Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Emisiunea aia e praf ...

Bafta la fotbal, ai grija sa nu te accidentezi :))

A trecut ceva vreme de cand nu am mai postat pe aici, sper ca in aceasta seara sa fim in numa cat mai mare si sa luam totul in serios.

Acum sunt pe telefon ca puneam niste videouri. Ce pot sa spun. Felicitari. Daca si maine sunteti la fel de activi, e bine.

Nu uitati ca warurile sunt obligatorii, asa ca maine la 19:45 sa fiti on. Noapte buna.

Bravo baieti, 95 % am reusit ce ne-am propus, mai avem si maine o serie :))) sa speram ca va fi bine... s-a vazut diferenta de valoare la ultimul war, cand le-am dat sa "sara" :)))

am fugi la somn, maine la 6:20 trezirea, tre' sa ma imbarc spre munca :/

O seara placuta, celor care mai raman prin joc!

Edited by Costelfcrb

Maine LV-ul va fi mov. Toti o sa avem semnaturi cu LV MOV, o sa ne dam mari peste tot. Dar sa nu uitam sa fim fair-play si sa nu suferim atat de mult pentru ca si noi puteam fi in locul celor din Bratva sau Triad. Noapte buna!

LV MARO LA ANUUUUUU

de unde atata "fair-play" :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Edited by Ombladon SEF

ValUare şi valută.

Şi o dedicatie pentru # că e fan Southern Pimps, se uită la discuţiile noastre.

Auzi aici văruleee: Şi când mor, am valoare la Red Dragon dau valoare, să vadă duşmanul bine ca tot LV e la mine!!!

Soloo :*

PS: Topicul de discuţii Red Dragon Triad nu este aici. :*

Musiq, trebuia teroare in loc de valoare. Lasand gluma l o parte, incercati sa nu mai suferiti asa. Nu e frumos. Suferiti in limita bunului simt si nu mai dati mention/qoute nimanui. Nu am chef de cearta.

# 25 turfs ca lider. Diseara, vreau 27. Efoarte simplu daca ascultati. Azi, concentrare maxima. Mai multe detalii in game.

Ma, voi vedeti mafiile adverse nu mai zic nimic la discutii? :)). Imi pare rau ca bratva isi facuse planuri mari, dar le-am stricat noi. Nu stiu despre ce live vorbesc ei si ca au ras de noi si cei din rdt, dar cine rade la urma, rade mai bine. Ati vazut ca *le-am taiat craca*. Azi, o zi greuta, doar ca dodge are ban si asta e foarte bine.

Sa va asteptati sa ne faca codati, ca doar asa suntem. Cand cineva e la putere e codat. Si inca ceva: codatii stau la racoare in factiuni fara turfuri :D pentru a nu lua ban. Sincer, mi s-a luat sa dea cineva in factiunea mea ca suntem codati, ba la discutii, ba la demisii.

PS: cand cineva ia best atunci cand restu au -, sa va puneti niste semne de intrebare :)

Cu asta am incheiat. Am plecat la activitatea domnisoarei bucurescu ( o cauta moartea pe acasa si ea e profesorita ) :)))

Nu uitati : activitate, liniste, seriozitate, fara rambo. V-am pupat.