Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Southern Pimps - Discuţii/Discussions


Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Amigo, Prietene vezi ca eu am fost numai in ELC, VTB si RDT. Ce medici spui acolo ? Te invit pe rpg sa verifici, nu mai arunca cuvinte aiurea. Daca te-am facut la paintball 10-0 nu e vina mea ca esti praf. Ai mai dat si /report , slabule. Nu ma mai etichetati maimutzoilor ca ma si enervati.

 

Eu nu am venit sa te etichetez pe tine prin alte ganguri, tu de ce faci asta ? Mucosule.

Edited by sylvyufishtic
Link to comment
Share on other sites

@@Amigo, Era de ceva timp LV Mov dacă nu se întâmplau chestii de genul acesta.

@, Prietene, de când şi până când îţi permiţi să postezi chestii de genul acesta şi mai ales să mai şi jigneşti persoane, eşti cumva în Southern Pimps şi nu ştiu eu? Pff, păcat, cât despre cuvintele adresate lui @@Amigo, el măcar a realizat ceva de când joacă pe B-zone, tu ce ai realizat? Mai bine ai sta în banca ta şi nu ţi-ai mai da cu părerea despre alte persoane pe care le invidiezi.

@, Uneori din cauza unor astfel de persoane nu îţi mai poţi stăpânii nervii..îţi trebuiesc nervi de "oţel" . :));)

Edited by Skipper
Link to comment
Share on other sites

Sorry ca postez aici dar cand il vad pe Google Chrome ca ma face praf..

 

Pe mine ma face tot serverul codat?

 

Sylvyule daca esti tot asa tare-n gura ai tupeu sa facem 1vs1 fara coduri?Desigur,sa intre niste admini la tine in PC sa-ti stearga toate codurile ce le ai si sa asiste 2-3 adminii:).

 

Facem pana la 10.Daca tu treci de 5 eu ma las de SAMP

Link to comment
Share on other sites

Salutare tuturor !

Maine 4 waruri avem iar ?

Link to comment
Share on other sites

Am revenit mai repede decat credeam..o ploaie torentiala a ars generatorul de energine de la mine din localitate..dar se pare ca l-au reparat mai repede decat ma asteptam....vai blade da ce te-ai grabit sa dai sactiunile...

SEDINTA SI ANTRENAMENTUL DE MAINE RAMANE.NU INVOIESC AIUREA.

Link to comment
Share on other sites

@@PIttbulL07, Bai copile, ce te trezesti ma tu sa comentezi si sa ma acuzi de coduri? Nu vezi ca esti un parlit de copil care habar nu are ce e aia puta. Ai uitat ma cand imi cerea ciccio turfuri ca sa va dati smecheri si ca va tineam in spawn la orice ora? Ai uitat cand jucai pe RSS cu coduri si nu ratai un glont? AI uitat cand ai inceput sa ma injuri pe acel server si sa faci pe smecherul si sa spui ca 'asta a fost planul nostru, sa te dam afara ca sa luam si noi LV-ul'. Bai pustiulica, esti un pacalici .

 

Paleta ii spui lu ma-ta care te-a fatat ca doar ea e singurul specimen care fata adica mai pe scurt e o vaca, iar tu? Daca stau bine sa ma gandesc, esti un cacat cu ochi fara viata. Vrei sa-ti aduc aminte cum faceai pe acel server? Vrei sa-ti aduc aminte cand imi pupati talpile ca sa va dau 3 turfuri? Bai copil borat ce esti, vezi pe cine acuzi tu de coduri ca-ti promit ca zbori din bratva si vedem noi care pe care.Esti mare si tare pe aici, dar fata in fata, esti un prichindel sau si pe samp, un cuvant nu zici. Cand m-a facut runk tristule? Ca i-am dat de a zacut, pacat ca au venit ceilalti din spate si m-au luat. Hai niste duele, durule sa vede care pe care, daca tot esti asa tare in clanatau.

 

Mi-ai facut seara mai frumoasa cand am citit acest post al tau. Sa-mi sugi degetul mic de la piciorul stang. Poti sa te sinucizi

 


 

Tristutule, ai semnatura cu cele 2 orase, cand ati avut ma voi cele 2 orase de cand cu ciccio ? Voi nu ati depasit 5 turfuri si pui semnaturi.. Cand esti prost, semeni cu pitbul07. Vai de ma-ta care te-a fatat. Prin asta dovedesti ca esti un fraier fara viitor care traieste in samp.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.