Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions


Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut.

Parerea mea este ca warurile ar trebui sa fie oprite pentru saptamana viitoare deoarece este pastele si poate multii dintre noi vor fii plecati sau vor sta cu familia si nu vor avea timpul necesar pentru a ajunge la waruri.

Edited by DDyCrrys FTW
Link to comment
Share on other sites

Cum zice si DDyCrrys multi din factiune sunt la scoala acuma au vacanta vin si sarbatorile pascale se si incalzeste afara ma gandesc ca ar trebui sa le opresti acuma tu stii mai bine esti lider tu hotarasti !! weekend placut la toata lumea !! 

Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, AIM DJCobra said:

Astept parerea voastra despre oprirea warurilor de saptamana viitoare. Rog sa raspundeti cum credeti voi ca ar fi bine, nu sa spuneti ca vreti waruri si daca avem waruri sa nu va prezentati.  P.S vreau sa-mi si argumentati raspunsul vostru.

Avand in vedere, ca saptamana viitoare vor fii Deniile, sunt sigur ca multi vor fii la Biserica cu bunici, familia, etc.. si nu vor ajunge sau nu vor avea timp de war. 

Totodata se pot face optionale, daca sunt si doritori de warr-uri. 

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Example said:

dc ai intrat intr-o mafie, sa poti pa

Ai si tu viata ?? lumea in vacanta iese din casa nu sta 25/24 pe samp :-J asa cultura... si ne mai plangem dc e tara asta unde este... oprite war-urile suntem plecati , in oras , la biserica stai cu familia , nu stai ca robotu in casa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.