Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Netza all sunt la scoala am info vad ca Avispa incep cu post-uri o sa vada ei ce inseamna post-hunter.Am zis sa fiu baiat bun sa retrag sa nu fiu rau, dar cu ei nu se poate si daca oto ii mai apara ca nu primeste nimic nu are nimic primeste si el post la lider.Au vazut ca nu le merge cu noi si ne-au subestimat acum cred ca ne-au vazut si ei adevarat valoare SUNTEM VALOAREEEEEEEEEEEEE

Ne vedem diseara la War rupem TOT

Edited by K0rS

COORDONATORUL DIN ACEASTA SEARA(war) ESTE ANDREYCIUBOTARIU!

• Atentie! Cine nu va asculta de el, va fii sanctionat foarte drastic.
  • La war, nu veti avea voie sa vorbiti pe chatul factiunii. Veti cere doar FVRESPAWN si veti spune DOAR scorurile atunci cand va spunem.
  • Cine nu se va conforma, va fii demis.
  • CINE ARE mai mult de -2 la war va primi AV. La 3 AV-URI FW

Nu vii la war?

Salut.

Ce mai fac bajetii?

Asa fiinta? astazi injuri un om maine il iei langa tine,numai sa faci rau la alti :-J halal oameni!

Succes!

Edited by FCP Bizon

0

cand ne-au luat GSB 4dragons am batut pe RDT.

daca avem tot 9 turfuri inseamna ca suntem pe 0.

Ieri nu aveam 10?

@ Era sa ma alerg cu un Blooding Racer :))

@ Noapte buna !

@Succes celor care au demisionat, ati demonstrat destul de mult.

Ei bine,ultimul meu post aici,bafta cu turfs in LV,bafta tuturor,misty iti doresc sa ramai pana la rank4 asa cum iti doresti dar schimba comportamentul.Snipers,multumesc ca impreuna cu LuNg m-ati ales sa fiu asasin. Bafta tuturor

Salut

Ce oamenii slabi sunteti...TOTI PLECATI LA GREU,iar la bine VENITI TOTI.

PLECATI SA NU VA MAI PRIND IN PIMPS!!!!

Salut ! De astazi vom fi colegi ,sper sa ne intelegem bine si sa facem ceva bun impreuna !

@Magnum frumos avatarul ;)

Mersi, nu eu l-am facut, am un prieten care se pricepe. Mi-a facut si altele, cum ar fii:

photo_36055.png

Neata.

Asta este...iara trebuie sa luam mafia de la capat.Parcurgem o perioada cam grea,dar o mafie nu consta doar in TURFS,ci si in membrii de omoare si cu bun simt.

Sper sa fim uniti si sa trecem cu bine peste aceasta perioada.

Va salut!

Faptele acestea nu se uita asa usor!!!

W0gdVP5.png

Edited by FCP Bizon

Salut all.Stiu ca acesta este ultimul meu post aici si vreau sa va spun cateva vorbe.Ati fost niste mebrii foarte de treaba mi-a placut sa fac parte din familia voastra, dar dumurile noastre se despart AICI, ma voi reantoarce .Sper sa ramaneti uniti si sa luati LV nu-i lasati pe codatii din RDT sa vio ia inainte.Eu ma duc sa ajut niste prieteni.

Baftaa ALL!!!!

NUMAI BINE

Edited by K0rS

Neata.

Asta este...iara trebuie sa luam mafia de la capat.Parcurgem o perioada cam grea,dar o mafie nu consta doar in TURFS,ci si in membrii de omoare si cu bun simt.

Sper sa fim uniti si sa trecem cu bine peste aceasta perioada.

Va salut!

Faptele acestea nu se uita asa usor!!!

Din contra Bizon , turfs inseamna 90% dintr-o mafie deoarece in ziua de astazi multi playeri tin cont de turf nu de cat de activa este o mafie.. Parerea mea.

Parerea ta este cam proasta SNIPERS.

Poti sa ai toate trei orasele daca ai membrii care nu stiu sa vorbeasca si cu bun simt,degeaba...

Dovada in orasul Las Venturas,astazi acuza un player de coduri maine il i-a la al in factiune :-J

Salut. Sunt foarte trist de ceea ce se intampla aici. Toti plecati acum cand mafia este la pamant. In loc sa stati langa Lung si sa il ajutati la crearea unui grup compact, plecati... Toti v-ati invatat cu un "Lung" care accepta jigniri, un "lung" ce nu ofera factionwarn membrilor ce nu asculta. I-am recomandat sa fie mai drastic cu voi, si in ultimele zile chiar a fost. Dar na ! Voi daca primiti un factionwarn, trebuie sa iesiti din mafie, ca numai puteti lua rank up la timp. Aseara am ramas eu si Snipers la ultimele 2 war-uri. Voi unde erati? Poate ca erati in topic-ul demisii si va gandeati la mafia ce s-a ridicat in ultimul timp, si sa aplicati si voi acolo, sa va bucurati de cucerirea turfs-urilor. Oare de ce nu ati iesit atunci cand cei din Red Dragon stateau in HQ si luau worst cu - 80? Eu sper sa numai intre nimeni la noi in factiune si chiar cu 10 oameni ascultatori, Hq Pimps nu va fii rosu...

Felicitari snipers pentru ambitia de aseara. http://imgur.com/a/S210q#0

Edited by AndreyCiubotariu