Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Samsung Galaxy Note 8.0, acum în magazinele din România


Jakab
 Share

Recommended Posts

Samsung Galaxy Note 8.0, acum în magazinele din România

 

shd26Mt.jpg

  • Tableta Android de 8 inch a fost prezentată la Mobile World Congress de la Barcelona.

  • Samsung GALAXY Note 8.0, tableta Android prezentată la începutul primăverii la târgul de tehnologie Mobile World Barcelona, ajunge acum în magazinele din România. Gadgetul de 8 inch vine cu o mulţime de funcţii, inclusiv împărţirea ecranului, acces la aplicaţii live şi o nouă generaţie S Pen. Produsul este subţire şi cântăreşte 338 g, astfel că încape uşor în geanta unei persoane active.

  • Nouă tableta de la Samsung are un ecran de 8 inch la rezoluţia 1280x800, ceea ce înseamnă o densitate de pixeli de 189 ppi. Tableta are un procesor quad-core A9 la 1,6GHz, 2GB de RAM şi spaţiu de stocare de 16 sau 32GB, ce poate fi extins cu un card microSD până la 64GB. Cele două camere foto au 5 MP, respectiv 1,3 MP.

  • Tableta li se potriveşte celor care doresc să creeze sau să editeze documente, întrucât vine cu o mulţime de servicii deja instalate. GALAXY Note 8.0 are serviciul de mesagerie instant Chat-On, aplicaţia Awesome Note, în premieră pe tabletele Android, la care se adăugă Memo, Jurnal şi liste Must-remember.

  • Este preinstalata şi cunoscută aplicaţie Flipboard, care le permite utilizatorilor să acceseze ştirile şi noutăţile din reţele sociale, oferind posibilitatea de a previzualiza articolele cu ajutorul funcţiei de hover a S Pen-ului.

  • "Stiloul" cu care este dotată tableta are, acum, noi capacităţi. În momentul în care îl scoateţi, se vor lansa automat funcţii precum Pen Detection şi Page Buddy. Noul S Pen poate fi folosit de utilizatori fără ca ecranul să fie atins. Prin Air View, S Pen trebuie doar să fie mişcat de-asupra ecranului pentru vizualizarea videoclipurilor, fotografiilor, e-mailurilor şi a agendei din S Planner, fără să deschideţi efectiv fişierele sau aplicaţiile. De asemenea, S Pen Gesture permite editarea şi decuparea uşoară a imaginilor ai a conţinutului, în timp ce Paper Artist şi Photo Note oferă posibilitatea unei personalizări artistice a fotografiilor.

  • Tableta are şi o funcţie care o transformă în ebook reader: Reading Mode.

Sursă: Yoda.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.