Jump to content

San Fierro Taxi - Discuţii între membri / Discussions between members

Sawyer
 Share

Recommended Posts

8 minutes ago, KOPPEN said:

Am inteles, bine ca nu-i in fiecare zi 😂

Neata, doar ce m-am trezit si am pus mana pe telefon, tu?

La fel, doar ca am intrat in SA:MP :) 

16 minutes ago, KOPPEN said:

Cum merg roburile de dimineata, tot ca acu' cativa ani?

Ei da, nuu, foarte usor 15 min si e gata robu.. nu ca inainte se trezeau cei din PD de dimineata doar ca sa deie fail :D 

15 minutes ago, St1m said:

Ei da, nuu, foarte usor 15 min si e gata robu.. nu ca inainte se trezeau cei din PD de dimineata doar ca sa deie fail :D 

Ai dat roburi doar solo? Tu cand te-ai lasat cred ca nu se bagase inca solo rob, nu?

44 minutes ago, KOPPEN said:

Ai dat roburi doar solo? Tu cand te-ai lasat cred ca nu se bagase inca solo rob, nu?

Nu, am dat in 4. Ba da era faza cu solo rob dar atunci eram chiar PD, ultima factiune.

Just now, St1m said:

Nu, am dat in 4. Ba da era faza cu solo rob dar atunci eram chiar PD, ultima factiune.

Eu sincer, cum dadeam rob in grup acu' cativa ani, acum dau doar solo, e mai eficient si rapid + ca am boosturi, skill mare la rob si iau cam aceeasi suma de bani, undeva fara 10/ 20k care nici nu ma uit al ei :)

De jail nu mai zic, imi iau free in prima secunda

34 minutes ago, KOPPEN said:

Eu sincer, cum dadeam rob in grup acu' cativa ani, acum dau doar solo, e mai eficient si rapid + ca am boosturi, skill mare la rob si iau cam aceeasi suma de bani, undeva fara 10/ 20k care nici nu ma uit al ei :)

De jail nu mai zic, imi iau free in prima secunda

E bine așa, însă pe acest cont nu îmi permit încă, nu am skilurile că pe ăla 

Edited by St1m

8 hours ago, CBN XherroX said:

Salutare, si bine v-am gasit familiee!

Noroc, bine te-am gasit printre noi, SF TAXI FAMILY! ❤️

8 hours ago, St1m said:

Salut si welcome inca odata, sper sa stai mai mult cu noi.

O sa stea, fii sigur :)

Seara buna prieteni, ce mai ziceti?
sau cred ca deja pot sa zic Buna dimineata :D 

55 minutes ago, CBN XherroX said:

Asta-mi aduce aminte de acum vreo 4 ani cand nu era diss-ul si se vorbea doar pe Discutii :)

E mai interesant aici :)

9 hours ago, St1m said:

Bună dimineața, da uite mă pregătesc să plec și eu la muncă, tu ce faci?

Uite bine, cu treaba de dimineata, poate plec si la sala mai departe, inca esti la munca?

4 hours ago, CBN XherroX said:

Asta-mi aduce aminte de acum vreo 4 ani cand nu era diss-ul si se vorbea doar pe Discutii :)

pai nu incercam noi sa populam si acest mic topic sa fie mereu hot, ca nu e degeaba pe forum :)) 

2 hours ago, KOPPEN said:

Uite bine, cu treaba de dimineata, poate plec si la sala mai departe, inca esti la munca?

pai nu incercam noi sa populam si acest mic topic sa fie mereu hot, ca nu e degeaba pe forum :)) 

Da, încercăm.

Cum treaba la voi colegi? Ce faceți?

Edited by St1m

St1m, bro si tu esti moldovean? :))

Ba ador accentul vostru, se intampla des sa fiu in santiere si sa dau de moldoveni :)

Sotia unui unchi este din Molodva, de langa Chinau la un sat la 40km, am uitat cum se numeste dar incepe cu litera P

12 minutes ago, CBN XherroX said:

St1m, bro si tu esti moldovean? :))

Ba ador accentul vostru, se intampla des sa fiu in santiere si sa dau de moldoveni :)

Sotia unui unchi este din Molodva, de langa Chinau la un sat la 40km, am uitat cum se numeste dar incepe cu litera P

Da, St1m e moldovean asa cum au aplicat multi dintre ei acum in factiune, ca mno eu is moldoveanu suprem :))

De sat nuj.. nu prea is famializat cu numele dubioase de la sate din moldova, poate @ St1m iti poate zice =)) 

14 minutes ago, KOPPEN said:

Da, St1m e moldovean asa cum au aplicat multi dintre ei acum in factiune, ca mno eu is moldoveanu suprem :))

De sat nuj.. nu prea is famializat cu numele dubioase de la sate din moldova, poate @ St1m iti poate zice =)) 

Nu degeaba ii vad zilnic am de a face acum si prin factiune cu ei :)) Macar o sa am cu cine beeeea

54 minutes ago, KOPPEN said:

Conteaza sa ai cu cine bea ha, AIA ZIIIC ❤️ 

Normaaaaal, moldovenii și romanii is recunoscuți aici pt manggheala din Șantiere 😂😂Nu, serios vorbind, cam jumătate poate și maj mult, dintre moldoveni și romani is manga pe Șantiere, și eu mai lucru uneori la firma lui cumnatu lui Unchiu când are nevoie de oameni și dimineața la cafea la bar un 50 nu lipsește, eu de beau dimineața ajung bețiv sigur 

din 13 pe care i-am văzut 3 au lucrat cum trebuie într-adevăr și erau serioși 

Nici romanii noștri nu-s mai buni, greu de gasit oameni implicați și Devotați asa ca putem da mana 

Edited by CBN XherroX

1 minute ago, CBN XherroX said:

Normaaaaal, moldovenii și romanii is recunoscuți aici pt manggheala din Șantiere 😂😂Nu, serios vorbind, cam jumătate poate și maj mult, dintre moldoveni și romani is manga pe Șantiere, și eu mai lucru uneori la firma lui cumnatu lui Unchiu când are nevoie de oameni și dimineața la cafea la bar un 50 nu lipsește, eu de beau dimineața ajung bețiv sigur 

Am inteles, te simtit bine dar :)) ma bucur sa aud asta, ma bucur foarte tare <3

PS: nu bea de dimineata