Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Southern Pimps - Discuţii/Discussions


Alexander
 Share

Recommended Posts

 

Cristina, daca la secunde se da amenda, atunci la 1 absenta se da tot amenda? Cand era Bota leader asa mi-a zis, nu conteaza cate waruri sunt, absent la 1 war =FW. Dupa cum vezi majoritatea celor care au fw au absentat la mai mult de 1 wars deci nu e asa o mare problema. Sven va v-a sanctiona dupa cum vrea el oricum, eu mi-am facut treaba, sal ms.

uite aici regulamentul gang-urilor http://forum.b-zone.ro/topic/123467-regulament-general-ganguri-general-gang-rules/, „absență war”..

 

Sven, diseară la 8 cine merge la olimpiadă ?

Edited by Cristina
Link to comment
Share on other sites

Va multumesc tuturor pentru increderea voastra de care ati dat dovada si nu o sa va dezamagesc !

In legatura cu membrii care vor pleca pentru ca nu au luat sublider sau nu le convine de noii sublideri, sunteti liberi sa plecati pentru ca nu tin pe nimeni cu forta, dar nici sa aveti pretentia sa aveti respectul meu si intregii factiuni pentru ca lasati factiunea exact cand nu trebuie, dar asta este decizia voastra si va respect!

Iar pentru cei care va plangeti ca pierdem, nu va faceti griji asa este peste tot la inceput, saptamana asta ne reintregim si de saptamana viitoare ne punem pe treaba, doar am sa va rog sa-mi acordati timp sa pun factiunea pe picioare si impreuna sa facem ceva frumos, sper ca m-am facut lamurit. O zi frumoasa tuturor!

 

Nu merge sa îți dau pm, când am făcut inactivitatea am calculat greșit, pe 25 ma întorc. Sper sa fie oke, mersi. Dacă nu e ok fac o învoire pe 25

Link to comment
Share on other sites

@, e bine asa, ala sta cu desync la war si face post, lipsa de ocupatie, daca nu stie sa traga, macar asta sa faca. Aveti grija.. Mai bine muriti decat sa luati un fw aiurea.. Treceti si voi pe ei cu posturi, ce mai asteptati?

Buna dimineata, astazi sper sa ne aparam turf-urile..

Link to comment
Share on other sites

Dupa cum v-am promis ca s-a terminat cu iertarea, am inceput sa impart FW-urile pentru evidenta war si in curand voi incepe si cu sanctiunile pentru reclamatii. As vrea sa va rog sa fiti cat mai activi, sa o lasati mai usor cu invoirile si inactivitatile pentru ca nu este bine deloc, factiunea merge din ce in ce mai rau si in aceste momente are nevoie de voi cu orice pret asa ca haideti sa le aratam adversarilor ca nu am cazut ci din contra abia acum ne ridicam ! De saptamana viitoare vreau 30+ la war pentru a ne recupera ce este al nostru ! #LvMov

Link to comment
Share on other sites

Salutare movilor.

 

Felicitari pentru warurile de saptamana asta,in ciuda faptului ca am fost mai putini ca ei la fiecare war si turfurile au fost foarte aproape de HQ lor ne-am descurcat acceptabil,daca ne uitam peste scoruri se vede clar mafia mai buna,insa ei au avut noroc de influenta la warurile castigate,asta e.

 

E greu cand ai atatia inactivi sau membri care nu vin deloc la waruri(Catalin.) sa castigi tot, trebuie sa ne revenim cat mai repede sau o sa mai pierdem turfuri,nu incepeti cu demisiile ca nu are rost sunt sigur ca ne v-om reveni chiar daca o sa dureze ceva timp,am incredere in aceasta minunata conducere mai ales in .Sky. fanul meu number 1.

 

Edited by NewLife VIP
Link to comment
Share on other sites

Va urez bafta cu orasul , sper sa il recuceriti repede poate o sa ma intorc dupa ce termin cu FBI . #Rember Coto si #LVMOV . PWP SVEN , BOTA , SKY , PISCOT , IONU , PHARELL , NiuLaif si alti . NO REPORT !

Link to comment
Share on other sites

Va urez bafta cu orasul , sper sa il recuceriti repede poate o sa ma intorc dupa ce termin cu FBI . #Rember Coto si #LVMOV . PWP SVEN , BOTA , SKY , PISCOT , IONU , PHARELL , NiuLaif si alti . NO REPORT !

Nenea ce inseamna asta?

 

Buna noapte precenii, ba, i'am back from wedding but next week, inactivity :( merg in tabara la Manastirea Stramba, nu pocait, pls, merg la dervirjinat. Poate vineri ajung la wars daca pornim de dimoneata acasa

 

Scuaati de unele eventuale greweli, i'm bat puton

Link to comment
Share on other sites

@@Bogdan phR, Nu am ce face, eu sunt inscris si nu am cum sa schimb eu data..logic. oricand as fi facut inactivitatea, era neaparat s-o fac..

 

ON: Seara buna SP, saptamana asta fara mine la wars.. merg la Manastire in tabara, nu merg sa ma rog sa luati turfs, stati linistiti (sper sa nu imi respinga inactivitatea ca nu ma rog pentru voi :)) ) merg la distractie nu numai la ruga.

Bafta baietile, si fata, invinetiti LV-u si datile peste ochi la RDT.

Link to comment
Share on other sites

Buna seara.

 

Sa intrati maine la waruri cat mai multi,avem multe inactivitati si nu suntem nici full in factiune,asa ca macar astia care nu sunteti plecati sa intrati ca sa le facem fata celor din RDT care sigur vor fi iar 30+.

 

Noapte buna.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.