Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions


Alexander
 Share

Recommended Posts

Deci nu mai rezist ma , n-am vazut in viata mea asa incompetenta si comunism ca pe sv asta . Ma duc si eu la un event si dupa vad ca trec 10 oameni prin fata mea PE CONTRA-SENS ca era full pe banda cealalta si nu le zice gaboru nimic DAR LA MINE imi zice sa ma opresc imi i-a carnetu ca am parcat pe strada si alti le-au lasat pe strada si nu le-a zis nimic . Dupa cand , chem admin vine Vicenzo si eu ii exp ce sa intamplat el raspunde doar prin " . . . " si dupa cand spun "Laso naibi de treaba ca pana la urma imi bag ceva in masa" si imi da Silent pentru 240 DE MINUTE pentru 2 vorbe care nici macar nu sunt injuraturi nimic si imi zice ca data viitoare sa vorbesc frumos . Si eu parca vorbeam singur ca el statea acolo de forma nu zicea nimic probabil ca el nici nu realiza ce se intampla . Si sa imi arate si mi-e cineva DACA bag sau Masa e injuratura si ii pup picioarele lui Vicenzo pentru cine nu stie frate "Masa e regionalism si bag poti sa iti bagi bani la banka sau alte chesti nu numai . . . Nu suntem pe camp frate dar nici pe un sv de comunisti eu cand m-am lasat de b-zone ultima data , Incepuse deja cu faze dastea erau deja uni admini care nici nu aveau ce cauta pe lista de admini si acum cand m-am reapucat vad ca sv abia mai trece de 850 de playeri inainte avea 900-1000 :-? Oare de ce? pai va zic eu de ce pentru ca incompetenta unora din staff si figurile de copii pe care le fac civili si alte suferinte prin mafi fanctiuni departamente te indeamna sa pleci de pe sv pentru ca te gandesti ca tot sv e plin de copii , Eu m-am saturat deja si m-am reapucat de maxim o saptamana . Oare oameni de sus din capul sv nu se gandesc sa faca ceva cu asta? Oricum ca o sa i-au ban dupa acest mesaj dar macar poate v-a deschid mintea ca vad ca sunteti blocati pe totul e bine si frumos asa cum e .TREBUIE SA SE SCHIMBE CEVA SA SE MAI SCAPE DE UNI DIN STAFF SA FIE ALTE SANCTIUNI ! MAI DURE . Si lideri din departamente SA SANCTIONEZE CUM TREBUIE .

Link to comment
Share on other sites

FELICITARI PADREE ASTA E PRIMUL MEU POST LA SECTIUNEA ASTA SI E OBLIGATORIU SA IL FAC CU CAPS LOCK.

AM AUZIT CA ZICEAI CEVA DE RANK, NU CA ZIC DAR VREAU SA SPUN CA AM 16 ZILE IN FACTIUNE SI AM SUFERINTE.

IA CU MAMALIGA.

g20W9vz.png

Edited by W I N S T O N
Link to comment
Share on other sites

Felicitari Padre,meritai,ti-ai dat mult interesul cat erai sublider sper sa faci la fel si ca lider :).

 

Fac un apel la colegii care au inceput sau au de gand sa inceapa cu demisiile sa va ganditi de 2 ori inainte de a lua o decizie,nu are rost sa va dati demisia,era Southern Pimps continua,a luat lider cineva din factiune nu din afara asa ca nu aveti motive sa iesiti de aici,nu uitati IMPREUNA DAM TEROARE !

Link to comment
Share on other sites

Felicitari # Pentru lider.

Păcat că mulţi aţi dat dovadă de caracter de 2 lei.

Cum aţi văzut că n-aţi luat voi lider, cum aţi ieşit din facţiune. Şi ce este mai rău că şi minţiţi.

Cum zicea Zync: "Bă eu ies că mă duc in H.A". Aha :-J

Dacă hitman agency e Verdant Family e clară treaba.

La fel şi Blood şi Show. Nu vă mai ofticaţi atât. Fiecare are şansa lui la lider. Dacă lua cineva din afara mai ziceam, motiv de demisie.

Dar aşa a luat un coleg de al nostru din facţiune.. ce este aşa rău..?

Lăsaţi facţiunea la greu. Îmi pare rău că v-am cunoscut. În loc să staţi să ajutaţi plecaţi în alte gang-uri.

Atât am avut de zis. Noapte bună.

Link to comment
Share on other sites

Felicitari # Pentru lider.

Păcat că mulţi aţi dat dovadă de caracter de 2 lei.

Cum aţi văzut că n-aţi luat voi lider, cum aţi ieşit din facţiune. Şi ce este mai rău că şi minţiţi.

Cum zicea Zync: "Bă eu ies că mă duc in H.A". Aha :-J

Dacă hitman agency e Verdant Family e clară treaba.

La fel şi Blood şi Show. Nu vă mai ofticaţi atât. Fiecare are şansa lui la lider. Dacă lua cineva din afara mai ziceam, motiv de demisie.

Dar aşa a luat un coleg de al nostru din facţiune.. ce este aşa rău..?

Lăsaţi facţiunea la greu. Îmi pare rău că v-am cunoscut. În loc să staţi să ajutaţi plecaţi în alte gang-uri.

Atât am avut de zis. Noapte bună.

nu stiu ce ma implici si pe mn....am stat in factiune crezand ca ia justthink lider si revine lung,am zis si ma repet De lung am fost chemat aicea,odata ce el nu mai eu mi-am incheeat treaba aicea....

am ajuns primul de la rank 1 la 6 fara nici un fw??da ! asta inseamna ca eu mi am incheat trb

 

am zis si in game ca eu nu o sa iau lider dar tu ca un turc nooob ce esti ma confuzi cu alti...

plec ca iam zis lui florin ca merg la el si mam saturat de codatii din bratva

 

nici salut nu meriti

Brb (ocupat sa vb cu oameni preocupatI sa isi vada de ei si se amesteca unde nu trebuie )

 

padr3 felicitari ti am zis si in game

Link to comment
Share on other sites

@, ,nu e nicio problema , de la rank 5-6 ma asteptam sa plece ,dar ceilalti nu prea...eh daca asta e alegerea lor..nu am ce face...o sa aduc alti membrii si o sa ne descurcam, o sa demit inactivi si cei care stau in factiune doar sa se mandreasca ,ca sunt in Pimps...o sa pierdem cateva turfuri acum pentru ca asa e tot timpul , dar nu e nicio problema ,PIMPS ARE VALOARE , deci o sa ne revenim :D

P.S. Tin sa precizez ca membri care vor lipsi la sedinta vor fi sanctionati ,si cei care au lipsit si la war si vor lipsi si la sedinta au toate sansele sa fie demisi din factiune,asta doar ca sa combatem inactivitatea care domina peste aceasta mafie.

Edited by South Padr3
Link to comment
Share on other sites

Buna dimineata, dupa o perioada foarte lunga in care nu am fost in mafii, a venit timpul sa revin. Bine v-am gasit, o sa dureze putin pana ma (re)acomodez cu viata de mafiot dar asta nu e o problema. Sper sa ne intelegem bine si sa ridicam factiunea la cel mai inalt nivel.

Link to comment
Share on other sites

  • Cu lacrimi in ochi scriu acest ultim post in cadrul acestei factiuni, momemtan. Nu stiu daca voi reintra in factiune, azi,maine peste 1 luna. Perioada petrecuta in aceasta factiune a fost una de nedescris. Am cunoscut persoane minunate si tot odata am dobandit niste prieteni de nota 10. In primul rand, vreau sa-i multumesc lui Shooter pentru sansa acordata. Nu stiu daca stiti, dar intrarea mea in aceasta factiune, a fost una controversata. Am aplicat, am retras, am aplicat , am retras , iar apoi m-am gandit foarte bine si am lasat aplicatia. Pe data de 21.07.2014, am intrat in aceasta factiune, neavand turfuri. Era un nou inceput, am decis sa vin sa-l ajut pe shooter pentru ca imi era un prieten bun ( ii vindeam accept lawyer cu 10.000$$ :)) ) Nestiind cu ce se mananca un gang pentru ca nu am mai facut parte dintr-unul de cand era Anthony ( macheaveli ) lider la Straccy Family, mi-a fost putin greu la inceput, de aceea, am luat si acel worst pentru care sunt cunoscut, 20-25:)). Multa lume a inceput sa comenteze, dar pe parcurs am invatat sa trag mult mai bine.
  • La inceput, ne-am chinuit sa luam hq-ul, dar dupa un timp, am ajuns sa cucerim tot LV-ul si sa fim cei mai valorosi din LV. Odata cu banarea subliderului nostru, Cranky, Shooter avea de ales intre rank 4 actuali si cei care vor urma sa primeasca rank up. Intr-o zi frumoasa, acesta ma cauta pe skype si-mi da sa fac evidenta sedinta, war, antrenament , un lucru pe care doar subliderul il facea. Acest lucru mi-a dat de gandit ca eu voi fi cel care va primi rank 6. Cu ajutorul lui Imperioli, gandul meu s-a adeverit. Acesta mi-a spus ca eu voi fi urmatorul sublider. La inceput nu am crezut, dar uite asa a venit si ziua cand am luat rank 4. In acea zi, Shooter mi-a dat rank 4. Dupa un timp, acesta l-a chemat in HQ pe jimby, un prieten bun amandurora. In acel moment,am crezut ca acesta va lua sublider, dar imediat ce i-a dat rank 4, shooter a anuntat pe f cine este noul sublider. Eram fericit, nu mai primisem o astfel de functie. Odata cu urcarea mea in functie, factiunea a inceput sa mearga mai bine, dar cu toate au si un moment mai putin bun, spre sfarsitul carierei lui Shooter ca Pimp Boss, factiunea incepea sa piarda. In data de 21.11.2014, am preluat carma aceste factiuni. Vreau sa mentionez faptul ca am preluat-o de la 14-15 turfuri. Primul meu sublider a fost AnDeD, cu care am colaborat cel mai bine, fiind prietenul meu cel mai bun din real life. Cu el am ajuns la 22 de zone. Odata cu banarea acestuia, pe nedrept, am discutat cu el in privinta noului sublider, asadar l-am ales pe justthink chiar daca 'panarama' il descrie cel mai bine, am avut incredere in el. Factiunea a cazut foarte mult, am ajuns la 4 zone , 20 de membrii in factiune.. momente grele. In acel moment, nu am vrut sa renunt la lider si am incercat sa ridic factiunea. Au venit niste ajutoare si ne-au ridicat. Am ajuns la 23 de zone in LV si 1 in LS. In ziua in care am prins attack sa cucerim LV-ul, ne-am impotmolit ca tiganul la mal. Iar a urmat o cadere a factiunii. Am ajuns la 12-13 zone, ne luptam de la egal la egal cu factiunea Red Dragon, dar printr-o sclipire a noastra, am reusit sa cucerim LV-ul cu ajutorul tuturor membrilor.
  • Vrea sa va aduc aminte de momentele frumoase in care tineam in HQ ambele ganguri rivale, niciuna nu avea tupeu sa comenteze. Nu uitati, Southern Pimps este a doua factiune care are un record de puncte. 520 - 140, worst -84. Sunt mandru ca am fost liderul acestei factiuni timp de 5 luni si 3 saptamani si ca am ridicat factiunea mult. Stiti prea bine ca am fost bun cu voi, chiar daca mai sareati calul. Nu multi lideri va dau libertatea asta, de a face, cam tot ce vreti intr-o factiune. Am vrut sa fiu un lider bun si intelegator si cred ca am reusit acest lucru.
  • Vreau sa va multumesc tuturor pentru clipele frumoase in aceasta factiune. Nu o sa uit niciodata aceste momente. Tot in aceasta factiune, am reusit sa obtin functia de helper pe care am pierdut-o tot din cauza membrilor Tsar Bratva. Oftica acestora a dus la pierderea functie de lider.. Sunt atat de invidiosi pe factiunea noastra incat au incercat sa ne faca rau. Si-au dorit asta atat de mult incat au reusit sa ma dea jos ca sa cucereasca si ei LV-ul. Asta era singura lor solutie de a castiga mai mult de 5 zone.
  • Nu in ultimul rand, vreau sa va multumesc tuturor. Southern Pimps a fost este si va fi cea mai frumoasa factiune in care am fost. Multumiri speciale : Shooter , Cranky, Marynyk, Lucenzo, Cronen( Venatorul <3 ) , Anded, Padr3, show, daniel, zync, teo , newlife + multii altii. Nu v-am mentionat pentru ca sunteti multi:)).

Sper sa adun si eu niste +-uri sa fac 200:)).

 

Mult succes Padr3 cu factiunea. Sper sa alegi un sublider bun, adica eu, bineinteles:)). Ai 3 variante ce va tine factiunea pe picioare. Le stii.

 

Mai jos, aveti si un videoclip cu cateva poze care mi-au placut. Le-am ales dintr-o serie de 3000 de poze, pe care inca le am in PC. Daca doriti anumite poze cu mine, dati-mi un PM. Va multumesc tuturor. Nu o sa va uit niciodata.

PS: Greselile gramaticale se scuza in astfel de momente :)). VA IUBESC! Remember Pimp Boss LuNg

Edited by ZEW LuNg are valoare
Link to comment
Share on other sites

@,

Mult succes in continuare, mi-a parut bine sa fiu sub conducerea ta.

Pentru mine ai fost un coleg de acelasi rank, nu un lider.



Ce faceti fetelor?
Welcome celor noi

Edited by SiSu cu S
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.