Jump to content

Problema microfon / casti

SpeedyRoGamer
 Share

Recommended Posts

Nume: Robert

Ce problema ai?: Microfonul se aude foarte foarte incet atunci cand inregistrez, desi atunci cand am facut-o prima oara, se auzea tare. Iar daca dau boost din windows 7 ori nu mai merge deloc , ori scoate zgomot gen "white sound " pe fundal foarte puternic.

O scurta descriere a situatiei: Am descris mai sus.

Screenshot: -

Alte precizari: Microfonul este incorporat in casti, care sunt model Genius - HS-G500V.

Pai man creca e ceva din interiorul castilor sau nu sunt setarile facut :) Ai incercat sa te uiti din panou contrel? ;) Sau o fi de la sounds nus ce sa spun :) Ca si eu tot casti cu microfon incorporat am si mie mi sa intamplat si era problema de la fire ca nu erau lipite bine :)

Am un prieten care a avut acest model de căşti, şi se auzea super jegos mirofonul. A sunat la magazinul de la care le-a achiziţionat şi i-au spus că, calitatea microfonului nu este atât de bună, căşţiile fiind de gaming, nu de Skype sau ştiu eu ce..

Deci, să nu ai mari aşteptări de la microfon.

Am un prieten care a avut acest model de căşti, şi se auzea super jegos mirofonul. A sunat la magazinul de la care le-a achiziţionat şi i-au spus că, calitatea microfonului nu este atât de bună, căşţiile fiind de gaming, nu de Skype sau ştiu eu ce..

Deci, să nu ai mari aşteptări de la microfon.

Ai primit raspunsul, Topic Closed .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.