recommended Posts

                   Astazi  23/11/2018 LA ORA 19.55 toata lumea la HQ, avem 3/4 Waru-ri IMPORTANTE vreau toti  MEMBRII PREZENTi!!                                                                                                                                                                        https://imgur.com/a/Fo7EClu

                                                                                                           Nu accept invoiri!!

                                                                                    Se face EVIDENTA!! Cine nu vine o sa fie sanctionati! 

                                                                                                            Minim 900 Secunde

                                                                  SI SA VA PLATITI AMENZILE DE PE DATA 22/11/2018 Astfel o sa fiti sanctionati!!! Aveti timp 24/h 

                                                                                                             de cand a fost postata Evidenta!!

Edited by Alvaro Morata VODA
Link to comment
Share on other sites

Vineri 28.12.2018 la ora 18:30  vreau sa fie prezenta toata lumea la HQ-ul Avispa Rifa, deoarece Vineri se va tine o sedinta in care o sa explic cateva lucruri, si vreau sa clarificam ceva, si sa discutam ce mai avem de discutat. Aceasta sedinta o sa se faca evidenta ei, cine lipseste si nu face cerere de invoire pentru acesta sedinta, va fi sanctionat cu Faction Warn ( FW ), asa cum reiese, cine  nu poate sa ajunga rog sa faca o cerere de invoire. Dar vreau sa veniti aproximativ toti membrii factiunii, deoarece suntem toti "o familie" si trebuie sa fim alaturi unul de celalalt. Treziti-va si haide sa incepem treaba, avem multe de facut si recuperat! 

 

EDIT: M-am gandit la ora aceia, si am cazut de acord ca poate unii membri inca sunt la munca, sau sunt plecati in acea zi, asa ca, Sedinta va ramane tot in aceiasi zi, doar ca la ora 22:30 ( Ora 10:30 Seara - 28.12.2018 ), Cine nu poate sa vina, astept cererea de invoire. 

Edited by QNT VeTeRaN
Link to comment
Share on other sites

Regula de la activitate: Membrii care nu se conectează la server timp de 3 zile fără a avea o cerere de inactivitate activă pe website vor fi considerați inactivi (sancțiune: demitere).

A fost inalturata si adauga-ta aceasta regula dupa cum prevede: 

 

Vă fac o schiță să vă fie mai ușor să înțelegeți:

- regula pentru demiterea jucătorilor inactivi 3+ zile va fi înlăturată.

- jucătorul nu se poate învoi de la un raport de activitate aflat deja în desfășurare, doar de la rapoartele viitoare.

- jucătorii cu rank 1 nu pot să facă inactivități.

- jucătorii cu rank 2 pot să se învoiască doar de la o săptămână de raport.

- jucătorii de rank 3+ pot să se învoiască de la două săptămâni de raport.

 

Q/A

1. Ce fac dacă am de plecat săptămâna asta din oraș?

Dacă ți-ai terminat raportul înainte să trebuiască să pleci, nu mai ai nimic de făcut.

Dacă nu l-ai terminat și nu mai ai când să-l termini, vei primi un avertisment de la sistem și va trebui să recuperezi ce ți-a rămas săptămâna următoare sau vei fi sancționat.

 

2. Ce fac dacă am de plecat pentru săptămâna asta și următoarea din oraș?

Dacă ți-ai terminat raportul pentru săptămâna curentă, tot ce ai de făcut e să-ți faci o cerere de inactivitate pentru săptămâna următoare.

Dacă nu l-ai terminat și nu mai ai când să-l termini, vei primi un avertisment de la sistem la finalul săptămânii. Va trebui să-ți faci o cerere de inactivitate pentru săptămâna următoare. După ce-ți expiră inactivitatea de pe săptămâna următoare va trebui să-ți recuperezi restul de puncte de pe prima săptămână când nu ți-ai terminat raportul sau vei fi sancționat.

 

Cererile de inactivitate (învoiri la raport) sunt limitate, așa că nu o puteți ține din inactivitate în inactivitate mereu. Sistemul vă permite la cel mult două săptămâni de inactivitate o dată la 45 de zile (sau similar nu mai rețin exact numărul).

Link to comment
Share on other sites

@North NefiS - O sa fi sanctionat ca atare, din simplul fapt ca incalci regula in care doar Liderul / Subliderul au voie sa posteze aici, iar drept urmare fiind luat la "batjocora cea am spus"asa ca  o sa fi sanctionat 

 

acea schita este si pentru tine, cand o sa avem war-uri ai un /raport in care iti spune. Iar chestia cu 3 zile de inactivitate s-a scos, asa ca il loc sa intri sa faci log, vi la war-uri si dupa ce ai terminat cu ele poti sa fi inactiv pana lunea care vine pana incepe war-ul, sper ca ai inteles, adica nu mai trebuie sa faci cerere de inactivitate daca nu intri 3 zile, dar trebuie sa-ti termini /raportul adica zilele de war. sa fi prezente la ele. - 

Pe cine prind ca mai posteaza dupa mine, fara a avea dreptul o sa fie sanctionat!

Link to comment
Share on other sites

Antrenamentele au fost adaugate din nou in factiunea Avispa Rifa, asa ca antrenamentele vor fi anuntate doar de Lider cu 48 ore inainte, doar rank 4+ pot organiza acum antrenamentele si sa le conduca, cine nu o sa respecte regula o sa fie sanctionat, ma refer la un rank inferior ( Sub rank 4 - FW)

Link to comment
Share on other sites

Salutare , am vorbit cu Veteran si am decis la sfârșit de luna membrul cel mai activ la waruri , cele mai bune rezultate cele mai multe secunde pe turfs si atentie sa nu fii primit in luna aceea Fw va obține premiul de 200k ( pentru început vrem sa facem ceva atractiv sa fie si un premiu in joc ) 

Astept un pm pentru nelămuriri succes tuturor .

Link to comment
Share on other sites

Salutare, maine ora 21:00 - 21:30 avem un war cu Vitenamese Boys Turful este Car Rent LS, asa ca maine la ora 20:45 - ( Maxim 20:50 Vreau toata lumea sa fie prezenta la HQ, accept doar 3 invoiri mari si late! - Se va face evidenta la war - Cine nu apare in Poza din HQ la ora 20:50:59 are Avertisment Verbal + 15,000$ Cine nu este prezent la war fara cerere de invoire, atentie trebuie sa fi facut printre primii 3, mai mult de 3 invoiri nu accept, nu ma intereseaza ce ai patit, esti in mafie te porti ca atare, nu este pasnica aici, deci, cine nu vine, are FW fara discutii. Toata lumea sa fie prezenta, ori suntem mafie ori pasnica, si gata, oprim totul, si stam pentru log, deci, vreau prezenta maxima si seriozitate! - Aviz domnilor de Rank 4+ - NU MAI DATI ABSOLUT NICIODATA ATTACK IN LS / LV, aveti orasul San Fierro, momentan doar in orasul San Fierro o sa dam attack, nu prindem, asta este, dar nu vreau in LS / LV, nu suntem pregatiti de LS / LV. 

Atentie: Maine cine nu asculta de Rank 6+ ( Nimar, WerpeR. , VeTeRaN. ) si face de capul lui si pleaca imediat sau se duce singur, are Faction Warn, sa nu imi spuneti ca nu v-am avertizat. Deci toata lumea asculta de Rank 6+ Ca nu daia suntem acolo pusi, nu vreti sa ascultati, nu mai veniti si o sa fiti sanctionati, simplu, aveti pasnice, aici e mafie, asa ca vedeti pa unde va duceti maine ca la 20:45 - 20:50 maxim, maxim, 20:50 VREAU TOATA LUMEA IN HQ PENTRU A FACE O POZA! Multumesc de intelegere, seara buna!

Link to comment
Share on other sites

Maine 08/01/2019 avem 2/2 War, unul cu El Loco Cartel, al doilea cu Southern Pimps - Se face evidenta, Minim 900 secunde ( ELC ), Minim 500 Secunde Southern Pimps

Atentie: M-ati dezamagit foarte tare, altii cum au putut X secunde si altii nu? O sa discutam maine la war, cine nu vine o sa fie sanctionat! 

Accept maxim 3 invoiri (Daca faci invoire nu mai veni) 

Cine are amenzi de platit va rog sa le platiti din momentul in care evidenta va fi postata!

 

Link to comment
Share on other sites

Bun, Buna dimineata tuturor Avispanilor, rog sa imi acordati atentie la acest anunt. 

Tocmai ce am vorbit cu unii dintre membrii avispa pe grupul de Whatsapp, si am ajuns la metoda sa schimbam Sedinta si cele doua Antrenamente, dupa cum urmeaza mai jos:

 

  • Sedinta - Sambata ora 13:00 ( 1 dupa amiaza ) - Cine nu vine fara cerere de invoire are Faction Warn, Cine intarzie la sedinta: 

-Întârziere sedinta / Antrenament / Activitate anuntata - $2.000

  • Antrenamentele - Sambata ora 13:30 - 14:30 / 15:00 Cel mult fiind doua antrenamente de cate 60 min am decis sa avem 1 ora 1 ora si jumatate 60 / 90 min. 

Cine nu vine la aceste antrenamente dupa sedinta primeste Faction Warn. 

 

ATENTIE: Cine nu vine nici la sedinta nici la Antrenamente va primii doar un Faction Warn motiv: Absent la activitate! 

Cine vine doar la Sedinta si nu este prezent la antrenamente primeste Faction Warn motiv: Absent la antrenamente!

Cine vine doar la Antrenamente si la sedinta nu vine are Faction Warn motiv: Absent la sedinta!

 

INFO: Cine doreste sa faca parte din grupul de pe Whatsapp si nu este, rog sa imi dea PM pe forum cu numarul lui de telefon si cu nick-ul dupa Server, multumesc de intelegere! Imediat o sa fie anuntat si pe /fmotd!  O ZI BUNA!

 

INFO X2: Cine nu poate sa fie prezent sau nu poate sa ajunga aveti topic de invoiri, astept invoirile! Multumesc!

Edited by QNT VeTeRaN
Adaugare inca un info:
Link to comment
Share on other sites

Maine 11/01/2019 avem 1/1 War, unul cu El Loco Cartel, - Se face evidenta, Minim 450 secunde ( ELC )

Atentie: cine nu vine si nu are cerere de  invoire  o sa fie sanctionat! 

Accept maxim 3 invoiri (Daca faci invoire nu mai veni) 

INFO: Pana la ora 18:00 o sa anunt daca ramane obligatoriu sau optional pe /fmotd, pana atunci, WAR-UL ESTE OBGLIGATROIU MULTUMESC DE INTELEGERE!

Maybe our first Turf? :))) 

 

Edited by QNT VeTeRaN
Link to comment
Share on other sites

Maine 14/01/2019 avem 1/1 War, unul cu El Loco Cartel, - Se face evidenta, Minim 900 secunde ( ELC )

Atentie: cine nu vine si nu are cerere de  invoire  o sa fie sanctionat! 

Accept maxim 3 invoiri (Daca faci invoire nu mai veni) 

INFO: LA ORA 20:20 - PE CINE NU PRIND IN HQ SI LANGA PERETELE DE LA USA ASTEPTANDU-MA IN LINISTE ARE FW direct! Nu tin cont de rank este! Cine nu face acest lucru 

Are FW - CINE NU DA ARME - FW - Cine nu asculta de: 

VeTeRaN. - NimaR, WerpeR. ARE FW! Sa fie clar. 

900 SECUNDE! 

FACEM EVIDENTA! 

ASCULTATI DE CEI MENTIONATI! 

LINK: WAR: https://www.rpg.b-zone.ro/wars/upcoming

Link to comment
Share on other sites

Maine 15/01/2019 - ora 20:00-20:30 avem un war cu Red Dragon Triad, Turful este: Spiny Bed LV 

Prezenta maxima vreau

Accept maxim 3 invoiri.

Evidenta - Minim 450 secunde

Am dat pentru ca vreau sa analizez cam la ce nivel suntem.

Cine nu este la ora 19:55 IN HQ cu M4, DEAGLE, RIFLE si tot ce trebuie primeste Faction Warn, 

Invatati-va sa va dati arme cu minim 5 minute inainte de WAR. 

O seara buna! 

Link to comment
Share on other sites

Maine 16/01/2019 - ora 20:00-20:30 si 20:30 - 21: 00 avem 2 war cu El Loco Cartel, Turfurile sunt: HQ AVISPA + AERO SF

Prezenta maxima vreau

Accept maxim 2 invoiri.

Evidenta - Minim 1000 secunde

Cine nu este la ora 19:55 IN HQ cu M4, DEAGLE, RIFLE si tot ce trebuie primeste Faction Warn, 

Invatati-va sa va dati arme cu minim 5 minute inainte de WAR. 

CINE NU VINE LA WAR ARE FW, S-AR PUTEA SA NU AJUNG FIIND LA MUNCA, ASA CA AVETI GRIJA, ASCULTATII DE MEMBRII URMATORI: 

WERPER. NIMAR - NU MA INTERESEAZA ASCULTATI DE EI + RAZVAN.GUCCI

O seara buna! 

Link to comment
Share on other sites

Incepand de astazi 20/01/2019, cine nu cere voie pe /f pentru maverick, strech, etc - o sa fie sanctionat, cine nu respecta masinile pe rank cum sunt in regulamentul factiunii Avispa Rifa, o sa fie sanctionat, cine face orice invoire la orice inactivitate pe motiv: "Nu sunt acasa", "Plec afara la: fotbal, sala, bunici, tara, peste, club, etc", "Nu pot sa vin", "Am treaba", "Nu ajung", "Sunt plecat", o sa ii se respinga cererea, daca nu poti sa vi, nu mai veni deloc si astept demisiile, cine se mai cearta pe /f si nu asculta de rank-urile superioare in special de Rank 5, Rank 6 - o sa fie sanctionat, iar la WAR cine nu asculta de cine trebuie si pe cine am pus in acea zi, o sa fie sanctionat, Orice rank este prezent si este mai mare decat voi trebuie sa ascultati de el, cine nu face ceea ce ii se zice, o sa fie sanctionat, incepand de astazi cand o sa prindem ATTACK / DEFFEND - cand o sa fie iar turfurile egale, pana atunci, cand prindem attack, cine nu face minimul de secunde care-l cer in acea zi - o sa fie sanctionat pe motiv: "ABSENT LA WAR" SAU "NU ARE SECUNDE", Cine face scor de -15 primeste FW, cine face scor de -10 primeste amenda, cine face scor mai mare de -5 Primeste amenda, o sa aplic toate amenziile care sunt prezent la regulament intern, chiar si cele cu AFK la spawn sau la I factiunii. Cine nu asculta o sa fie sanctionat, la war cine se duce de capul lui o sa fie sanctionat, pe cine mai aud ca vrea rank sau etc sau bate apropo primeste FW, cine nu asculta acestele vorbe o sa fie sanctionat, cine il doare fix in cot, astept sa-si dea demisia. Aici nu este pasnica, nu esti activ si nu aduci contributii te dau afara! De azi inainte pe cine mai prind ca face DM-uri aiurea indiferent unde o sa fie sanctionat conform regulamentului, cine nu imi arata si dovedeste ca merita rank up, o sa ramana la automat si de la rank 3 in sus o sa ramana fara drept de promovare, asa ca aviz "MINUSARILOR" si "Oamenilor fara secunde pe turf" - Acesta o sa vi se aplice voua in special. 

INFO: EVIDENTA O SA O FAC IN FIECARE ZI INDIFERENT DE CE WAR AVEM, CINE NU FACE CE AM ZIS LA WAR O SA FIE SANCTIONAT!

Edited by QNT VeTeRaN
ADAUGARE INFO
Link to comment
Share on other sites

Astazi 22/01/2019 - ora 20:00 avem un war cu Southern Pimps pe HQ-ul lor, cine nu este in HQ la ora 19:55 O sa ne suparam, dati-va arme dinainte si ascultati de Nimar, Werper. si Razvan.Gucci, cine nu asculta de iei o sa fie sanctionat, @NimaR @WerpeR - Vreau sa filmati sau sa facei poza la orice cearta / ne dare de arme, sau ceva de asemanator, cine se duce de nebun pe turf singur si moare aiurea are FW, rog sa faceti poze / filmati Nimar si Werper, Multumesc, eu am fost sunat si am auzit ca sunt la munca astazi, deci nu pot sa vin sa va ajut, dar astazi aveti target: Minim 500 secunde pe turf, cine face scor-uri de -5 / -10 / - 15 o sa fie sanctioant conform regulamentului, accept invoiri pe un motiv serios si real, nu la misto ca nu ajung sau dinastea, nu ajungi nu mai veni de loc, si da-ti demisia. Multumesc! 

Link to comment
Share on other sites

Aveti 24h incepand de acum sa postati amenda in topicul SEIF, DOAR IN TOPICUL SEIF, UNDE AM POSTAT EU AMENZI / FINES ACOLO VEDETI CAT AVETI DE PLATA. voi postati in topicul seif cu dovada screenshot. 

 

Maine 23/01/2019 avem 2 war-uri: Southern Pimps si Red Dragon Triad

Se face evidenta la war-uri minim 500 secunde la Southern Pimps, iar Red Dragon Triad minim 400 secunde! 

Cine nu respecta aceasta impunere o sa fie sanctionat conform regulamentului. 

Cine nu e in HQ la ora 19:55, respectiv 21:25 in HQ o sa ne suparam. 

Werper, Nimar, Gucci conduc war-ul de ei ascultati! 

Link to comment
Share on other sites

Maine 25/01/2019 avem 1 war: El Loco Cartel 

Se face evidenta la war minim 500 secunde

Cine nu respecta aceasta impunere o sa fie sanctionat conform regulamentului. 

Werper, Nimar, Gucci conduc war-ul de ei ascultati! 

 

LA ORA 19:55 TOATA LUMEA IN HQ.

Werper, Nimar, Gucci conduc! 

Link to comment
Share on other sites

Incepand de astazi 28/01/2019 - TEST LOG-UL A FOST TRIMIS PENTRU TOTI MEMBRII RANK 4+ CARE SUNT TESTERI, @RazvanGOW Te rog sa iti deschizi mesajele pe forum sau sa mai stergi din ele sa iti dau noul test log, @Dark4Ever Legend ( Sarah ) Te rog sa imi dai PM daca vrei sa fi tester, ca sa-ti pot da si tie TEST LOG. - De azi incolo cine nu respecta regula care urmeaza sa o spun mai jos o sa fie scos din TESTER si la prima abatere primeste Avertisment Verbal, la doua abatere primeste Faction Warn si Rank down. Cine nu face in felul urmator:  " La fiecare membru pe care-l testati vreau pozele la intrebari cat si la raspunsuri, daca vad ca nu postati in evidenta teste / si nu imi dati PM cu numele jucatorului si link-ul la pozele in care atesta ca a trecut testele la arme si teoretic aveti Faction Warn din start.  Aveti Rank 4+ deci aveti o responsabilitate mare! 

Link to comment
Share on other sites

Astazi, 12/02/2019 - ora 7:02 AM - Anunutul creat, avem war cu El Loco Cartel la ora 20:00-20:30. Cine nu vine in HQ la ora 19:50 sa se faca prezenta o sa fie pus ca ABSENT, aveti maxim 5 minute sa intarziati, dar anuntati pe cineva inainte! Deci, daca nu veniti in alea 5 min o sa fiti ABSENTI, fara drept de a mai fi trecut PREZENT, deoarece asta da dovada ca nu va intereseaza. Am prins un ATTACK, PROFITATI DE EL, ASCULTATI DE Werper. Gucci, NimaR. NU VREAU, sa se duca nimeni RAMBO, stati toti grupati si nu mai fugiti singuri de nebuni pe TURF ca nu sunteti HERCULE sa le dati clear voi, asa ca mergeti cate 2-4 maxim grupati, sau mergeti toti deodata. Jucati cu CAP!!!

Prezenta este obligatorie, accept maxim 2-3 invoiri dar pe motive reale si nu banale de genu ca nu pot sa vin ca am treaba, sau etc. Aveti 16-23 de ani unii chiar mai mult inteleg ca poate aveti copii etc, munca, si eu muncesc. inteleg asta, dar astia care nu munciti nu aveti dc sa nu veniti!

DECI:

Secundele pe turf sunt in felul urmator:

M I N I M = 900 = SECUNDE AEROPORT SF

Daca, vad ca ati  fost PREZENTI TOTI, INAFARA DE CEI 3 CARE O SA FACA INVOIRE SIGUR, POATE NU MAI FAC EVIDENTA, DAR MOMENTAN, Evidenta o sa fie facuta numai si numai de mine.  @WerpeR @NimaR - Aveti si voi dreptul sa postati aici in ziua war-ului etc. Bun, deci sa ne intelegem. 

 

CINE NU ARE JOB ARMS DEALER LA WAR = FW

CINE NU DA ARME COLEGILOR LA WAR SI IN TIMPUL LUI = FW

CINE NU ASCULTA ( RANK SUPERIOR ) = FW 

CINE E RAMBO = FW 

CINE NU FACE SECUNDELE = FW

CINE ABSENTEAZA = FW 

SCOR - 5 = AMENDA 

SCOR -10 = AMENDA 

SCOR -15 = FW 

 

 O ZI BUNA! 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

MAINE WAR CU EL LOCO CARTEL 13/02/2019 - 20:30 - 21:00. Minim 450 secunde, am injumatatit timpul pentru acest war, astazi am zis sa va iert, deoarece nu imi sta in fire sa va sanctionez sau sa fiu baiatul cel rau, pentru ca, poate atata ati putut si alti membrii, nici nu si-au dat interesul, dar maine o sa se faca evidenta 100 / 100. Nu ma intereseaza cine a facut secundele si cine nu, chiar si Rank 6 o sa ia Faction Warn daca nu face secundele. Daca imi luati maine 4 runde nu fac nici o evidenta, seara buna! cei ce nu au venit astazi deloc la war si nu am vazut nici o cerere de invoire or sa fie sanctionati maine 13/02/2019. - Pana atunci ma mai gandesc daca va sanctionez sau nu, totusi maine fiti grupati, ascultati de @WerpeR @RazvanGOW, Nimar si Rank 4

Link to comment
Share on other sites

Astazi, 18/02/2019 - avem 4 War-uri, 2 Attack si 2 Defend. Accept doar 2 invoiri pe motive bine intemeiate, nu vreti sa veniti aveti Topic de demisie pe RPG. am nevoie de membrii seriosi si activi.

EVIDENTA O SA FIE POSTATA INCEPAND DE ASTAZI IN FIECARE ZI.

Secundele: Cine nu face minim 900 de secunde primeste Faction Warn pe motiv ( Absent War ), sa nu mai aud alte vorbe prin /report la admini etc. 

Cine nu vine la war si nu a pus invoire, atentie maxim 2 accept! Aveti Faction Warn sau amenda, etc dupa cum urmeaza: 

 

Absent la 1/4 - amendă 5.000$.
Absent la 2/4 - avertisment verbal.
Absent la 3/4 - avertisment verbal + amendă 10.000$.
Absent la 4/4 - faction warn.
 
Absent la 1/3 - avertisment verbal.
Absent la 2/3 - avertisment verbal + amendă 10.000$.
Absent la 3/3 - faction warn.
 
Absent la 1/2 - avertisment verbal + amendă 10.000$.
Absent la 2/2 - faction warn.

 

Amenzile neplătite în 24 de ore duc la sancționarea cu un faction warn.

Edited by QNT VeTeRaN
A mai aparut 1 war!
Link to comment
Share on other sites

MAINE 3/3 WAR-URI, PREZENTA OBLIGATORIE, ACCEPT MAXIM 3 INVOIRI! 

CINE NU VINE ARE FW. 

SECUNDELE LE DISCUTAM INAINTE SA INCEPEM WAR-UL, DAR MOMENTAN RAMANE 900 SECUNDE!

Link to comment
Share on other sites

Maine 20/02/2019 avem 4/4 wars 2 ATTACK SI 2 DEFFEND, MINIM 900 SECUNDE LA FIECARE WAR, SCOR DE -15 = FW. ASCULTATI DE CEI DOI RANK 6 SI RANK 4+

CINE NU ASCULTA CE LI SE ZICE MA REFER CAND RANK 6 SPUNE CEVA IAR RANK 4 - 5 FAC ALTCEVA OR SA FIE SANCTIONATI, ASA CA CADETI LA COMUN ACORD CUM FACETI! 

FW - NEASCULTARE ORDIN! 

ACCEPT MAXIM 3 INVOIRI - BINE INTEMEIATE! 

Toata lumea in HQ, cu arme 

Verificati EVIDENTA WAR, PLATITI-VA AMENZILE! 

O SA FITI SANCTIONATI

INCEP SA SANCTIONEZ !

Link to comment
Share on other sites

Maine 21/02/2019 avem 2/4 wars 2 ATTACK, MINIM 900 SECUNDE LA FIECARE WAR, SCOR DE -15 = FW. ASCULTATI DE CEI DOI RANK 6 SI RANK 4+

CINE NU ASCULTA CE LI SE ZICE MA REFER CAND RANK 6 SPUNE CEVA IAR RANK 4 - 5 FAC ALTCEVA OR SA FIE SANCTIONATI, ASA CA CADETI LA COMUN ACORD CUM FACETI! 

FW - NEASCULTARE ORDIN! 

ACCEPT MAXIM 3 INVOIRI - BINE INTEMEIATE! 

Toata lumea in HQ, cu arme 

Verificati EVIDENTA WAR, PLATITI-VA AMENZILE! 

O SA FITI SANCTIONATI

INCEP SA SANCTIONEZ !

INFO: DE AZI CINE NU FACE CE SE ZICE SI SE DUCE DE CAPU LUI SANCTIONEZ,DEJA AVEATI MULTI 2/3 FW DAR AM ZIS CA POATE VA TREZITI, DAR DEGEABA, PARCA VORBIM CU NISTE PERETI SIMPLI, ASA CA TREZITI-VA SI INCEPETI SA ASCULTATI DE: VeTeRaN. - RANK 6, RANK 5 - NU DEGEABA AU ACESTE RANK-URI. IAR RANK 4+ SUNT SI EI CU NOI DECI AASCULTATI DE EI, MERITA RESPECT, PENTRU CA SE IMPLICA SI VOR CEVA, RESTUL? DACA NU VRETI, NU-I PROBLEMA NE DAM MANA, SI AVETI TOPIC DEMISIE. ASA CA ASTEPT DEMISII DACA VRETI SA IESITI! DUCETI-VA IN ALTE MAFII UNDE, NICIODATA NU O SA GASITI UN LIDER MAI CALUMEA CA MINE SI DE TREABA. Nu aveti de cat. PENTRU CE ? 72/72 FAIMA? NU - AICI SE CONSTRUIESC SI NISTE PRIETENII, AVEM TIMP DE 72/72, DAR TREZITI-VA CA NU AVEM TOT TIMPUL DIN LUME, MAINE POIMAINE AVETI COPII, NEVASTA, FAMILIA VOASTRA, ACUM CAT MAI AVETI  14+ - 20-22 ANI MAXIM! 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.