Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut.

Vreau sa va spun cateva cuvinte care 'v-ar durea'.

Aseara eram prea nervos ca sa scriu aici romane. Am asteptat ziua de azi ca sa va spun cateva lucruri.

Timp de 4 luni de zile am fost foarte buni cu voi si nu v-am sanctionat foarte dur. Din acest motiv, nesemtirea in factiune este la un nivel foarte inalt.

Va certati non-stop. Incepeti sa faceti crize si incepeti sa va aratati adevarata fata.

La inceput, eram un colectiv foarte unit, acum ati inceput sa v-o luati in cap. Ati inceput sa NU mai ascultati de mine si de Shooter, ca drept dovada rezultatele de la war-uri.

V-am respecat si va respectam. In aceasta conditie, asteptam si noi respect.

Aseara cand am incercat sa va linistesc si sa va dau sfaturi , incepeti sa faceti caternica si sa-mi spuneti " LuNg si teoria'. Mi-a ajuns sa radeti de mine sau de Shooter ca nu suntem DURI sau ca suntem niste fraieri.. Noi ne gandim la binele vostru si voi ce faceti? Va bateti joc de noi?

Daca v-am dat fw-uri pentru diferite greseli, incepeti sa faceti crize pe /f si dupa sa va duceti pe forum sa va dati demisia.

Nu stiu ce se intampla cu voi, dar sper sa remediati situatia si sa nu mai fiti asa de neascultatori.

Incetati cu abuzurile si post-urile. Dupa cum ati observat , zicala ' fie roata si patrata, tot ce intoarce odata' se cam adevereste.

Daca tu faci rau unui player, e normal ca acela sa-ti faca si tie rau.

Incetati cu prostiile si fiti oameni seriosi. Nu sunteti copii de 6-7 ani care nu stiu sa gandeasca.

Aveti o varsta, maturizati-va!

Incetati sa mai fiti 'smekeri'. Jocul e pentru distractie, NU pentru certuri si nervi.

Ori va revizuiti comportamentul si lasati copilariile acasa si totul va merge bine, ori nu vi-l revizuiti si ne suparam.

P.S: Scuzati greselile gramaticale.

Edited by South Pimp LuNg

Salut.

Vreau sa va spun cateva cuvinte care 'v-ar durea'.

Aseara eram prea nervos ca sa scriu aici romane. Am asteptat ziua de azi ca sa va spun cateva lucruri.

Timp de 4 luni de zile am fost foarte buni cu voi si nu v-am sanctionat foarte dur. Din acest motiv, nesemtirea in factiune este la un nivel foarte inalt.

Va certati non-stop. Incepeti sa faceti crize si incepeti sa va aratati adevarata fata.

La inceput, eram un colectiv foarte unit, acum ati inceput sa v-o luati in cap. Ati inceput sa NU mai ascultati de mine si de Shooter, ca drept dovada rezultatele de la war-uri.

V-am respecat si va respectam. In aceasta conditie, asteptam si noi respect.

Aseara cand am incercat sa va linistesc si sa va dau sfaturi , incepeti sa faceti caternica si sa-mi spuneti " LuNg si teoria'. Mi-a ajuns sa radeti de mine sau de Shooter ca nu suntem DURI sau ca suntem niste fraieri.. Noi ne gandim la binele vostru si voi ce faceti? Va bateti joc de noi?

Daca v-am dat fw-uri pentru diferite greseli, incepeti sa faceti crize pe /f si dupa sa va duceti pe forum sa va dati demisia.

Nu stiu ce se intampla cu voi, dar sper sa remediati situatia si sa nu mai fiti asa de neascultatori.

Incetati cu abuzurile si post-urile. Dupa cum ati observat , zicala ' fie roata si patrata, tot ce intoarce odata' se cam adevereste.

Daca tu faci rau unui player, e normal ca acela sa-ti faca si tie rau.

Incetati cu prostiile si fiti oameni seriosi. Nu sunteti copii de 6-7 ani care nu stiu sa gandeasca.

Aveti o varsta, maturizati-va!

Incetati sa mai fiti 'smekeri'. Jocul e pentru distractie, NU pentru certuri si nervi.

Ori va revizuiti comportamentul si lasati copilariile acasa si totul va merge bine, ori nu vi-l revizuiti si ne suparam.

P.S: Scuzati greselile gramaticale.

Lung,ai foarte mare dreptate,sper ca in urmatoarele zile sa fim mai buni si mai intelegatori.Dupa parerea mea un rank 4 trebuie sa ii invete pe colegii lui mai mici din experienta avuta in gang,nu sa vorbeasca asa si comportamentul acela.

Va salut,merg pana la magazin cu ANdrey,bafta

Edited by FCP BiZoN

ai +1 de la mine, ai dat cartile pe fata. . . Chiar asteptam momentul cand tu sau Shooter o sa ne spuneti ceva. Muulti dintre noi, nu realizam ce conducere avem.. la unii este si prima factiune, poate si de asta. Eu va spun din experienta, va bateti joc aiurea si tot voi aveti de suferit. Daca va puneti mintea la contributie si va ganditi, la cati suntem si cat de buni suntem, daca am asculta de ei fara sa facem caterinca si glume proaste.. am depasi performantele celor din Verdant (ma refer la /turfs.)

Acum, fiecare cum crede. . .

+1 LuNg ..multi fac misto ca cine sunt ei...nu respecta unele reguli si in primul rand nu il respecta pe cei de rank mai mare.Cand am venit eu aici nu aveam curaj sa ii zic la Shooter salut si acum unii , nu dau nume, zici ca ei sunt lider.

P.S : +1 iti dau maine , nu mai pot azi :))

Edited by Padr3

Merg la somn,doar am CODURI

Pe mine ma vedeti pe alti NU NU NU NU II VEDETI!!!

NOAPTE BUNA.

Doar am fost VERIFICAT

http://imgur.com/a/2vPxx#0

Unde sa ajuns ba frate, sa iti intre in calculator sa vada daca ai coduri :| doamne fereste unde ati mai vazut frate asa ceva? Voi ce visati noaptea faceti ziua? :O

Cine ti-a intrat wa in Pc?:)))

Nu mie ma, lui Bizon si Anndi. Da cum sa faci frate asa ceva , sa intri la om in calculator sa vezi daca are coduri ... "Traim in Romania si asa ne ocupa tot timpul"...

Da care e ala ma care a intrat?:))

Baieti, aici se incheie cariera mea de mafiot. Sper sa ne mai auzim, o sa imi fie dor de unii din voi. Va urez mult succes si sper sa luati inapoi LV-ul, lasati besturile deoparte si invatati odata sa lucrati in echipa.

Vreau sa le multumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi si care m-au ajutat, nu uit asta.

Shooter, multa bafta, o sa te mai stresez pe /sms cu spam :*

O seara frumoasa, noapte buna!

Baieti, aici se incheie cariera mea de mafiot. Sper sa ne mai auzim, o sa imi fie dor de unii din voi. Va urez mult succes si sper sa luati inapoi LV-ul, lasati besturile deoparte si invatati odata sa lucrati in echipa.

Vreau sa le multumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi si care m-au ajutat, nu uit asta.

Bafta mai departe @BTD SilviuM poate tinem legatura.

Bafta mai departe! Sa ai grija de tine!