Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Omg, nu mai are tohaneanu lider ... @Anndi esti pus pe fapte mari :)).

Edited by MRL

Nu pot sa cred, nu mai e Tohaneanu lider :)) . Anndi, nuprea e fair-play ce ai facut, dar nu sunt in masura sa spun asa ce, o fi fost ceva intre voi. Oricum, l-ai prins la inghesuiala, eu nu pot decat sa ma bucur, poate vine un lider mai nob la putere si o sa ne fie mai usor la war-uri. Intr-un fel, bravo Anndi :D

Salut.

Acum am venit si eu de la scoala.

Sper sa prindem attak in aceasta zii de war...

Vorbim la war...

Succes!

Ne-a scos payday-ul. Copilasul ala care a propus asa ceva nu gandeste. Sa munceasca el la level 50-70 la trucker, sa faca 200$ payday. Primele 2 propuneri sunt bune, dar a 3 este tampita rau. Daca se organizeaza proteste, anuntati-ma :))

Deja s-a scos payday-ul? sau urmeaza in viitorul apropiat?

Nu uitati sa intrati la WAR-URI!

Cum adica fara PayDay ? Atunci inseamna ca ne facem toti civili si mergem la truker sa castigam ceva ca bani se duc ca si in Real Life. Sau ei vor sa bagam pe clienti ca sa putem sa ne jucam. Nu ai cum fara payday. Deci incet, incet pierdem jucatori ( cei de lvl mic), asa da propuneri. Sa tot fie din astea :)) Doamne ma ce minte .... asa sigur atrag playeri. Astia is mai rau ca BOC!

Eu ma bag la somn...

Noapte buna

Maine merg in excursie...succes!