Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut tuturor, am avut parte de succes total azi, oficial am trecut si clasa a 10-a ma bucur pentru ca stiu ca am avut si ceva dificultati, in fine, am avut un an lenes :)).

@ Va rog sa incetati cu +1 aiurea, discutati un subiect anume din cadrul factiunii sau un subiect cu o tema bine pusa la punct, nu vesnicele: "salut, back" sau "ce faceti", "bine ma joc, tu", pe bune vreau o discutie de membri maturi, care stiu sa poarte o conversatie pana la capat :). Altfel ne suparam, si inchidem topicu' toata vara :)).

@@ Diseara Antrenament, cine nu poate veni in cazul in care aveti o problema, faceti invoire, inainte de eveniment, cine face dupa terminarea acestuia, nu se va lua in considerare. Va astept, bafta!

Salut tuturor, am avut parte de succes total azi, oficial am trecut si clasa a 10-a ma bucur pentru ca stiu ca am avut si ceva dificultati, in fine, am avut un an lenes :)).

@ Va rog sa incetati cu +1 aiurea, discutati un subiect anume din cadrul factiunii sau un subiect cu o tema bine pusa la punct, nu vesnicele: "salut, back" sau "ce faceti", "bine ma joc, tu", pe bune vreau o discutie de membri maturi, care stiu sa poarte o conversatie pana la capat :). Altfel ne suparam, si inchidem topicu' toata vara :)).

@@ Diseara Antrenament, cine nu poate veni in cazul in care aveti o problema, faceti invoire, inainte de eveniment, cine face dupa terminarea acestuia, nu se va lua in considerare. Va astept, bafta!

Bravo ma,dar vezi ca in clasa a 11-a e mai greu :))

Salut baieti.

Ce internet am si eu la sfarsitul antrenamentului mi-a cauzt.

Am rezolvat problema si intru acum.

Salut baieti.

Salut baieti.

Salut baietii!!!Nu va mai cumparati masini scumpe care prind 165-170... .Uitati aici http://postimg.org/image/hjxbe94pt/ !!!Faggio la putere!!Am dat 2k pe el:)).

wow:)) chiar nu ma asteptam...

Am facut si eu 2 saptamani :X:))) Cu putin noroc poate maine nu va mai cer arme la war ;)

183 cu faggio ? :O :O

Nu stiam ca prinde atat :))

Pe maine seara ai SS cum prind cu faggio 200 km/h +.

Kassa,sa dormi bine,ca maine dimi ne frigem.

Vedem noi atunci care are lag :>

Am plecat sa ma culc,inainte sa pun un contract pe Lau.

NB all!