Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Felicitari pentru waruri !!!

AM LUAT BEST :X:x

Felicitari Musiqq pentru rank 4 !

Felicitari Mimo pentru best !

Felicitari Xcolors pentru best !

Si la restu !

Maine revenim iar cu 4/4 waruri !

BINE PIMPS !

Mdea. Mai am ceva de invatat cu tec/combat la war-uri.

Asta e. Banuiesc ca nu toti ati fost zei cand ati tinut pentru prima oara tec / combat in mana :))

Felicitari pentru war-uri, 4/4. Sper sa o tinem tot asa. LV MOV. :*

Ba astia din RDT, va sugerez sa taceti dracu din gura,uitati-va la voi in factiune ca e plina de codati, peste 15 la numar si tot voi comentati? Tineti-va gura si jucati acolo.

V-ati facut un colectiv strans dupa spusele unora si ca incercam sa vi-l distrugem? Va zic eu ca acel colectiv e codat nu strans si d'aia luati si voi turfuri. O luati mai moale ca de, e inceput de saptamana dar pana joi, o sa dati cam toata factiunea 3/3 si de la n distanta.

Felicitari baieti. Ne-am descurcat de minune. E bine ca ati fost activi si ascultatori. Ne auzim maine.

Edited by LuNg ZEW

4/4 waruri castigate,am inceput saptamana in forta, felicitari ! :*:))

Edited by MRL

Thoamnee de v-ati uita la dicutiile alora,de ati vedea cat abereaza unii. "Uite ce semnatura are asta (eu), asta o fac si cu mana stanga" .Sa mori tu ma,am observat ca si scorurile le faci cu mana stanga,sau poate ...esti stangaci.Alcolus,ai un os baiatu' ,mi-am luat jocu-n cap sau ceva de genul? De unde stii tu ma,ma vezi decat la waruri!

P.S: Nu mai plangesti baieti,"va revansati voi SI maine". Alcolus dai exemplu de ... mai bine tac.Ne vedem maine la war ma "talentatilor", sa vad "revansa" pana atunci #LV devine MOV!

Regenesis, bea niste agheasma si calmeaza-te. In parohie nu e nevoie de rebeli ca tine, inca nu e prea tarziu sa o iei pe calea cea buna.

#Stiu ca nu te poti abtine si o sa citesti.

#N-ai haz, mez.

Edited by Bladestar

ei nici acum nu realizeaza ca nu poti doar castiga/pierde, se mai intampla si contrariul. Oricum mai mult nu zic. Ramane de vazut maine ce o sa facem.

Ai plans o groaza dupa mez, uite ca a luat unban si tot nu miscati nimic. Tristut.

Atat timp cat eu, Lung si Carrey suntem in Pimps, degeaba visati la LV. pwpz

#Am iesit si eu pe afara, maine rupem topurile.

Edited by Daniel ZEW

Noapte buna Pimps, ma mai uit un pic la meci si ma culc si eu... Sper ca maine sa ii batem din nou pe ofticati, sau codati, habar n-am cum sa zic... Numai azi am prins vreo 3 codati numai ca adminii astia nu prea s-au chinuit sa imi citeasca reportul.. Vedem maine, pup :*